Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeni başladın canım sen öncelikle hoşgeldin:) sabah yumurta peynir yeşillik mutlaka vazgeçilmezinin olsun. Öğle için sanırım özel bir kutlama mı vardı pasta yemişsin sarma yemişsin yani öğle yemeğin Yok. Yine de iyi atlatmışsın. Akşam için tarhana yanına börek olmamış ya tarhana ya börek olsa daha iyi olur. Ve yanında akşam öğününde ya salata ya yoğurt illaki olmalı ki midenin bir kısmı sebzelerle dolsun. Yeni başladığın için sabah dediğim gibi yumurta peynir yeşillik üçlüsü mutlaka öğle ve akşam yediğin yemeğin yanına mutlaka salata veya yoğurt olmalı ki dengeli olsun. Karbon alımını öğlene aktarsan daha kolay ve kalıcı verirsin inşallah kuzucm. Öpüyorum seni :KK15: özür dileme minnoşum yaz hep motive ol yanlışları doğruları hep beraber öğrenelim:KK60:
Ordekim kızına bindalli giydirdi kına yakti (6 aylık bebis) çok merak ediom foto atsada gorsek

:KK9::KK9::KK9: izin ne yaaa bunu hic aklim almiyor nereye istersem yazarım bunun icin insan birinden izin mi alir cook şaşkınım ve cok garip geliyor bana:KK57::KK57: ... nasil kabul edebiliyorlar bunuda anlamiyorum....:KK57::KK57::KK57:

Ben ara ara baska Takimlara gidip sohbet ediyorum kime neee ...
Ne demek baska takimlara da yaziyorum:KK57::KK57::KK57: ya benimsin ya da gara torpağın uleynnnn dıkşın dıkşın:KK31:al benim silahim bu :D :D :D

Geçmiş bitti şükür.

Şu malum konu için yazıyorum. Konu uzamasın uzamasın deyip üstüne konu hakkında mesaj yazınca konu kısalmıyor :işsiz:

O zaman meseleyi gerekli kişilerle özelden halledeceksiniz, gelip buraya aslında şöyleydi böyleydi diye mesajlar yazmayacaksınız.
Konu kabak gibi ortada , hatayı kabul etmek de bir erdemdir.
Vefa diyorum ve de susuyorum. ...

Yeni başladın canım sen öncelikle hoşgeldin:) sabah yumurta peynir yeşillik mutlaka vazgeçilmezinin olsun. Öğle için sanırım özel bir kutlama mı vardı pasta yemişsin sarma yemişsin yani öğle yemeğin Yok. Yine de iyi atlatmışsın. Akşam için tarhana yanına börek olmamış ya tarhana ya börek olsa daha iyi olur. Ve yanında akşam öğününde ya salata ya yoğurt illaki olmalı ki midenin bir kısmı sebzelerle dolsun. Yeni başladığın için sabah dediğim gibi yumurta peynir yeşillik üçlüsü mutlaka öğle ve akşam yediğin yemeğin yanına mutlaka salata veya yoğurt olmalı ki dengeli olsun. Karbon alımını öğlene aktarsan daha kolay ve kalıcı verirsin inşallah kuzucm. Öpüyorum seni :KK15: özür dileme minnoşum yaz hep motive ol yanlışları doğruları hep beraber öğrenelim:KK60:
Sağol canim teşekkür ederim tavsiyelerin için kizimin 6. Ay kınası vardı evimde misafir agirladim

20180113_173944.webp

@MiuLego
Gizlice (selamsız) bir şekilde topik dolaşıp,yalan yanlış istihbarat edinip,buraya dönüp,ifşa etmek çok erdemli bir hareket olmuş.
Anlıyorum eğleniyorsun,sen eğlendikçe reytingler de tavan yapıyor bunu da anlıyorum. Ancak konfetisiz ve biraz daha az gürültülü eğlenebilirsin. Bu şekilde belki daha az kırıcı da olabilirsin :KK66:
Bu ne demek acaba burada hepimiz insanız ve cok sey paylaşıyoruz sadece diyet topığı olarak dusunebılırsınız ama kimseye de oraya yaz buraya yazma demiyoruz hıc bir topığın kisinin arkasından atıp tutmuyoruz yapanlara da cevap net kimsenin eglendogı falan yok :KK12:

Ne diyim ne yazim ben bilmiyorum ama cok canım sıkıldı.

Helede burdaki arkadaslarimin alayci mesajlarina laf sokmalarina ve ustune gulmelerine.
Isim yazmaya gerek yok herkes kendini biliyor.
Yapmasaniz keske laf sokmasaniz....
Sizi sevmesem soktugunuz laf beni zerre ilgilendirmez...
Ama seviyorum o yuzden rahatsiz oluyorum.
Bir ablam yada kardesimden duymusum gibi okuyorum.
Elestirdiginizin aynisini hatta daha çirkinini yapiyorsunuz bilerek yada bilmeyerek.

Ben gozumle gormedim ama gordum diyenede gozum kapali inanacak kadar taniyorum guveniyorum.

Bildigim biseyde triplinin hic birimizle bir sorunu olmadigi burdayken incitici tek bir mesaj bile yazmadigi.
Ordan hic cikmasaydi buraya hic gelmezdi hergun duzenli paylasim yapmazdi zaten.

Ben sirf bunun hatirina olayi anlamadan sebebini sonucunu goremeden gaza gelip hohoho yapamam.

Anlamadigim bisey var topiklere gelip gizli mesaj okuma vs denmesi...
Yav hangi gizlilik 10 senelik uyeyim en eski mesajim duruyor neyin gizliligi neyin ifşasi.
Cok saçma mantıksız bir söylem olmuş.

Herkes ister gizli ister asikar diledigi basligi takip eder.
7.takim dendigi an nasil hepimizi ilgilendiriyorsa oba dendigi anda onlari ilgilendirir.

Herkeste bal gibi farkinda burasi sadece zayiflama yarismasindaki takimlardan biri degil.
Kuru reytingimiz yok.
Ozel ve farkli bir yer hic bir basliga uymadan.
Laf edilirse tepki ceker illaki net.

Iyice keyfim kacti sonu hayir olsun.

7.takim gibi davranalim yazalim

Back
X