• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

EE63E6C5-0C06-4407-8DA5-D7F54A15CDB7.webp

Resim çizmeyi çok istemiştir kabiliyet sıfır ya:confused:

kuzu tıka kulaklarını
görme yaptıklarını
sabret bir hafta daha

sen çocuklarınla ilgilen geç git

hem biliyorsun üzüntü stres tartıda ödem yapar:skandal::skandal::skandal::skandal:

he bir kapsül hap yuttum hoop kilolar uçtu gitti dememizi falan bekliyorlar :63:

kıskançlıktan ölecekler yahu:KK12:
Ay deli ya kendine pay çıkartmışsın yine :KK48:

@matematik61 hayırlı olsun evin,inşallah yeni evinden ,yeni ortamından memnun kalırsın
@YaKaMoZz-z sıkma canını canım ,çocuk sesine yaramazlığına mı laf söyleyen oldu,aileler alışkın olmayınca laf edebiliyorlar,eminim ki ailen de sevinmiştir geldiğine ,sık dişini biraz ,tadını çıkar anne kucağının.
Çocuk sesi de değil mevzu da sanki eskisi gibi değil hiç bişey ağrıma gidiyor bazı şeyler

Aşırı çok aşırı asirinin da asirisi disim agriyor yeni dolgu yaptığı böyle bi sızlama yok ne soğuk ne sıcak bi halt yiyemiyorum elma bile siramiyorum bide ön disim az bi rüzgar gorse havaya çıkıyor agri
Dış konusunda hiç tecrübem yok coknsukur ya ama geçmiş olsun canim

Noldu canım? Tabi ki baba evi de olsa kendi evin gibi olmuyor, o yüzden hiç uzun kalmam ben(zaten eşim tek basima birakmiyorda, beraber gidip 2-3 gün kalırız sadece)
Bundan önce yoktu böyle sorunlar 2 ay kaldığım zamanlar da oldu zaman geçtikçe değişmeye başladı tavırlar falan zoruma gidiyor bazı sözler hareketler evim biraz yakın olsa çoktan gitmiştim ama maalesef ki çok uzaktayım

Aşırı çok aşırı asirinin da asirisi disim agriyor yeni dolgu yaptığı böyle bi sızlama yok ne soğuk ne sıcak bi halt yiyemiyorum elma bile siramiyorum bide ön disim az bi rüzgar gorse havaya çıkıyor agri
Gecmis olsun

Bundan önce yoktu böyle sorunlar 2 ay kaldığım zamanlar da oldu zaman geçtikçe değişmeye başladı tavırlar falan zoruma gidiyor bazı sözler hareketler evim biraz yakın olsa çoktan gitmiştim ama maalesef ki çok uzaktayım
Canım benim durmak istemedigin yerde durma bence al biletini çık git evine 2 çocukla rahat etmen mümkün değil zaten ailende olsa bu

Cok iyi anliyorum seni .. benim de evim sehir disinda uzaktayım annemlere.. gittigimde bir haftadn fazla kalinca dediğin gibi bazi seyler artik rahatsiz etmeye basliyo el evindeymisim gibi.. ama bazen hassas dönemine de denk gelebiliyor.. :dua: sabirr :dua:

Canım benim durmak istemedigin yerde durma bence al biletini çık git evine 2 çocukla rahat etmen mümkün değil zaten ailende olsa bu
Kuzum bebiş çok küçük eşim Yok beni bırakıp İstanbul’a gitti geri

Cok iyi anliyorum seni .. benim de evim sehir disinda uzaktayım annemlere.. gittigimde bir haftadn fazla kalinca dediğin gibi bazi seyler artik rahatsiz etmeye basliyo el evindeymisim gibi.. ama bazen hassas dönemine de denk gelebiliyor.. :dua: sabirr :dua:
Öyle oluyor maalesef canım yeni misin nice mi yeni

Kuzum bebiş çok küçük eşim Yok beni bırakıp İstanbul’a gitti geri
Anladım canım o zaman görmezden gel duyma görme hiçbirşeyi maset el mecbur sabret ve sıkma canını geçici bi durum öyle düşün

Back
X