Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim gorumcem in çocuğu 2 ye gidiyor veliler para toplamış 400 TL ye marka bir kaban:KK57:
Almışlar :ıslık:
Öğretmen olasım geldi:sus:
gerçi insan eve 1 tanesiyle baş edemezken o kadar ogrenci:mad:
ama genede pahali:confused:
toplu olunca dokunmaz ki sınıf kalabalıksa 400 tl çok değil gibi geldi bana ;) zaten bir çiçek bile yaptırsan dünyanın parası yarın çikeçiler yaşadı ;)

ya her üründe varmı begüm acaba
bend efiltre kahve makinası alayım

kozmetik,elektronik,temizlik herşeyde var diyodu ama ayrıntılı bakmak lazım
bu gece 12 den sonra ama :işsiz:
uykusuz kalırsak ödem yapar,indirimde neymiş yeterki ödem olmasın :63::rolleyes:
ayy lcw dede varmış :rolleyes:

acıktım gidip yemek yiyemmm
çok heycanlı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

afiyet olsun masumm:kk77:

kızlar ben bu hafta ben 69 lu bi rakam göreceğim kesin çünkü cuma , cumartesi , pazar çok yedim deli gibi yaş pastalar , çiğ köfteler lahmacunlar havada uçuştu:KK11:... temizlik kapmanyasına pazartesi itibarı ile başladım tabii önce gelen artıları temizleme çabasına girdim şükür onları gönderiyorum o yüzden yine 69 lu bir rakam gelecek biliyorum ama inşallah diğer hafta 68 li bir rakam görürüm ...
Göreceksin tabi ki canım her şey mümkün :halay:
bendee 15-15:30 da yiycemmm çok zevk alıcam ahahahahaha

ya burda bi arkadaş var
zayıf aslında
bende mi geç yesem demeye başladı iki üç gündür sinir oluyorum ya
Bende istiyorum o zevkten :deli:Kıskanç demek ki hemen programını kıskanmış :KK70:
kızlar odada kimse yok herkes toplantıda..

açtım kitapları ödev yapıyorum..

çok zevk alıyorum şuandan harikaaa:rolleyes:

sürekli wc ye gidiyorum su içmekten ödev bölünüyor :KK34:

ama bitmiyor namıssız:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:tam çıldırmalık:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bende çok zevk alıyorum Müdür salıya kadar yok 3-4 gündür zevkten dört köşeyim:rolleyes:Kolay gelsin kaptanım bende kitap getirdim yanımda okuyayım diye akşam 4-5 den sonra okuyacağım :KK71:
1 kilo ceviz aldım kabuklu işyerinde çay dağıtan çocuktan.. 25 tl.. işyerinde dursun acıkınca ara öğün yaparım :kk77:
Ohh afiyet olsun çok iyi yapmışsın bende yanımda ceviz getiriyorum ara öğün birazdan 2 tane yiyeceğim:KK73:
sınıfta kaldım haberim yok gibi oldu şimdi :-)

çıkacaksa böyle çıksın nilişkom cana gelmesin :KK200:

bu birrrr :KK70:
enişte ayağını ona göre denk alır artık:-)

kuzum denk gelir çok şeyde indirim varmış google amcadan sorgula bak
çılgın indirimler varmış hemide:rolleyes::rolleyes::rolleyes:kaptanla masum duymasın:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

siz benim minnakımı küçük diye karamürsel sepetimi sandınız :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ahahhaa :KK70:Canımız sağolsun :KK200:

Ona göre dedim vurduğum yerden kimse kaldıramaz ayağını denk al :tokat::rolleyes:

Kargoya verilmiş süpürge iade edip onu alırız Ahhahaha :KK70:

Benim gücümü hafife almışlar :cool::KK70::rolleyes:Perdelerimi indirdiğimde kedi gibi bir insanım oysa ki(konuyla çok alakasız ama ):rolleyes:

,Pe-wFhdrok-MwIDEZs7L0w.webp

yarın öğretmenler günü ve burda hediyeler konuşulmasa ablama hediye almayı unutacaktım:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

akşam ablama hediye almam lazım ya da yarın öğlen:rolleyes:

akşamına da veririm.. unutsam üzülürdü çok:KK57:
Al tabi kaptanım :KK200:Benimde eltim anaokulu öğretmeni dün yazışırken kutladım yarın yazmama gerek var mı ki :KK53:

Jillian baciyla randevum bitti bide lessie baciyla mi bulussam acaba:deli:karin hareketleri off günü bugün ne yapsam acaba:deli::KK14:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:çıldırma sadece jillian yeter
Spor candır jillian canandir:deli:
hahahahaha kafa gitti hanimiş hunisi vaytımın
inşallah eksi ile gelecem canım :KK200::KK200::KK15::KK15::KK15: yalnız bulursan kaçırma derim ne güzel marmelatmış çok sevdim tadını :KK66: ama günlük 1 yk sadece :KK70::KK70:
ay keşke ama nerde bulcam yaaa:KK34:
o yemeğe acıkma zaten kaptanım:110:
çok muyemişim yaaaaa:ıslık:
acıktım gidip yemek yiyemmm
çok heycanlı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
kabak ve çorbaaa afiyet olsun banuşuuum:KK60:
Jillian dan sonra lessie bebek oyuncağı geldi bana anam o kadın ne cooookk konuşuyor be kesin o konuşmaktan zayifladi
aynen.. nefret leslie :kusmuk:
Bende çok zevk alıyorum Müdür salıya kadar yok 3-4 gündür zevkten dört köşeyim:rolleyes:Kolay gelsin kaptanım bende kitap getirdim yanımda okuyayım diye akşam 4-5 den sonra okuyacağım :KK71:
ay ne güzel... keşke müdürler giç olmasa dimi:deli:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:çıldırma sadece jillian yeter

hahahahaha kafa gitti hanimiş hunisi vaytımın

ay keşke ama nerde bulcam yaaa:KK34:

çok muyemişim yaaaaa:ıslık:

kabak ve çorbaaa afiyet olsun banuşuuum:KK60:

aynen.. nefret leslie :kusmuk:

ay ne güzel... keşke müdürler giç olmasa dimi:deli:
Öyle de bir rahatlık oluyor :rolleyes::deli:

Back
X