• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sevabıyla günahıyla bi menü bırakayım
Salı menüm
Sabah 7.00
İki haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir
7 zeytin
Bi havuç 3 ceviz

Öğlen 13.15
Bi küçük kutu süt
Bi muz
4 ceviz
Akşam 18.00
4 ızgara köfte
2 lokma ekmek
Bi tabak salata
Ayran
Su 2.5
Spor yapcam inşallah
@MiuLego @Whiteblacklife cakil80 cakil80
Ilk günün nasıl geçti kafana yattı mi

Psikolojim. .oglumla esimi salında bıraktım.odaya cekldm uyumak üzere..cunku hala regl olmadım..şişim..gerginim..bi taraftan test yapmıs olsamda regl olmk istemıyrm hamile olms olmak istyrm..ki bu ay en düşük ihtimalli aylardan biri...aslnda bi iki ay snra olsun nasip olursa diyodm hep ki bu ayı öle alelade gecrdm bu konuda cok rahattım..ama regl olmaynca test yaptgm halde umutlanıyorum. Aslnda gebelik olmadgnn da farkndayım icten içe...saglıksal acıdan en azndan büyük bir engel ve ptoblemmz de yok inş..ama kürtajdan snra ne neredeyse bı yıla yakındır korunma olmamasna ragmen olmaynca da..bilemiyrm..bunkarı sadece siznle paylasıyrm suan..sadece derdimi acmak maksadım..sizi diyet arkadaslgnn ötesinde bi yere koymus olmaktan belki böle bi anda dökülüverdim..hakkınızı helal edin..

Menüme geleyim
Kaşknca
Ilık elma sirkeli su
Sabah
2has yumrta
1avuc cecil peynir
5 yesil zeytin.3 kayısı
Bol domates
1 chia ekmk
1 kiraz saplı cay
Öğle
1 kase metcimek
Yarım dlm ekmk
Ara
1elma
2 ceviz
Ara
3ceviz
Akşam
5 ızgara köfte
Bol salata
Bir kase tatlı yoğurt
Şimfi
Sütlü nescafe
Su
3 lt civarı
Spor
15 dk civarı yürüyüş sadece bugün malasef..

Ilk günün nasıl geçti kafana yattı mi
güzeldi ilk gün sıcak insanlar .çok malzeme olması sıkıntı olcak biraz, onun dışında işi öğrenirim sıkıntı olcağını sanmıyorum.çalışma saatleri iyi diye istedim.8den 5e,cumartesi öğlene kadar iş,pazar tatil bayramlarda tatil,bayramlarda harçlık.iyi geliyo kulağa

13 mart menüsü :

Kahvaltı ( 9:00) : 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, maydanoz, 1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle (14:00) : 3 kaşık bulgurdan bol yeşillikli bir kase kısır, 1 bardak ayran

Ara ( 16.30) : 3 hurma , az çiğ fındık

Akşam (19.00) : 4 kaşık tavuklu karnabahar yemeği, 2 kaşık yoğurt

Su : 3 litre
Spor : 40 dk eliptik, 25 dk bisiklet, 15 dk dans / 160+75+52: 287 puan @begum75

@MiuLego
@Whiteblacklife

Not: Diyetisyen listesi yapıyorum
Diet listen çok güzel geldi bana listen nasıl sporun da çok güzel benim hoşuma gitti valla

güzeldi ilk gün sıcak insanlar .çok malzeme olması sıkıntı olcak biraz, onun dışında işi öğrenirim sıkıntı olcağını sanmıyorum.çalışma saatleri iyi diye istedim.8den 5e,cumartesi öğlene kadar iş,pazar tatil bayramlarda tatil,bayramlarda harçlık.iyi geliyo kulağa
Aynen çok güzelmiş:KK19:

Allah muhabbetinizi artırsın:olamaz:
Spor yapamiyorum yemek yemememe takılıyor ayakta duracan diyor.
Guvvetten(kiloyu kastediyir) zarar gelmez dedi az önce..:KK70: yarın akşam akşam yemeğinde ne bahane bulacam acaba.. bugün kabizim demistim yarın da cırcır mi oldum desem :KK53:

Back
X