Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biz önce metsil kullandım cnm sonra çocuk doktorumuz bio giol verdi oda ise yaramadı nurse kullandik yani bizim kıza hic birşeyin faydası olmadı doğdu doğalı gaz ne zmn geçer bakalm
1 yaşını bekle o zaman bende oglumda çok çektim sukur kizimda hiç yasamadim oğlum 1 yaşını gecince duzeldi

Valla sabah akşam dua ediyorum sana çok şükür pişik geçti cnm:KK200:
Ne demek balım bende iki tane var savaş halindeyim biri 4 yaşında biri 10 aylık olacak nerdeyse devamlı bulundur evde en ufak bi kızarıklık görünce sur fiyatı uygun ama aile hekimleride yazıyor gidince yazdirabilirsin de

adet sende artı yapmazdı yaaa:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:nasıl moralim bozuldu şimdi maliii :KK43:

tamammm daktırım cevap versin anlaşcaz sonra alcam listeye anlaşmadan söz almadan yok olmaz

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:vay mortim vaay
helal beeeeeeeeeeee
harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oha oha 1.4 eksi ile geldi

yine mortiyiz ki:rolleyes:

1.4 saymasak onu

Ne demek balım bende iki tane var savaş halindeyim biri 4 yaşında biri 10 aylık olacak nerdeyse devamlı bulundur evde en ufak bi kızarıklık görünce sur fiyatı uygun ama aile hekimleride yazıyor gidince yazdirabilirsin de
Aynen canım hic beklemezdim valla bu kadar ıyi olacagini. Fiyatı da hic bişey dediğin gibi normal pişik kremini kullanıyorum artık gecede yatmadan önce onu kullanıyorum :KK19:

Back
X