- 31 Ağustos 2017
- 1.726
- 7.546
- 78
Olsn ama sonuçta en kalın yeri :) ondan incesini ölçersem olmaz:)Orası basenmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsn ama sonuçta en kalın yeri :) ondan incesini ölçersem olmaz:)Orası basenmiş![]()
Basenmiş kız oraOlsn ama sonuçta en kalın yeri :) ondan incesini ölçersem olmaz:)
Bilmiyom kuzum geçen seneden beri yapmadım bakla. Şişirmez sanırım.ama yarın ananas ya da yumurta detoksu yaparım heralde, eksi yok çünkü hiç sabitim hala bu hafta o kadar spora rağmenBakla ödem yapmıyor demi kuzum şahane menü spor az geldi gözüme 500 ip mi eklesen acaba
Nevroş menün güzel.. adının altında yer kalmamış kızz.. ne bulduysan toplamışsın :))Menümü yazayım
Sabah10:00
1 yumurtadan omlet
6-7 zeytin
2 parmak kadar peynir
Öğle 14:00
1 kase yoğurt çorbası
Akşam 18:00
1 tabak kabak yemeği
Ayran
1 türk kahvesi
1 kare bitter
Su:2lt
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
@MiuLego
@Floweroflife
@begum75
Biraz boşluk var oraya bir madalya daha olsa güzel olacakNevroş menün güzel.. adının altında yer kalmamış kızz.. ne bulduysan toplamışsın :))
He gülümİgde gı
Psıkologum bişi sorcamHe gülüm![]()
Aslında orjinali hipotalamus ama onu alamadım.. 2 p eklemek zorunda kaldım.. beynin bir bölümü cnm..Hippotalamus ne demek![]()
Sor datlım bildiğim kadarıyla cevaplayayımPsıkologum bişi sorcam
Sen istesen her bölüm birinci olursun biliyorum ..Biraz boşluk var oraya bir madalya daha olsa güzel olacak
Teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederimSen istesen her bölüm birinci olursun biliyorum ..
Hee anladım :)Aslında orjinali hipotalamus ama onu alamadım.. 2 p eklemek zorunda kaldım.. beynin bir bölümü cnm..