Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer kırk yılda bir olsaydı stresten vs gitme derdim ama Reglinin 3. Günü şafağında doktora git hormonlarına bir baksın bir de enfeksiyon falan da olabilir allah korusunİğdenin beklediği cevap:
Yaaa gençsin daha olur öyle şeyler kafana takma
Gerçekte:
doktora git![]()
Geçmiş olsun kuzumBen çok fenayım, akşam yemeğini bile dışardan söyledik@MiuLego
Mius menüm
Thylol hot ve kazanla taze sıkılmış portakal suyu ve 3 kase çorbadan oluşuyor. Akşam da balık salata.bogazimi sokup bi bakasim var niye bu kadar aciyor
![]()
Tesekkur ederim.persembe günüde lapa günü yapacagimDetoks menusu gibi olmuş çok güzel çok beğendim canım kabak yerken dolu dolu ye korkma
Noldı kız??Bu da bana ders olsun sabah tarçın yemek benim neyime, sabahtan beri Leyla gibiyim, uyusam geçer mi acaba?
![]()
Başım dönüyor hippo, sabah kalkar kalkmaz bol tarçınlı çay içtim hala Leyla gibiyim kafamı tutamıyorumNoldı kız??
Tamam kuzum gideyim bakalım ne diyecekEğer kırk yılda bir olsaydı stresten vs gitme derdim ama Reglinin 3. Günü şafağında doktora git hormonlarına bir baksın bir de enfeksiyon falan da olabilir allah korusun
ay menü ne kadar güzel de.. o akşamki pattisli şey neden var yahu akşam halbuki ne kadar dyurucu onsuzdaha akşam öğününde karbon almak yasak
![]()
son birkaç gündür akşam coş geliyoryürüyüş![]()
Ayy canım,dikkat et.bol su ic.Başım dönüyor hippo, sabah kalkar kalkmaz bol tarçınlı çay içtim hala Leyla gibiyim kafamı tutamıyorum![]()
Uyusam mi acaba bir yarım saat..
Güzel olmuşMenüm
Sabah(7:00) ; 1 yuvarlak dlm ananas
4 zeytin
½ salatalık
1 dlm peynir
2 tam ceviz
Maydanoz
Maydanozlu omlet
Yeşilçay
Ara(12:30) ; 1 sade kahve, 10 badem.
Akşam(18:30) ; Fırında( 2 dlm palamut +2 çarliston biber + 1 kapya ).
Ve kırmızı lahana salatası
Su: 2.5 lt
Spor: leslie 45*3=135
Egzersiz 15*3=45
Toplam 180
begum75
hippotalamus
@MiuLego
Nereye kaçarsın daha reklam var..Kadın dizisi basladı hadi ben kactim
Önce sen söyleesra eksi de misin az mi çok mu
![]()
Ya bu sarp niye o kadının yanında biri bana anlatsa çok zor geliyor izlemekNereye kaçarsın daha reklam var..