- 11 Nisan 2007
- 87.652
- 515.122
- 1.223
sen söz ver ... artı sabit gelmeyecem de hele ... ben 200 a razıyım ... sevindir da beni ...bak 2 kilo daha almışım zaten![]()
Göbüşüne kurban

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen söz ver ... artı sabit gelmeyecem de hele ... ben 200 a razıyım ... sevindir da beni ...bak 2 kilo daha almışım zaten![]()
ezer geçerim ki 98.8 olursa
çünkü yine mortiyizBonus la
gerçi ben bu hafta çok verdim haftaya az veririm ama olsun yine de yencem ki![]()
Göbüşüne kurbangelmiycem sabit yine 1 kiloyu gorucem ins ekside.
Valla sabah akşam dua ediyorum sana çok şükür pişik geçti cnmPişik nasıl oldu bu arada krem.ise yaradı mi
Kuzum adete kadar pek ödem olmuyo adet başlayınca oluyo.5. günden sonra da iniyomaliiiii
yahu regl geldi 2. günü ödem kalmaz ki
yediğin menüler ortada spor ortada
bi de elimizde -800 varduı zaten haftasonundan
buraya gelbu imkansız ya
reddediyorum
![]()
1 yaşını bekle o zaman bende oglumda çok çektim sukur kizimda hiç yasamadim oğlum 1 yaşını gecince duzeldiBiz önce metsil kullandım cnm sonra çocuk doktorumuz bio giol verdi oda ise yaramadı nurse kullandik yani bizim kıza hic birşeyin faydası olmadı doğdu doğalı gaz ne zmn geçer bakalm
ezer geçerim ki 98.8 olursa
çünkü yine mortiyizBonus la
gerçi ben bu hafta çok verdim haftaya az veririm ama olsun yine de yencem ki![]()
Herhalde cnm yaşına girince düzelecek benim kizda1 yaşını bekle o zaman bende oglumda çok çektim sukur kizimda hiç yasamadim oğlum 1 yaşını gecince duzeldi
Ne demek balım bende iki tane var savaş halindeyim biri 4 yaşında biri 10 aylık olacak nerdeyse devamlı bulundur evde en ufak bi kızarıklık görünce sur fiyatı uygun ama aile hekimleride yazıyor gidince yazdirabilirsin deValla sabah akşam dua ediyorum sana çok şükür pişik geçti cnm![]()
adet sende artı yapmazdı yaaanasıl moralim bozuldu şimdi maliii
tamammm daktırım cevap versin anlaşcaz sonra alcam listeye anlaşmadan söz almadan yok olmaz
vay mortim vaay
helal beeeeeeeeeeee
harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oha oha 1.4 eksi ile geldi
yine mortiyiz ki![]()
ayyy Allahım yat yat , otur otur ... evde de kimse olmayınca ....duvarlar üzerime üzerime geliyor ....
bi dizi gördüm dün tv de ona takıldım , sonra da netten önceki bölümlerini buldum , ona bakıyorum iki gündür.
Ama sporda bana yenildi hiccc onu söylemiyorumheeeeeeeeeeeeeeeee
mortilik
Onu unuttum ben ... sen aldın mı bu haftayı ??![]()
Ne demek balım bende iki tane var savaş halindeyim biri 4 yaşında biri 10 aylık olacak nerdeyse devamlı bulundur evde en ufak bi kızarıklık görünce sur fiyatı uygun ama aile hekimleride yazıyor gidince yazdirabilirsin de
Aynen canım hic beklemezdim valla bu kadar ıyi olacagini. Fiyatı da hic bişey dediğin gibi normal pişik kremini kullanıyorum artık gecede yatmadan önce onu kullanıyorumNe demek balım bende iki tane var savaş halindeyim biri 4 yaşında biri 10 aylık olacak nerdeyse devamlı bulundur evde en ufak bi kızarıklık görünce sur fiyatı uygun ama aile hekimleride yazıyor gidince yazdirabilirsin de
Olalim istersen balim ama ben bu hafta fosumm regl geliyorrrrrKuzu mortimiyiz yine?
Kaç sayacuk gız 1.4 verdin işte1.4 saymasak onu
Hadi sen ne verdin söylesene artık yaaaKaç sayacuk gız 1.4 verdin işte
Olalim istersen balim ama ben bu hafta fosumm regl geliyorrrrr