Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bu tk çok seviyorum her bir üyeyi hepsini hepsinin zayıf fit istediği kiloda olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam ben çok çektim kilodan şimdi istediğim kilodayim onlarda olsun istiyorum belki bencillik ama hep bizim tk birinci olsun istiyorum
Aynı kafa işte :KK49:
cakil80 cakil80 Whiteblacklife Whiteblacklife ikinizin yarısında ben çakılı tutuyorum
cakil'im sen yaparsın ben sana inanıyorum :KK200:

@MiuLego miuuuuuuuuuu:KK15:

@matematik61 o nasıl bi serüven anammmm onu oraya bıraktın bunu buraya bıraktın :KK70::KK70:

bende kalktım bi kek çarptım, oturamıyorum söyyle ayaklarımı uzatıp yok anam yok kürt var ,illa kalkıp bi iş yapicam :KK23: elmali,havuclu biraz tarçın serptim bol ceviz yiyenlere afiyet olsun umarım güzel olur :rolleyes:
Yerim la seni sabah şekeri gibisin he:KK200:
White çok pis gaza geliyor hepimizi yiyecek:KK70:
:KK17:
Buradan tüm cakilcilara sesleniyorum siz kaybettiniz hepinizle cuma günü gorusecegiz:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
ÇAKILCIYIZZZZZ:sampiyon:

cakil80 cakil80 Whiteblacklife Whiteblacklife ikinizin yarısında ben çakılı tutuyorum
cakil'im sen yaparsın ben sana inanıyorum :KK200:

@MiuLego miuuuuuuuuuu:KK15:

@matematik61 o nasıl bi serüven anammmm onu oraya bıraktın bunu buraya bıraktın :KK70::KK70:

bende kalktım bi kek çarptım, oturamıyorum söyyle ayaklarımı uzatıp yok anam yok kürt var ,illa kalkıp bi iş yapicam :KK23: elmali,havuclu biraz tarçın serptim bol ceviz yiyenlere afiyet olsun umarım güzel olur :rolleyes:
Dün aynı kekten bende yaptım Masumm
Afiyet olsun

Yok hep kiskanclik bu ara uçlarda yaşıyor neden zayifkadin ne gerek vardı ben seni öyle begeniyordum çok mi verdin biraz alsan yeni cumlelerimiz
Yav hee hee deseydin :D önce kilo aldın, biraz zayıfla diyolar zayıflayınca da aman hasta olcan verme ohooo iyi valla :KK53:

Ay begüm ya borcama döktüm :
ince düştü yani borcama az geldi harcı borcama büyük birde aktı pişmiş ama çıkmıyor sinir oldum :KK43:
Bende borcamda yaparım ama yuvarlak bi borcamim var ona tam geliyo
Seninki dikdörtgen borcamsa büyük gelmiştir
Soğuma dan mı çıkarıyorsun keki, yada altını yaglamadiysan ondan olur belki

Back
X