- 16 Ekim 2017
- 406
- 1.936
- 28
- 28
Tesekkur ederim canin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canin
toplu olunca dokunmaz ki sınıf kalabalıksa 400 tl çok değil gibi geldi banaBenim gorumcem in çocuğu 2 ye gidiyor veliler para toplamış 400 TL ye marka bir kaban
Almışlar
Öğretmen olasım geldi
gerçi insan eve 1 tanesiyle baş edemezken o kadar ogrenci
ama genede pahali![]()
ya her üründe varmı begüm acaba
bend efiltre kahve makinası alayım
acıktım gidip yemek yiyemmm
çok heycanlı![]()
Bakayım onada spor aşkı sardı her yanimiBu arada kilo koruması yapan yada sıkılaşmak isteyen arkadaşlar youtube dan power yoga with bryan jones videosuna bakabilirler acayip güzel sıkılaştırıyo![]()
Göreceksin tabi ki canım her şey mümkünkızlar ben bu hafta ben 69 lu bi rakam göreceğim kesin çünkü cuma , cumartesi , pazar çok yedim deli gibi yaş pastalar , çiğ köfteler lahmacunlar havada uçuştu... temizlik kapmanyasına pazartesi itibarı ile başladım tabii önce gelen artıları temizleme çabasına girdim şükür onları gönderiyorum o yüzden yine 69 lu bir rakam gelecek biliyorum ama inşallah diğer hafta 68 li bir rakam görürüm ...
Bende istiyorum o zevktenbendee 15-15:30 da yiycemmm çok zevk alıcam ahahahahaha
ya burda bi arkadaş var
zayıf aslında
bende mi geç yesem demeye başladı iki üç gündür sinir oluyorum ya
Bende çok zevk alıyorum Müdür salıya kadar yok 3-4 gündür zevkten dört köşeyimkızlar odada kimse yok herkes toplantıda..
açtım kitapları ödev yapıyorum..
çok zevk alıyorum şuandan harikaaa
sürekli wc ye gidiyorum su içmekten ödev bölünüyor
ama bitmiyor namıssıztam çıldırmalık
![]()
Ohh afiyet olsun çok iyi yapmışsın bende yanımda ceviz getiriyorum ara öğün birazdan 2 tane yiyeceğim1 kilo ceviz aldım kabuklu işyerinde çay dağıtan çocuktan.. 25 tl.. işyerinde dursun acıkınca ara öğün yaparım![]()
sınıfta kaldım haberim yok gibi oldu şimdi
çıkacaksa böyle çıksın nilişkom cana gelmesin
bu birrrr
enişte ayağını ona göre denk alır artık
kuzum denk gelir çok şeyde indirim varmış google amcadan sorgula bak
çılgın indirimler varmış hemidekaptanla masum duymasın
siz benim minnakımı küçük diye karamürsel sepetimi sandınız![]()
Bu aralar çok cimriyim2toplu olunca dokunmaz ki sınıf kalabalıksa 400 tl çok değil gibi geldi banazaten bir çiçek bile yaptırsan dünyanın parası yarın çikeçiler yaşadı
![]()
Bakayım onada spor aşkı sardı her yanimi![]()
Al tabi kaptanımyarın öğretmenler günü ve burda hediyeler konuşulmasa ablama hediye almayı unutacaktım
akşam ablama hediye almam lazım ya da yarın öğlen
akşamına da veririm.. unutsam üzülürdü çok![]()
Jillian baciyla randevum bitti bide lessie baciyla mi bulussam acabakarin hareketleri off günü bugün ne yapsam acaba
![]()
hahahahaha kafa gitti hanimiş hunisi vaytımınSpor candır jillian canandir![]()
ay keşke ama nerde bulcam yaaainşallah eksi ile gelecem canımyalnız bulursan kaçırma derim ne güzel marmelatmış çok sevdim tadını
ama günlük 1 yk sadece
![]()
çok muyemişim yaaaaao yemeğe acıkma zaten kaptanım![]()
kabak ve çorbaaa afiyet olsun banuşuuumacıktım gidip yemek yiyemmm
çok heycanlı![]()
aynen.. nefret leslieJillian dan sonra lessie bebek oyuncağı geldi bana anam o kadın ne cooookk konuşuyor be kesin o konuşmaktan zayifladi
ay ne güzel... keşke müdürler giç olmasa dimiBende çok zevk alıyorum Müdür salıya kadar yok 3-4 gündür zevkten dört köşeyimKolay gelsin kaptanım bende kitap getirdim yanımda okuyayım diye akşam 4-5 den sonra okuyacağım
![]()
bizim adımızda kutla öğretmenler gününüyarın öğretmenler günü ve burda hediyeler konuşulmasa ablama hediye almayı unutacaktım
akşam ablama hediye almam lazım ya da yarın öğlen
akşamına da veririm.. unutsam üzülürdü çok![]()
Öyle de bir rahatlık oluyorçıldırma sadece jillian yeter
hahahahaha kafa gitti hanimiş hunisi vaytımın
ay keşke ama nerde bulcam yaaa
çok muyemişim yaaaaa
kabak ve çorbaaa afiyet olsun banuşuuum
aynen.. nefret leslie
ay ne güzel... keşke müdürler giç olmasa dimi![]()
ona çok bile kutlama boşverAl tabi kaptanımBenimde eltim anaokulu öğretmeni dün yazışırken kutladım yarın yazmama gerek var mı ki
![]()
var tabi ki nilişkom sevinir ya kutla yine benceAl tabi kaptanımBenimde eltim anaokulu öğretmeni dün yazışırken kutladım yarın yazmama gerek var mı ki
![]()
sen o eltiyi bilmiyonda öyle konuşuyon iştevar tabi ki nilişkom sevinir ya kutla yine bence
ayyy tamambizim adımızda kutla öğretmenler gününü![]()
bilmiyorum hak etmiyor musen o eltiyi bilmiyonda öyle konuşuyon işte![]()