Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Hastaneye gittik 3 gun takip et dusmezse antibiyotik dedi şimdi ağrı kesici verdi. Diş de olabilir dedi net bişey yok yani. halen düşmüş değil. Yavrum gece de ondan uyumamis. Kızdım bi de hiç uyutmadı diye boşuna. Saçma sapan şeyler yedim eşim de çok kızdı diyet yapıyorsun da süt olmuyo kalitesi düştü bilmem ne diye. Bide ona ağladım kızdım .inşallah iyileşir yavrum bütün hastalara şifalar diliyorum
Canım cook gecmis olsun rabbim sifa versin...

Canim ben hep emziren annelerin aşıri diyet yapmasına karsiyim.. nasil diyet yapiyorsun tam olarak bilmiyorum ama hamur ve tatli şeyler dışında emziren annenin herseyi yemesi lazim... bebegin kac aylik ???

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

benim firdevste haftaya geliyor .... olaylı Antalyadan sonra ilk karşılaşma :confused:

benim orda ne olmuştu unuttum ya :confused::confused:

ağlanacak halim var di miiii heeeeeeeeeeeeey gidi fitlik dersleri veren auuus :cool::cool: agobun kazı gibi yiyor şimdi :KK70::KK70:
Oyyy oyyy Allah kolaylik versin benim firdevs pazar gidiyor senin ki geliyor ;)) babalar cabuk unutuyorlar hicbisey olmamis gibi devam sohbete muhhabete ...
Ben anamla tartismadigim kadar babamla tartışırım ama anam olsa dunyanin lafini eder ama babam hic kusmez...

Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Hastaneye gittik 3 gun takip et dusmezse antibiyotik dedi şimdi ağrı kesici verdi. Diş de olabilir dedi net bişey yok yani. halen düşmüş değil. Yavrum gece de ondan uyumamis. Kızdım bi de hiç uyutmadı diye boşuna. Saçma sapan şeyler yedim eşim de çok kızdı diyet yapıyorsun da süt olmuyo kalitesi düştü bilmem ne diye. Bide ona ağladım kızdım .inşallah iyileşir yavrum bütün hastalara şifalar diliyorum
Diyetteyken emziren anneler daha iyi daha sağlıklı şeyler yiyor hamur isi ıvır zıvır süt mü yapıyormuş acaba.
Tekrar geçmiş olsun canım diate ateş 38 en fazla 38.5 üstüne çıkmaz balim

Canım cook gecmis olsun rabbim sifa versin...

Canim ben hep emziren annelerin aşıri diyet yapmasına karsiyim.. nasil diyet yapiyorsun tam olarak bilmiyorum ama hamur ve tatli şeyler dışında emziren annenin herseyi yemesi lazim... bebegin kac aylik ???

Bu konuda bende biraz katıyım .. hatta emzirirken pek takıma almazdım .. sevilmezdim de bu yüzden :rapci::rapci:
ama emziren birine bunu çok yemişsin şunu yeme diyemiyor dilim ... pasta çörek vs dışında

Diyetteyken emziren anneler daha iyi daha sağlıklı şeyler yiyor hamur isi ıvır zıvır süt mü yapıyormuş acaba.

canım elbette öyle ama sık beslenme denen bir durum var ... gece emzirmeye kalkılıyor 1-2 kez en az ... gece gece ağzına kuru meyve ..fındık fıstık vs atıp suyunu içeceksin ki , bir sonraki kalkışa yine hazır ol :KK49::KK49::KK49:

sağlıklı beslenilip , kilo verilir ... ama tam teşekküllü bir diyet olmaz

Bu konuda bende biraz katıyım .. hatta emzirirken pek takıma almazdım .. sevilmezdim de bu yüzden :rapci::rapci:
ama emziren birine bunu çok yemişsin şunu yeme diyemiyor dilim ... pasta çörek vs dışında
Emziren anneler biraz panikler bu kilolar kalacak korkusu diyete yonleniyorlar.. abur cubur haric biraz spor ekleyerek bu donemi gecirmeleri bebek icin en faydalisi sutun kaliteside cook önemli....

Menü versene merak ettim:kk77:

Gelcem menüler var daha:kk77:

Ne vedası:kusmuk:

Ama girmeyince merak ediyolar kalem kalem hesap veriyom beleeeee:KK49:

cıks cızlı cozlu can çekilir ..hem dana gibi :deli:artı 2 gösterdi sabaha :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

demek gelmiyorsunnnnnnnnnn ...gelsen sormazlar ..... 3-4 saat bekleme kapasiteleri var :rolleyes: 3 saat sonra nerdesinler başlar

canım elbette öyle ama sık beslenme denen bir durum var ... gece emzirmeye kalkılıyor 1-2 kez en az ... gece gece ağzına kuru meyve ..fındık fıstık vs atıp suyunu içeceksin ki , bir sonraki kalkışa yine hazır ol :KK49::KK49::KK49:

sağlıklı beslenilip , kilo verilir ... ama tam teşekküllü bir diyet olmaz
İlk 6 aya kadar 6 Ogün beslendim meyve kuru yemiş herseyi yedim ama iyi spor yaptım güzelde gitti diyet yapmadigim zaman kahvaltı hamur işi abur cubur yerdim hep galiba diyet bende ise yarıyor

Canim ivir zıvır degil ama anne kendini diyet moduna sokuyor yemeklerden de kısılmaya başlıyor buda sutun kalitesini etkiliyor... ben emziren annelerin biraz daha dikkat etmesinden yanayım...

Sabah11:30(aç karnına limonlu su)
Bir dilim kepek ekmeği
Yarım kk beyaz peynir
2 dilim kaşar
Yarım dom.sal.
Roka nane
2 çk pekmez

Öğlen yok:)

Ara15:30
İki mandalina
Yeşilçay

Akşam18:00
4 tane haşlanmış tavuk butu(yağsız)
1 dilim kepek ekmeği
Bol salata
Ayran

Su:2 lt dahada içiyorum
Spor:1 saat yavaş tempolu yürüyüş

Canim ivir zıvır degil ama anne kendini diyet moduna sokuyor yemeklerden de kısılmaya başlıyor buda sutun kalitesini etkiliyor... ben emziren annelerin biraz daha dikkat etmesinden yanayım...
Bu konuda senle aynı fikirdeyim ada ama şöyle ben yemekten hiç kismadim ek gıdaya geçinceye kadar ama günde hem yuruyus hem ip hem egzersiz yaptım bana kilo verdiren menulerim değildi ilk ay sporumda işte bunu yaparlarsa bence olur bir defa bir gün yediğim yemeklerin kalorisi 1800 civariydi yani öyle beslendim ama ek gıdaya gecince rahatladim açıkçası bide ben hiç süt sıkıntısı cekmedim şuan kızım 8 aylık ve 9 kilo üstü

Back
X