Siz bilirsiniz cuma günü ölü taklidi bile kurtaramayacak sizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bilirsiniz cuma günü ölü taklidi bile kurtaramayacak sizi
Aynı kafa işteBen bu tk çok seviyorum her bir üyeyi hepsini hepsinin zayıf fit istediği kiloda olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam ben çok çektim kilodan şimdi istediğim kilodayim onlarda olsun istiyorum belki bencillik ama hep bizim tk birinci olsun istiyorum
Yerim la seni sabah şekeri gibisin hecakil80
Whiteblacklife ikinizin yarısında ben çakılı tutuyorum
cakil'im sen yaparsın ben sana inanıyorum
@MiuLego miuuuuuuuuuu
@matematik61 o nasıl bi serüven anammmm onu oraya bıraktın bunu buraya bıraktın
bende kalktım bi kek çarptım, oturamıyorum söyyle ayaklarımı uzatıp yok anam yok kürt var ,illa kalkıp bi iş yapicamelmali,havuclu biraz tarçın serptim bol ceviz yiyenlere afiyet olsun umarım güzel olur
![]()
White çok pis gaza geliyor hepimizi yiyecek![]()
ÇAKILCIYIZZZZZBuradan tüm cakilcilara sesleniyorum siz kaybettiniz hepinizle cuma günü gorusecegiz![]()
Sahiden güzel olurdufazlalıkları yiyecekse neden olmasın![]()
![]()
Dün aynı kekten bende yaptım Masummcakil80
Whiteblacklife ikinizin yarısında ben çakılı tutuyorum
cakil'im sen yaparsın ben sana inanıyorum
@MiuLego miuuuuuuuuuu
@matematik61 o nasıl bi serüven anammmm onu oraya bıraktın bunu buraya bıraktın
bende kalktım bi kek çarptım, oturamıyorum söyyle ayaklarımı uzatıp yok anam yok kürt var ,illa kalkıp bi iş yapicamelmali,havuclu biraz tarçın serptim bol ceviz yiyenlere afiyet olsun umarım güzel olur
![]()
Yav hee hee deseydinYok hep kiskanclik bu ara uçlarda yaşıyor neden zayifkadin ne gerek vardı ben seni öyle begeniyordum çok mi verdin biraz alsan yeni cumlelerimiz
Kimseyi memnun edemiyoruzYav hee hee deseydinönce kilo aldın, biraz zayıfla diyolar zayıflayınca da aman hasta olcan verme ohooo iyi valla
![]()
Bende he he diyip geciyorum kenara bu ara kendi kilo verecekmis ben verdim ya oda fit olacakmış kilosuda yok ama isteYav hee hee deseydinönce kilo aldın, biraz zayıfla diyolar zayıflayınca da aman hasta olcan verme ohooo iyi valla
![]()
cannnnnnnnnnnııııımmmmmmm Miuuuuuuuuuum
Yerim fazlaliklarida sizi de cakila da hepinizifazlalıkları yiyecekse neden olmasın![]()
![]()
Dün aynı kekten bende yaptım Masumm
Afiyet olsun
Devam balım sen böyle cuma buralarda ol ha kaçma bi yerlere
Kıskanç görümceler gibi o yaptı ben de yapcam falanBende he he diyip geciyorum kenara bu ara kendi kilo verecekmis ben verdim ya oda fit olacakmış kilosuda yok ama iste
White çok tatlısınDevam balım sen böyle cuma buralarda ol ha kaçma bi yerlere
Çivili sopayı cumaya bana gönder tamam mı beni tutmayanlari falakaya yatiracagim akılsız kafanın derdini ayaklar çekermişAynı kafa işte
Yerim la seni sabah şekeri gibisin he
ÇAKILCIYIZZZZZ![]()
He valla. Babam öyleydi, kızım sandalyeye sığmıyosun kilo ver azcık derdi. O lafın üstüne hırslanıp 20 kilo vermiştim bu sefer kızım hasta olcan yemek ye lütfen demeye başladıKimseyi memnun edemiyoruz![]()
Gelmeyeyim kazandık sanin demi yemezlerWhite çok tatlısınÇok seviyorum seni
Yani korktum falan sanma bu hallerini ,seni kızdırmayı çok seviyorum
Ama Cuma bence sen buraya gelme![]()
Bende borcamda yaparım ama yuvarlak bi borcamim var ona tam geliyoAy begüm ya borcama döktüm :
ince düştü yani borcama az geldi harcı borcama büyük birde aktı pişmiş ama çıkmıyor sinir oldum![]()