hee anasından çok çekinir o konulardaAnasından utanmıştır o
Ona da temizlet bugün![]()

yaşasın kaynana

tam buldun temizlik yapacak adamı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee anasından çok çekinir o konulardaAnasından utanmıştır o
Ona da temizlet bugün![]()
Hatırlıyo musunn?? Bi keresinde seni bana benzetiyorum demiştim neden demiştin... geçen gün sende seni bana benzettinhee yapalım yapalım
en son 2003te 78 kiloydum ben ondan sonra hiç görmedim 70leri![]()
kolay gelsin kuzucumGünaydın gençlik
Dün çok ac uyudum, gidip kahvaltı yapicam, sonra temizlikgelmeye çalışırım yine.
Buarada dün hellim peyniri aldırdımmatematik61 , hatta markettin birinde bulamadık neyse kalsın dedim, koca dayanamadı gitti başka marketten buldu aldi
![]()
87 nin altını da görmedim demiştin, eriyosuuunnn pinaaarrrrhee yapalım yapalım
en son 2003te 78 kiloydum ben ondan sonra hiç görmedim 70leri![]()
evet hatırlıyorum kuzumHatırlıyo musunn?? Bi keresinde seni bana benzetiyorum demiştim neden demiştin... geçen gün sende seni bana benzettin![]()
Sana da kolay gelsin kuzucum, kaçtım benkolay gelsin kuzucum
ben de geçicem temizliğe şimdi![]()
Morticim menu güzel.öglen icin cebine az biraz kuruyemis,kurukayisi filan alsan halsiz kalmazdin kıyamam ben sanaben de bi menü paylaşim barihepfit sen bi bak kuzum menüme
sabah 6,50
iki haşlanmış yumurta
bi parça peynir
(cumartesi günü 14,00de işten çıkıyom diye öğle aram yok yiyemiyorum bişey çok halsiz kalıyorum yaa)
öğlen 15,30
(arkadaşa uğradım halime acıdı iki parça bişey koydu önüme sağolsun)
iki dilim kepekli ekmek
13 minik zeytin
2 tk labne
bi tk sürk çökeleği
domates salatalık
su 2 litre anca biter içiyorum hala
58 dk tempolu yürüyüş
@nehirnil111Pamukseker19
Ya ben çiğ peynir yiyemiyorum simdiyebkadar nasil aklima gelmedi diye hayiflaniyorum valla.Koye gelirken de getirseymisim keske.kahvaltima ek super oldu bana.Günaydın gençlik
Dün çok ac uyudum, gidip kahvaltı yapicam, sonra temizlikgelmeye çalışırım yine.
Buarada dün hellim peyniri aldırdımmatematik61 , hatta markettin birinde bulamadık neyse kalsın dedim, koca dayanamadı gitti başka marketten buldu aldi
![]()
dün baya iltifat aldım yaa.bi senedir görmediğim bi abi vardı kız pınar nolmuş sana ufacık kalmışın hastalık falan yok de mi dedi.yok abi dedim isteyerek kilo verdim dedim.valla bravo dedi çok zayıflamışsın diye.arkadaşımın eşi de yeter artık çok zayıflama eridin bittin dedi.yok dedim abi daha vercem yetmez dedim87 nin altını da görmedim demiştin, eriyosuuunnn pinaaarrrr![]()
Sonumuzda benzer inşevet hatırlıyorum kuzum
kilo maceramız benziyo senle![]()
Ben bitti demeden bitmez deseydindün baya iltifat aldım yaa.bi senedir görmediğim bi abi vardı kız pınar nolmuş sana ufacık kalmışın hastalık falan yok de mi dedi.yok abi dedim isteyerek kilo verdim dedim.valla bravo dedi çok zayıflamışsın diye.arkadaşımın eşi de yeter artık çok zayıflama eridin bittin dedi.yok dedim abi daha vercem yetmez dedim![]()
Aman o yeter artık daha zayıflamacılar yok mudün baya iltifat aldım yaa.bi senedir görmediğim bi abi vardı kız pınar nolmuş sana ufacık kalmışın hastalık falan yok de mi dedi.yok abi dedim isteyerek kilo verdim dedim.valla bravo dedi çok zayıflamışsın diye.arkadaşımın eşi de yeter artık çok zayıflama eridin bittin dedi.yok dedim abi daha vercem yetmez dedim![]()
normalde alıyorum yanıma kuzu hergün.ama cumartesi 2de çıkıyoz diye mola vermiyolar bize ondan almadım yanıma.alıcam artık ceviz meyve,olmicak böyle.sızıp kalmışım erkenden akşam bitkinliktenMorticim menu güzel.öglen icin cebine az biraz kuruyemis,kurukayisi filan alsan halsiz kalmazdin kıyamam ben sana![]()
Ben bitti demeden bitmez deseydin![]()
evet bu ara herkes aynı şeyi söylemeye başladı.ilk duyduğumda hoşuma gidiyodu da sıkmaya başladıAman o yeter artık daha zayıflamacılar yok mu80 kilodan beri bana yeter artık diyolar..
günaydın mortimGünaydın kızlar
senle geçelim istersen bi açık oturum yaparız birer de drink alırızGözüm üstünde mortim![]()