Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün bişey yapmadım kuzum.eşim izinliydi, sırt ağrım var diye izin vermedi yapmama :işsiz::işsiz:
Geçmiş olsun kuzum şakasına takılıyorum ya:KK200: pek üzülmedim ama yapmadığına:KK45: hem rahatsızlığın iyi olmuştur hem de ponponlarım hazırdı:KK70: begum75 begum75 sallamaya başlayalım :KK73::KK73::KK73::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kediler-ve-ask-birbirlerine-sarilan-kediler-1642-I2.webp

zaten spor yapmazsam sen patakla diye geldim anacım ben bu takıma:KK17: yoksa başka takıma girmeyi düşünmüyordum
sen rahat ol yakında furma miu demeye başlarsın :)
ahahahah sendemi ankaraaaaa
ay durun bi erik dalı koyuvercemmm

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Bende de iki aslan kız var biri 14 digeri4 yasinda anam ben nerelere gidem
geçmiş olsun ece aha benim anam da çekti 2 aslan kız annesi hala da çekiyor :D
Normallll:KK70:soguk espiri kralicesi @MiuLego :KK70:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ne güzel didin hahahaha
Günaydıınn :KK34::KK34:sabah sabah bu kaaa enerjiyi nerden buluyonuz hele de miu:KK11::KK11: Bi kahve yapim barim:kahve:
:ıslık::ıslık:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
evliyim daha çocuk yok ama yumuşak yaaa:oops: ama yaza daş olacagmm:cool:
Ben de tam daş olucammmmmmmmm

Ne güzel :))) hamilelik kilolarım munimdadır hic yüksek olmadı kızım 4.1 kilo olmasına rağmen ben almadım :KK53:benim metobolizma terst işliyor ayarsiz ondan :deli:
Şaka ciddi olamazsın açılman kaç saat sürdü hey maşallah helll olsun bnde çok zorlandim 2 gün sancı çektim suni sancımda çektim catim darmis anam ağladı 2 gün açıdan sonra açlığa dayanamadım bayılmışım sonra sezaryen ama hep içimde kaldı. O anı yaşamak isterdim Bn birde bni sezaryen yapacak doktor um benm doktorumdu Bn ne kafasindaysam doktorumu kendisine şikayet ettim :D

Çok ağır duruyor yaaaaaa. Spor mağazalarına bakayım bi İnternet'ten de bakayim
Bana kuzenime verdi 4 sene once canim. O da spor magazadan almisti. Ama ben Azerbaycandayim. Senin bulmana yardimci olamam S Sguat girls

Ayyy nerden almış acaba
Ever canim come etkili. Belim inceldi epeyi. Ama Jillian ablanin da hakkini yememek lazim :)
Belimi olcmedim, baya bi inceldi ama

Ayyyy incecik bllllllll
Evet 3 dogum 3 de normal oğlumda 3.9 dogdu yani kiloları hep yüksek oluyor üstelik son dogumumda ameliyattı hazırlattı dr dedi ben deniyecegim dedim :KK66:
Hell olsun.

Günaydın kızlar. Oglum bu gecebiraz daha iyiydi cok şükür. Grip oluyo oksuruyo baya.

@hepfit hosgeldin adina gicik oldum ne demek hep fit hep fit olsak bu takimda olmazdik iyi tarafindan bakalim:deli:
şükür Berna çok sevindim iyi olmasına:KK200:
@MiuLego şu yarışa bende katılayım mı, alacan mı beni takımlara :KK14:
aldım bile saraycam şeref duyarım seni almaktan :KK60:
Kahvaltida simit var:işsiz:
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:yedin mi yicen mi yemeyi düşündün mü kokladıysan bile sopam hazır .. elim gitsin mi sopaya:rolleyes:
Ben kerevizi sevemedim :KK43: çok özür dilerim kereviz senden :KK43: çok farklı kokuyorsn kuzucum :KK43:
anaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK57:

Sağol kuzum :KK200:
Sevin sevin. Haftaya hızlı başladım ama bu hafta umutlu değilim kendimden zaten:KK12::KK12:
Haftaya iyi olursun canım moralini bozma bende yokken olursun :rolleyes:Sonraki hafta direk yanına düşermişim sen gelirmişsin oraya :KK70:
Oyyy :KK37::KK74:
557b4c2144e2a8.71624370557b4c210b6e82.18087781.webp

dün kv yaptıgı köfte böyle içli köftenin haşhaşlısı gibi çok güzeldi
evdeki karnıbahar kaldı tabi :KK43: yiyen olmadı
bende iş yrine getrimiycem bir daha çok fena kokuyor

Karnabahar kokar kuzum maalesef çok sağlıklı ama kokuyor :KK70:

şükür Berna çok sevindim iyi olmasına:KK200:

aldım bile saraycam şeref duyarım seni almaktan :KK60:

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:yedin mi yicen mi yemeyi düşündün mü kokladıysan bile sopam hazır .. elim gitsin mi sopaya:rolleyes:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK57:
Sagol kuzum.Tabikisi yimedimmm.dolaptaki tavukgogsune bakmadim bile firindaki boregi kapi disari ettim birazdan pogaca da yapmicam kuskus salatasini da camdan attim.

Günaydın canım azıcık kirliyim ama azıcık çok az, :oops:

begüm dün azıcık kirlendim ama çok az yani kayda değer bir kirlilik değil:oops:

havalara bak sen, dur daha erken sevinmek için, hem ben ece yarışınızda seni tutuyordum neden bana öyle davrandın ki:sus: iyi davran bana:rapci:

A saraycam bilmiyordum Ece'nin teorisi vardı ya mortim in mortisi ortim diye siz guclerinizi birlestirdiniz sandım canım saraycam güzel saraycam
Zaten nerdeyse kaptanlar Begüm falan hep ececiler çok yanlizdim depresyon a gidecektim sevenim destekleyenim yok diye:KK14::KK19::KK68:

Back
X