- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Aaaa oldun mu kizzzz 52.7 oleyyyyy çok sevindim Tebrikler ordegimmm![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa oldun mu kizzzz 52.7 oleyyyyy çok sevindim Tebrikler ordegimmm![]()
![]()
![]()
yawww geç bunları mali bu hafta çok verdi haftaya hayatta veremez![]()
Alenen dedikodutanıyorum benim gibi pohuyla uğraşıyor![]()
Ayy çok gıcık yediğine değmemiş. Geçer inşaallah bir an önceSagol canim , evet bugun canim kisir istedi yaptim hic bi tat gelmez sifir tat uzuldum niye yaptim ki dedim keyifsiz yedim kalktim.. soğanın tadi bilem gelmedi![]()
Nefsim gelmiş hoş gelmiş yine ....Evetttt ben geldim..
-100 umu aldım da geldim.
Geçen hafta : 53.2
Bu hafta : 53.1
Artilarimi temizleyip eksiye düştüm
Nevommm beni tinlamamis bii etiket yapmamış ama olsun
Ben onu canı gönülden kutluyorum
Nevreste
Artık klasik haline gelen sallama ayinini yapıyorum
![]()
Nefs'im hoşgeldin canımŞimdi ben seni yendiğimi biliyordum
Öhöööm
Ondan seni mahçup etmemek için etiketlemedim
Ama baktım sen bu hafta neredeyse hiç spor yapmamışsınOndan vermemiş olabilir misin
Oyyyyy sallamakta ne yakışıyor![]()
Biliyorum kuzum ya cok acikinca gozum döndü esim isteyince yaptim bi baktim agzima girivermisBerna spor yap Berna lessie yap Berna o patates ler ne ola bernaaaa
Gerisi güzel.ki sadece pattis gereksiz bernammm![]()
Cok sağol canım.... teşekkürler canimAnaaa çok geçmiş olsun ada çabucak geçer inşallah
Tebrikler bu arada mükemmel kilo vermissin maşallah
Opemde geçsinSagol canim , evet bugun canim kisir istedi yaptim hic bi tat gelmez sifir tat uzuldum niye yaptim ki dedim keyifsiz yedim kalktim.. soğanın tadi bilem gelmedi![]()
Yok ya sana müthiş oluyorSorma kizzz -100 ama ben artı temizledimm...
Heee çok yakışıyor bana biliyorum ama sanki sende daha bir havalı mi ne durdu...
Vazgecmedim kii sallatacagim sana![]()
![]()
![]()
Yardımcı ahu deyince bir gülme geldidiyosunnnnnnnnnnnnnnnn
he valla ya .... benim yard. ahu idi ...düşün halimi
![]()
Nefsim gelmiş hoş gelmiş yine ..... Eline alıp gelmiş bi devir dayım yapsan nevo mezun olmadan yoksa ustunden kalacak
![]()
Gayet iyisin canimAdam çok kalabaligiz arada atlanan oluyor alınan oluyor ister istemez mium tek başına yetişemiyorum destek olmaya çalışıyorum becerebiliyor muyum bilmiyorum ama![]()
Ayyy minnak mi oldun sen mezun mu olacaksın ayyy ağlarım ben menü şahane yine spor da yapılmış Miss gibi
Yok ya sana müthiş oluyorArtılar gittiyse yeter canım
Bana nasıl artıya çıkılmaz öğretirsin![]()
tesekkür ederim kuzucumTesekkurler canimben seni tebrik ederim
![]()
Ahucuk ancak kendi ev halkina yetisiyor bitmiyor ki actoinlariii hahadiyosunnnnnnnnnnnnnnnn
he valla ya .... benim yard. ahu idi ...düşün halimi
![]()
Ayyy minnak mi oldun sen mezun mu olacaksın ayyy ağlarım ben menü şahane yine spor da yapılmış Miss gibi![]()