- 17 Nisan 2015
- 10.818
- 42.523
- 598
- 53
Bugün hale gittim sebze almaya ders çıkışı. epey de açtım. Nasıl gözüm döndüyse abicim yeşil olan herşeyden istiyorum dedim. Aynen bu bakışı attıAbla hayırdır misafir mi var dedi(hep aynı yerden alınca kanka olduk abiyle. Kiraz alacam derim 1 kilo çok sen bitiremezsin deyip yarım kilo tartar öyle de minnoştur
) Neyse yok abi diyetteyim otlanıyorum dedim de anladı yeşil aşkımı. Yahu ne diyecektim sana. Heh işte eve geldiğimden beri sebzelerle bakışıyoruz. Sabaha bu kabaklı omleti deneyecem. Teşekkürler fikir verdiğin için
Sen daha ye. Hafta sonu saf pro yaradı bana hevesini kırmak gibi olsun ama şimdiden iyiyim yaniAyran detoksunu da gördüm
Ausummmm senle aynı şeyleri yiyip aynı şeyleri yaşadığımızı farketmeye başladım iyice
Bugün uzun zamandır görmediğim bir arkadaşa rastladım. Pek haz etmem kendisinden. Patavatsızdır accık. Kantinde oturduk çay muhabbet derken "yuh nası zayıflamışsın kıskandım ne yapıyorsun?" dedi. Bi maşallah yok bişey yok. İki lafından biri kıskandım çok kıskandımNeyse derse girdim bi baş ağrısı tuttu. Daha da geçmedi. Kaç saat oldu eve geleli daha yerimden kalkamadım. Sebzeleri yerleştireyim dedim dolapta salça kavanozunu düşürdüm tuzla buz oldu. Temizleyeyim dedim elektrikli süpürgeden duman çıktı. Pes ettim bıraktım. bi kahve yapayım dedim kahve kavanozu gitti. Oturdum ağladım sinirimden. Daha da kendime gelemedim. Öylece oturuyorum mutfak savaş alanı. He bi de tuzluk kırmışım o arada
![]()

Canlarım büyük. Geçmiş olsun