Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar cok sagolun Allah razi olsun hepinizden tek tek alintilayamadim.karakola gittik hastaneden ifade verdik sikayetci olmadim adam hastAneye götürdü ilgilendi ilac aldi falan.pismandi.cok hızlı gecti araba ayagimdan cok ağırdı araba :KK43: neyse ki kırık yok ama kötü bi incinme var ayagimin üstü komple sıyrılmış.Allah beterinden korudu vardir bunda da bi hayir diyorum.kaza da Allahtan.cok sagolun

Eki Görüntüle 2071434 ayağımı sardilar buz koy dediler merhem verdiler 2 tane.bide agri kesici
Çok geçmiş olsun Allah esirgemiş resmen

Yani bizi beğenip takım için onay veren sen miydin :) Oğluna kız arayan annelere kız bulan olur ya onun gibi :KK70:

Hamama götürmediğime şükredin :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kızlar cok sagolun Allah razi olsun hepinizden tek tek alintilayamadim.karakola gittik hastaneden ifade verdik sikayetci olmadim adam hastAneye götürdü ilgilendi ilac aldi falan.pismandi.cok hızlı gecti araba ayagimdan cok ağırdı araba :KK43: neyse ki kırık yok ama kötü bi incinme var ayagimin üstü komple sıyrılmış.Allah beterinden korudu vardir bunda da bi hayir diyorum.kaza da Allahtan.cok sagolun

Eki Görüntüle 2071434 ayağımı sardilar buz koy dediler merhem verdiler 2 tane.bide agri kesici

canım tekrar tekrar çook geçmiş olsun :KK200:

@60kiloyum Cancazım naptın kilo bildirdinmi bakamadım ortim mortim :-)

Bu hafta hayatımın en zor haftalarından biriydi ... ilk 5 e aday yane :KK70::KK70::KK70:
Rabbım kimseyi sıkıntıda darda koymasın . Aminn ...

Kiloma gelince , diyet yapmadım o havaya girecek ne kafam nede vaktım vardı, bu hafta sadece fulya için girip baktım takıma ...
İnşallah oda toparlamış kilo vermiştir :KK68:

Geçen hafta :69,4 düm sanırım
Bu hafta sabah tartılmayı unutmuşum kahvaltı sonrası tartıldım 69,6 geldim .
Büyük ihtimal aç karna 69 olmuşumdur ..

68.9 dur o :KK19::KK19:

Rabbim sıkıntıların her ne ise uzaklarda koysun artık senden

O zaman çok daha fazlasını verdim aynı benim gibi :KK53::KK9::KK73:

Olsun canım o fazladan ödemmiş işte ne güzel gitti :KK9::KK73:

Harikasın canım afiyet olsun :KK9::KK73:

Nasıl güzel yüzde kilo o be :rolleyes:tebrik ederim :KK9::KK73:

Olsun canım demek ki vücut bırak beni gideyim diyor :KK70::KK9:

Oranına göre belki ama haftaya daha da yi verirsin canım tebrik ederim:KK9::KK73:

Harikasın canım ya nasıl güzel rakam yüzde böyle :rolleyes:Tebrik ederim:KK9:

Aynı ben ya :confused:Şu 3 günü cıssız atlatayım haftaya cuma taşım yani :KK70:hafta sonu aldıklarımı haftaya cumaya kadar anca veriyorum sonra korumada diye geciniyorum güya nerde vücudum şaşırdı kendini böyle korumamı olur hafta içi aç gez karnın guruldasın hafta sonu homini gırtlak :KK70:

Tebrik ederim canım orana göre az görünebilir ama eksi eksidir her zaman :KK9::KK73:

Ahahah Begüşüm ya :KK70:Canım yimirta çekti :rolleyes:

Ayy canım Rabbim korumuş çok çok geçmiş olsun:KK43:Şikayet olayında bilemedim kuzum ya ben hep vicdan yaptığımdan kesin şikayetçi olmazdım eşim olsa kesin olurdu :KK53:

Ahahah gözlerim fal taşı gibi açılmıştı ki :KK57::oha:sonraaaa :KK45::rolleyes:
Tesekkur ederim canim

:oops::oops::oops::oops: estağfurullah diyesim geldi .... çoook teşekkürler ... çok kibarsınız efenim

yazarlarin-soylemek-istedikleri_774722_m.webp

Gogula bir kibar yazinca bonus cikar bir de sisman yazinca :cool:

Abla mııı ,ne ablası bee:tokat:

Tebrik ederim :KK9:

Tebrik ederim maşallah.
Tartıda bu rakamı görünce çok zevk aldın mı?:KK45:

Benim eksik yok:ıslık:

Tebrik ederim :KK9:

:KK57: Bir tuhaf oldum okurken ,çok geçmiş olsun canım.Allahtan seni hastaneye getirmiş.

Ne kadar artı çıkacağım diye beklerken :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tebrik ederim canım:KK9:
Tesekkur ederim

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış Allah beterinden korusun

ne güzelmiş ya hülya :)) formülü ne idi ki ? tebrikler canım .

500 gr 500 grdır :) yine de henüz diyetin başında iken , daha fazla gidebilir .
motive bozmadan aynen devam

Valla ben sevindim ahucum ... hakiki mi sahte veriş mi bilemem ... gidişat 71 den 75 lere hooop diye geliverecekti ... çok iyi oldu bu hamlen ..tebrikler :KK15:

canım çok geçmiş olsun .... iyi çıkar inşalllah sonuçların :KK15:
İns canim benim

oyyy benim mücverim , temizlik memizlik gitmiş mi gitmiş .... tebrikler canım ..bir daha şu 58-59 lara hiçççç gelme .. temiz kal hep :KK36: dün bozmuştun di mi @Sarayca ile :ıslık::sinirli:

teşekkürler babamm :KK74: sabah 57, 8 i görünce bian 58,8 sandım yine, len iki baklavanın ettiğine bak dedim uyku sersemine 57.8 olduğunu sonradan idrak ettim :KK75:

ya kızlar cidden berbat yiyorum meselaaa o gün gayat güzel geçti dimi diyetim suyum, çayım oh misss
eve giderken fırına ugradıkk aldık bir ekmek
bir dlm ettım agzıma nasılsa bir dlmden birşey olmuyor yaa:ıslık::ıslık::ıslık::ıslık:

eve girdimm yemek ısıtıyorummm onlarında tadına baktımm
sonraa alt çekmeci açtım abur cubur çekmecesi
ordaaa duran geçen aklımda kalan bir kaç abur cuburuda yedimmm :ıslık::ıslık::ıslık:

sonra yemege oturdular çocuklar ve eşim onların yemeklerindende tırtıkladım
onlar içeri geçtii ekmek vs ne varsaa yedim
bu arada aklımaa gelen , geçen gün yemedigim o şey varya tatlı kek pogaça neyse onuda yedimmm

çay demleidmmmm amannnnnnn zaten bozdumdu diyeti yarın başlayacamda zaten dur çayın yanında birrazz abur cuburda yiyimmmmmmmmmm:ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık:

sonra meyve tabi meyvede yiyimmmmmm:KK20::KK20::KK20:

sonraaaaaaaaa:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

ay sabah kahvatltı yapmayım ya
öglene kadar bişiy yemezsemm erirrrrrrrrr

sonraaaa kısır döngüüüü yeminleeeee böyle abarmıyorum
1 saattte 2000 kalori yerimmmm:işsiz::işsiz::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

masum okurken yemiş kadar oldum ama tabancılamadım çünkü kendimi frenlemesem senden farkım yok inanki:işsiz:

Ayyu müthiş sonuç :nazar::nazar:

teşekkür ederim:KK60: temizliğe devam :KK76:

Begusum eksi 1 maşallah diyeyim bir yerlerini kası bakayim
:nazar::nazar::nazar:
kaşıdım hemen umarım geç kalmamışımdır:KK48:
Ahaaha aklıma direk bu geldi :KK70:
Eki Görüntüle 2071425
Seni de yerim pikaçu :deli:zaten çok ballısın:KK22::KK70:
upload_2017-11-24_13-55-35.webp

sende çok tatlısın :KK200:öperim seni ballı çörekcim:KK15:

Back
X