ben bıngıl seviyom ben de ruganlarla yapcam artık sporuEee o ayakkabilarla o spor lar olursa tabi bingil bingil olurlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bıngıl seviyom ben de ruganlarla yapcam artık sporuEee o ayakkabilarla o spor lar olursa tabi bingil bingil olurlar![]()
Ay deli ya kendine pay çıkartmışsın yinekuzu tıka kulaklarını
görme yaptıklarını
sabret bir hafta daha
sen çocuklarınla ilgilen geç git
hem biliyorsun üzüntü stres tartıda ödem yapar
he bir kapsül hap yuttum hoop kilolar uçtu gitti dememizi falan bekliyorlar
kıskançlıktan ölecekler yahu![]()
Çocuk sesi de değil mevzu da sanki eskisi gibi değil hiç bişey ağrıma gidiyor bazı şeyler@matematik61 hayırlı olsun evin,inşallah yeni evinden ,yeni ortamından memnun kalırsın
@YaKaMoZz-z sıkma canını canım ,çocuk sesine yaramazlığına mı laf söyleyen oldu,aileler alışkın olmayınca laf edebiliyorlar,eminim ki ailen de sevinmiştir geldiğine ,sık dişini biraz ,tadını çıkar anne kucağının.
Güneş çizmeyi unutmuşsun
Dış konusunda hiç tecrübem yok coknsukur ya ama geçmiş olsun canimAşırı çok aşırı asirinin da asirisi disim agriyor yeni dolgu yaptığı böyle bi sızlama yok ne soğuk ne sıcak bi halt yiyemiyorum elma bile siramiyorum bide ön disim az bi rüzgar gorse havaya çıkıyor agri
Bundan önce yoktu böyle sorunlar 2 ay kaldığım zamanlar da oldu zaman geçtikçe değişmeye başladı tavırlar falan zoruma gidiyor bazı sözler hareketler evim biraz yakın olsa çoktan gitmiştim ama maalesef ki çok uzaktayımNoldu canım? Tabi ki baba evi de olsa kendi evin gibi olmuyor, o yüzden hiç uzun kalmam ben(zaten eşim tek basima birakmiyorda, beraber gidip 2-3 gün kalırız sadece)
Gecmis olsunAşırı çok aşırı asirinin da asirisi disim agriyor yeni dolgu yaptığı böyle bi sızlama yok ne soğuk ne sıcak bi halt yiyemiyorum elma bile siramiyorum bide ön disim az bi rüzgar gorse havaya çıkıyor agri
Canım benim durmak istemedigin yerde durma bence al biletini çık git evine 2 çocukla rahat etmen mümkün değil zaten ailende olsa buBundan önce yoktu böyle sorunlar 2 ay kaldığım zamanlar da oldu zaman geçtikçe değişmeye başladı tavırlar falan zoruma gidiyor bazı sözler hareketler evim biraz yakın olsa çoktan gitmiştim ama maalesef ki çok uzaktayım
Çok zorlanmadın inşallah
Sağol tatlimGecmis olsun
Cok iyi anliyorum seni .. benim de evim sehir disinda uzaktayım annemlere.. gittigimde bir haftadn fazla kalinca dediğin gibi bazi seyler artik rahatsiz etmeye basliyo el evindeymisim gibi.. ama bazen hassas dönemine de denk gelebiliyor..Bundan önce yoktu böyle sorunlar 2 ay kaldığım zamanlar da oldu zaman geçtikçe değişmeye başladı tavırlar falan zoruma gidiyor bazı sözler hareketler evim biraz yakın olsa çoktan gitmiştim ama maalesef ki çok uzaktayım
sabirr 
Kuzum bebiş çok küçük eşim Yok beni bırakıp İstanbul’a gitti geriCanım benim durmak istemedigin yerde durma bence al biletini çık git evine 2 çocukla rahat etmen mümkün değil zaten ailende olsa bu
Sağol tatlım inşallah hiçte olmaz öyle bi tecrubenDış konusunda hiç tecrübem yok coknsukur ya ama geçmiş olsun canim
Öyle oluyor maalesef canım yeni misin nice mi yeniCok iyi anliyorum seni .. benim de evim sehir disinda uzaktayım annemlere.. gittigimde bir haftadn fazla kalinca dediğin gibi bazi seyler artik rahatsiz etmeye basliyo el evindeymisim gibi.. ama bazen hassas dönemine de denk gelebiliyor..sabirr
![]()
Anladım canım o zaman görmezden gel duyma görme hiçbirşeyi maset el mecbur sabret ve sıkma canını geçici bi durum öyle düşünKuzum bebiş çok küçük eşim Yok beni bırakıp İstanbul’a gitti geri
Yeni gibiyim:) gruba yeni katıldım ama takipciydimÖyle oluyor maalesef canım yeni misin nice mi yeni