Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın gençlik :KK200:
Dün çok ac uyudum, gidip kahvaltı yapicam, sonra temizlik :mad: gelmeye çalışırım yine.
Buarada dün hellim peyniri aldırdım matematik61 matematik61 , hatta markettin birinde bulamadık neyse kalsın dedim, koca dayanamadı gitti başka marketten buldu aldi:KK71:
kolay gelsin kuzucum:KK60:
ben de geçicem temizliğe şimdi:temizlik:

ben de bi menü paylaşim bari hepfit hepfit sen bi bak kuzum menüme
sabah 6,50
iki haşlanmış yumurta
bi parça peynir

(cumartesi günü 14,00de işten çıkıyom diye öğle aram yok yiyemiyorum bişey çok halsiz kalıyorum yaa :KK43: )
öğlen 15,30
(arkadaşa uğradım halime acıdı iki parça bişey koydu önüme sağolsun :KK70: )
iki dilim kepekli ekmek
13 minik zeytin
2 tk labne
bi tk sürk çökeleği
domates salatalık
su 2 litre anca biter içiyorum hala
58 dk tempolu yürüyüş

@nehirnil111 Pamukseker19 Pamukseker19
Morticim menu güzel.öglen icin cebine az biraz kuruyemis,kurukayisi filan alsan halsiz kalmazdin kıyamam ben sana:KK36:

Günaydın gençlik :KK200:
Dün çok ac uyudum, gidip kahvaltı yapicam, sonra temizlik :mad: gelmeye çalışırım yine.
Buarada dün hellim peyniri aldırdım matematik61 matematik61 , hatta markettin birinde bulamadık neyse kalsın dedim, koca dayanamadı gitti başka marketten buldu aldi:KK71:
Ya ben çiğ peynir yiyemiyorum simdiyebkadar nasil aklima gelmedi diye hayiflaniyorum valla.Koye gelirken de getirseymisim keske.kahvaltima ek super oldu bana.

Gündüz bişey yemediğimden gece acıktım.
Uyuyamadım yattığım yer batıyo boğulcak gibi oluyorum. Boynuma dokunamıyorum öyle acıyo

Görümcem minik kekler göndermişti yumuş yumuştu gece bi tane yedim ama diken yedim sanki.

Bugün normal yemek yerim inşallah.

Dolapta tavuk vardı bi çorba yapabilirsem benden iyisi yok

87 nin altını da görmedim demiştin, eriyosuuunnn pinaaarrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
dün baya iltifat aldım yaa.bi senedir görmediğim bi abi vardı kız pınar nolmuş sana ufacık kalmışın hastalık falan yok de mi dedi.yok abi dedim isteyerek kilo verdim dedim.valla bravo dedi çok zayıflamışsın diye.arkadaşımın eşi de yeter artık çok zayıflama eridin bittin dedi.yok dedim abi daha vercem yetmez dedim:rapci:

dün baya iltifat aldım yaa.bi senedir görmediğim bi abi vardı kız pınar nolmuş sana ufacık kalmışın hastalık falan yok de mi dedi.yok abi dedim isteyerek kilo verdim dedim.valla bravo dedi çok zayıflamışsın diye.arkadaşımın eşi de yeter artık çok zayıflama eridin bittin dedi.yok dedim abi daha vercem yetmez dedim:rapci:
Ben bitti demeden bitmez deseydin:KK59:

Aman o yeter artık daha zayıflamacılar yok mu :sopa: 80 kilodan beri bana yeter artık diyolar..

Morticim menu güzel.öglen icin cebine az biraz kuruyemis,kurukayisi filan alsan halsiz kalmazdin kıyamam ben sana:KK36:
normalde alıyorum yanıma kuzu hergün.ama cumartesi 2de çıkıyoz diye mola vermiyolar bize ondan almadım yanıma.alıcam artık ceviz meyve,olmicak böyle.sızıp kalmışım erkenden akşam bitkinlikten:KK12:

Back
X