Oyyy kıyamamyok kuzum bugün 9 saatin 7 saati ayakta geçti valla.marketteyken alışkındım ama nerdeyse 3 senedir evdeyim ayaklar pert oldu ayakta dura dura![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy kıyamamyok kuzum bugün 9 saatin 7 saati ayakta geçti valla.marketteyken alışkındım ama nerdeyse 3 senedir evdeyim ayaklar pert oldu ayakta dura dura![]()
Eee senCok iyiymis ya offf acim sanirim
Soguk yenebilen yemekler de goturebilirsin cabim
Olabilir canım cumaya kadar artar hiç merak etme![]()
olabilir bişeyler ayarliyim öğlen için iyi olucak.sağol canımcımmalipina yoğurtlı kereviz, fırında kabak mücver, közlenmiş yoğurtlu patlıcan, ton balıklı salata tarzı soğuk yemekler götürebilirsin
![]()
öyle yapıcam artık başka çare yok yoksa maaş öğle yemeğine gitcekCok iyiymis ya offf acim sanirim
Soguk yenebilen yemekler de goturebilirsin cabim
Olabilir canım cumaya kadar artar hiç merak etme![]()
Ilk günün nasıl geçti kafana yattı miSevabıyla günahıyla bi menü bırakayım
Salı menüm
Sabah 7.00
İki haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir
7 zeytin
Bi havuç 3 ceviz
Öğlen 13.15
Bi küçük kutu süt
Bi muz
4 ceviz
Akşam 18.00
4 ızgara köfte
2 lokma ekmek
Bi tabak salata
Ayran
Su 2.5
Spor yapcam inşallah
@MiuLego @Whiteblacklifecakil80
Benim de olmalıydı ama olmadıBenim de regl yakın o yüzden hep aç hissediyorum![]()
Maalesef canım eksi de değilimEee sen![]()
topuklu botla gittim zaten.giymez olaydım yarın sporları giycemOyyy kıyamamO zaman ayakkabı seçimine çok dikkat et
![]()
Geçikti miBenim de olmalıydı ama olmadı
Maalesef canım eksi de değilim
Akşamları erken yiyorum ekmek türevi tüketmiyorum ama tartı inmiyor![]()
O hatayı hafta sonu ben de yaptım.5-6 saat dışarda ayaklarım koptutopuklu botla gittim zaten.giymez olaydım yarın sporları giycem![]()
Allah muhabbetinizi artırsınAmaaannnn
kizim.kv me bana hikaye okur musun dedi o da yarın gece okurum dedi
Bu durumda yarın da bende![]()
Yok yok geçen ayın 15 inde olmuştum 13 unde olmalıydım , yani olsam iyiydi. cumaya şişliğini atardım veya sabitliginiGeçikti mi![]()
güzeldi ilk gün sıcak insanlar .çok malzeme olması sıkıntı olcak biraz, onun dışında işi öğrenirim sıkıntı olcağını sanmıyorum.çalışma saatleri iyi diye istedim.8den 5e,cumartesi öğlene kadar iş,pazar tatil bayramlarda tatil,bayramlarda harçlık.iyi geliyo kulağaIlk günün nasıl geçti kafana yattı mi
Diet listen çok güzel geldi bana listen nasıl sporun da çok güzel benim hoşuma gitti valla13 mart menüsü :
Kahvaltı ( 9:00) : 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, maydanoz, 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle (14:00) : 3 kaşık bulgurdan bol yeşillikli bir kase kısır, 1 bardak ayran
Ara ( 16.30) : 3 hurma , az çiğ fındık
Akşam (19.00) : 4 kaşık tavuklu karnabahar yemeği, 2 kaşık yoğurt
Su : 3 litre
Spor : 40 dk eliptik, 25 dk bisiklet, 15 dk dans / 160+75+52: 287 puan @begum75
@MiuLego
@Whiteblacklife
Not: Diyetisyen listesi yapıyorum
Geçen ay 28 çekti o yüzden bu ay geçikecekYok yok geçen ayın 15 inde olmuştum 13 unde olmalıydım , yani olsam iyiydi. cumaya şişliğini atardım veya sabitligini![]()
Aynen çok güzelmişgüzeldi ilk gün sıcak insanlar .çok malzeme olması sıkıntı olcak biraz, onun dışında işi öğrenirim sıkıntı olcağını sanmıyorum.çalışma saatleri iyi diye istedim.8den 5e,cumartesi öğlene kadar iş,pazar tatil bayramlarda tatil,bayramlarda harçlık.iyi geliyo kulağa
Spor yapamiyorum yemek yemememe takılıyor ayakta duracan diyor.Allah muhabbetinizi artırsın![]()