Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
yoğurt neden yemiyorsun kuzucummm

vay vay vay şeriiii -800 harika beee

çok sevindim şuanda helal olsun menülerinden belliydi balım
spor salonuna yazılma haberin de çok iyi geldi:KK200:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:anammmmmmmmmm:confused:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
rimelim bitiyordu
bir de fondöten flormar kullanırım ben
gidip ikisini de alam
pudra da bitmişti
param da yok
çıldırmalık
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kız bu dediğin zaten koruma oluyor :KK70: ne beceriksizi :KK70:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool:
Dün bitti kuzum yoğurt

Zaten evde her gün yapılıyor yemek.Evdekiler yemek ,kendimiz aç kalınca zaten zor oluyor.
Hafta sonu bir yakınım eltisinin kahvaltı olmak üzere bitkisel ürünle kilo verdiğini yemek yemediğini söyledi.Amaç sadece zayıflamak değil ki,vücudun sebzeye ,tahıla,bakliyata bile ihtiyacı var.
Canım detoks yapmadığım sürece ben kendime özel yemek yapmıyorum. Yemeklerde de sızma yağ ve tereyağ kullanıyorum

Herkes nasıl beslendiğini yazmış ben çok pis beslenen biriydim ne yazik ki tek Ogün yemek yerdim o da sadece sabahları onun dışında çorba salata yemek et hiçbir şey yemedim sabah kahvaltı akşama kadar abur cubur tabi gecede kalkıp yarım ekmekle sarella yada abur cubur devam.ederdim benim yerimde başkası olsa 200 kiloyu rahatlıkla gorurdu zaten benim kilo vermem bu yüzden hizli oldu yemek yediğim için verdim kilolalari yeni yeni yemek yemeği öğreniyorum yurttan kalma aliskanlikti abur cubur yemekler kurtlu pis çamurlu çıkardı hala pırasa yeşil mercimek yiyemiyorum bütün sebzeleri sirkeli suyla yıkıyorum kendi evimde bile 1 kilo ıspanak yıkamak için 1 saat uğraşıyorum o kadar kötü yemekler cikardiki para biriktirip 1 lt ketil alıp içinde makarna haslayip yağsız tuzsuz elimizle yerdik arkadaşlar la o yüzden yemekten nefret ederdim ama artık alisiyorum yemek yemege

şimdi çocuklarrına mis gibi yemekler yapan
güzel anneee waytımmm :KK68::KK68::KK68:

sağlıklı beslenme zaten bu anlattığın bence deynepim.. gayet iyi.. bilinçli.. kusana kadar değil canın çekiyorsa tadımlık yemeli..

sporu da eklersen harika olur.. korumada yapman gerekeni yapıyorsun zaten

ağır değil kuzum sadece karbonu çorba ile almışsın.. akşam sebze artı yoğurt dediğin gibi müthiş olur

yok.. azıcık ucundanlarla kilo aldık zaten.. korumada yaparsın azıcık ucundan.. şimdi değil..

yedim nilişkommmmmmm
yemeyeydim mi:KK53:

Peki kaptancım emredersiniz :cool:

Ama bu defa olacak ben inanıyorum kiracaksin o kilitleri ve gelecek 6 lar
Evet canim 17 kilo gidince bünye kastirmaya da başlamıştı direnemedim.
Simdi hem ara vermis oldum hem de spor faktörü de olacak bende inanıyorum bu kez olacak inşallah

Mutlu perşembeler sevgili 7.takımcım :KK68:

@MiuLego
Helloooo babyyyim :KK54:
Bi mazuratım vardı efenim :KK45:
Bizde jillan vs.yapan kızlar sporların süre olarak yazılmasını istemedi katagorize yapılsın istediler
Bende sizin puanlama sisteminden örnekler çaldım :KK53:
Bi mahsuru yoktur heralde :oops:

Sevgilerimi saygılarımı sunar öpücüklerimi bırakırım :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

öncelikle belirteyim çok TEMİZİM ;)

kuaföre gittim kadının köyünden bir hatun kuşburnu marmelatı satıyormuş ahannn dedim hemen sat bana sat bana dedim :KK70::KK70: iki kavonoz aldım 40 TL nasıl tadı güzel anlatamam bir yk yedim ben böyle tahmin etmiyordum... demire çok iyi geliyormuş geçenlerde araştırdım ama bulamamıştım organik.... altın bulsam bu kadar sevinmezdim şimdi sabah akşam bir yk yiyecem kızımada verecem grip nezleye çok iyi geliyormuş kadına dedim devamı var mı kadın oldu :KK57::KK57::KK57: sorarım dedim :KK70:

Herkes nasıl beslendiğini yazmış ben çok pis beslenen biriydim ne yazik ki tek Ogün yemek yerdim o da sadece sabahları onun dışında çorba salata yemek et hiçbir şey yemedim sabah kahvaltı akşama kadar abur cubur tabi gecede kalkıp yarım ekmekle sarella yada abur cubur devam.ederdim benim yerimde başkası olsa 200 kiloyu rahatlıkla gorurdu zaten benim kilo vermem bu yüzden hizli oldu yemek yediğim için verdim kilolalari yeni yeni yemek yemeği öğreniyorum yurttan kalma aliskanlikti abur cubur yemekler kurtlu pis çamurlu çıkardı hala pırasa yeşil mercimek yiyemiyorum bütün sebzeleri sirkeli suyla yıkıyorum kendi evimde bile 1 kilo ıspanak yıkamak için 1 saat uğraşıyorum o kadar kötü yemekler cikardiki para biriktirip 1 lt ketil alıp içinde makarna haslayip yağsız tuzsuz elimizle yerdik arkadaşlar la o yüzden yemekten nefret ederdim ama artık alisiyorum yemek yemege

Aynı bennn... bana da ver bi tepsi baklava akşama kadar hiç bişey aramam gelir gider onu yerim :KK36: yani yerdimmm öhöömmm :cool:

bende lise ve üniversitedeyken gece ders çalışırdım sabaha kadar cipsler çikolatalar tatlılar (ki annemlerin evde hiç eksik olmaz tatlı) ve 60 kilonun üstüne hiç çıkmamıştım :( sonra bir gün pilatese başlama kararı alıp yanlışlıkla 3 kilo verdim sonra tabi bırakıncaaaa farketmeden 3 senede 65 oldum sonra al ver al ver bi daha iflah olmadım :( Allah bildiği gibi yapsın o pilatesi (:

Mutlu perşembeler sevgili 7.takımcım :KK68:

@MiuLego
Helloooo babyyyim :KK54:
Bi mazuratım vardı efenim :KK45:
Bizde jillan vs.yapan kızlar sporların süre olarak yazılmasını istemedi katagorize yapılsın istediler
Bende sizin puanlama sisteminden örnekler çaldım :KK53:
Bi mahsuru yoktur heralde :oops:

Sevgilerimi saygılarımı sunar öpücüklerimi bırakırım :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
hoşgeldin canım nasılsınnnn :KK54::KK54::KK54:

allahım deli yaaaaa,
güle güle kullan

kuşburnu marmelatı güzeldir ama iştahta açar tikkat tikkatt:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bende temizim az önce limonlu sodamı içtim:KK50:
sabahları bir yk yiyeyim akşam yemiyeyim o zaman.. demir için ilaç içince ona iştah açıyor en azından bu doğal diye düşüdüm :KK66:
bende 1 yk kuşburnu marmelatı ve 8 badem yedim saat 1630 da bir tabak karnabahar salata azda yoğurt yiyecem :KK66:))

Back
X