Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Begusum eksi 1 maşallah diyeyim bir yerlerini kası bakayimteşekkürler efenim![]()
İlaç kullanımına bağlı aussen kilo mu aldın hele de bakem
Astin ama canım aynı beni tarif ediyorsun bu arada ne pis boğazım ya
ya kızlar cidden berbat yiyorum meselaaa o gün gayat güzel geçti dimi diyetim suyum, çayım oh misss
eve giderken fırına ugradıkk aldık bir ekmek
bir dlm ettım agzıma nasılsa bir dlmden birşey olmuyor yaa
eve girdimm yemek ısıtıyorummm onlarında tadına baktımm
sonraa alt çekmeci açtım abur cubur çekmecesi
ordaaa duran geçen aklımda kalan bir kaç abur cuburuda yedimmm
sonra yemege oturdular çocuklar ve eşim onların yemeklerindende tırtıkladım
onlar içeri geçtii ekmek vs ne varsaa yedim
bu arada aklımaa gelen , geçen gün yemedigim o şey varya tatlı kek pogaça neyse onuda yedimmm
çay demleidmmmm amannnnnnn zaten bozdumdu diyeti yarın başlayacamda zaten dur çayın yanında birrazz abur cuburda yiyimmmmmmmmmm
sonra meyve tabi meyvede yiyimmmmmm
sonraaaaaaaaa
ay sabah kahvatltı yapmayım ya
öglene kadar bişiy yemezsemm erirrrrrrrrr
sonraaaa kısır döngüüüü yeminleeeee böyle abarmıyorum
1 saattte 2000 kalori yerimmmm![]()
Teşekkürler ausum inşallah yılbaşı na 4 rakamları görmek nasip olurtebrikler çakılcımmortini yenemesen de güzel eksi 800 gr .
şu 80 lerden koşarak uzaklaşabilsen ... çok daha süper olacak
gerçek kilo bildirimini alayım hele ?
o kocaman patates püreli tabaktan sonra hele
efsane geri dönmüş
oyyy benim mücverim , temizlik memizlik gitmiş mi gitmiş .... tebrikler canım ..bir daha şu 58-59 lara hiçççç gelme .. temiz kal hepdün bozmuştun di mi @Sarayca ile
![]()
İlaç kullanımına bağlı ausgünde altı ilaç alıyorum hiç bitki çayı vs de içemiyorum. Bu ara böyle oluyor
kontrolsüz
Slm kızlar çocukların aşısı vardı ancak fırsat buldum
8.30 gibi tartıldım wc olarak sıkıntıdayım
Geçen hafta :74
Bu hafta : 73.5
Bu arada salı günü başladım diyete
3 günde 500 gr vermişim
Teşekkürler ausum inşallah yılbaşı na 4 rakamları görmek nasip olur
Portim üzülme balım bak bana bi ayağı sakatladim geldi hemencecik artı 2 kilo 8 gunde ciss coss yedim mi hayır ama full yatış ayak devamlı sandalye de koltukta ama bak bi hafta dikkat aha gitti bile 1.2 üzme kendini bi iyiles önce sonra morti oluruz senle balım gider artilarİlaç kullanımına bağlı ausgünde altı ilaç alıyorum hiç bitki çayı vs de içemiyorum. Bu ara böyle oluyor
kontrolsüz
Teşekkür ederim 69 u bi görsem bu 7 li rakamları hiç sevmedim ben ya3 gün için çok iyi sonuç canım ..tebrikler .
4 lü rakamlarneyse ki
GunesinKizi35 dan alışık benim bünye bu isteğe
![]()
Bu hafta bende ilk kez anormal , kilo bazında almamışım da gr larda kalmışım :))
Geçen Hafta 62.1 müşüm :))
Bu hafta 62.4
300gr. gayet normal haftada ..keşke hep böyle gitse idi
@MiuLego
Geçen cuma :....101,200
Pzts ara kontrol :...100,700
Bu cuma :....100,200
Fark:.....-1
Spor:Toplam 329 dk
90'lar haftaya kaldı ama olsun
@MiuLegonehirnil111
o geçiş kiloları en motive den şeydir zaten .. 80 den 70 ..70 den 60 a ..Teşekkür ederim 69 u bi görsem bu 7 li rakamları hiç sevmedim ben ya
cnm sen birlirisn işini