- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Oh oh ben daha yapamadım kizm uyandi onu doyurdm simdi kalkiyorm yapmak icin1500 ip atlandi 3 mil lessie yapildi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh oh ben daha yapamadım kizm uyandi onu doyurdm simdi kalkiyorm yapmak icin1500 ip atlandi 3 mil lessie yapildi
Yok kuzum kopmam dün bugün çok bocalıyorum, hala yüzünden sanırım, sanki tüm mutluluk parçacıkları bedenimden alınmış gibi hissediyorum, diyete asılmak için zorluyorum kendimi ama başaramadım dün, bugün de yapamazsam çözülür giderim sanki..Koparsan daha kötüye gider menü ver iyisiyle kötüsüyle. Ama sakın kopma
3 mil + 45 dakika yuryus tamam435 point cepte hacı sen kaç yapacaksinnn
Afiyet olsun gayet güzel bir menü ve spormalipina
08:30
1 haş. yumurta
1 dilim peynir
domates salatalık biber
6 siyah zeytin
12:00
tavuk göğüs eti ızgara
sarımsaklı dereotlu yoğurt
17:30
yoğurtlu kereviz (cevizli)
spor: 60 dakika tempolu(150 p)+ 20dakika eliptik(80p)+20 dakika ağırlık (60 p)= 290 p @begum75
Floweroflife
@MiuLego tatlım gün içinde aklıma geldi sana cvp vermediyim.şimdi vakit buldum yazmaya da...bebişi emziriyorum...
Kız sen korkmuyonmu benle morti olmaya?bak baaak hem kilom çok,hem emziriyoruuuum hem açlıktan fena zevk alırımmm...eminmisin?bi daha düşün derimmmbi de menü yazarken etiker çi yapmalıyım?menüme yorum yapılmamış da
![]()
Emzirirken içtiğim su kadar lavaboya gitmesin kuzum mesela ben günde 3.5 litre su içiyorum 3 kere anca gidiyorum süt yapımı için vücut o suyu kullanıyor canım fakat bı gün suyu az içip ertesi gün çok içersen o zaman depoluyorSlm canm bısey sorucam.ben su ıcıyorm ama lavaboya gıtmıyorm oyle sıkısık falan.acaba odem mı oluyo yoksa emzırdıgım ıcın sute mı gıdıyo sular
İşte sorun o ki daha 1 yaşını 1 ay geçmedi ama yaramazlıkta üst noktadakızın kaç yaşında vayt? bende bitane var 23 aylık allahım aynı senin anlattığın gibi. çok şeker ama evi fena dagıtıyor bi düzen getiremiyorum sayesinde
eflal geçmiş olsun canım.
bu ara havalar çok dengesiz. bu durumda ben hemen 1000 mg c vitamini alıyorum. 1 --2 gün devam ediyorum. hastalık baslamadan geri gidiyor.
acıkcası bende işe yaradı.
@igdedali igdecim sana da çok geçmiş olsun. o kronik bogaz çok illet bişidir. tam iyileşmezse durmadan tekrarlıyor. ben tam aralıklar ile 1 ay çektim bu sene. cok sükür bitti ama antibiotikle doldurduk bünyeyi işte..
İşte sorun o ki daha 1 yaşını 1 ay geçmedi ama yaramazlıkta üst noktada
Birincisi hepimizin bı geçiş dönemi oluyor flawir olmazsa yapamazsam ne demek bugün olmadı yarın olacak yarın olmadı mı ertesi gün olacak vazgeçersen anca kendine kötülük edersin yazın yine pişer üstüne verdiğin verdiğin kilolarida alır oturursun bak kızdırma civiliyle gelirimYok kuzum kopmam dün bugün çok bocalıyorum, hala yüzünden sanırım, sanki tüm mutluluk parçacıkları bedenimden alınmış gibi hissediyorum, diyete asılmak için zorluyorum kendimi ama başaramadım dün, bugün de yapamazsam çözülür giderim sanki..
Afiyet olsun en lezzetli detoksHurma detoksuna devamipin ucunu kaçırmamak lazım
![]()
Getir onu bana ya walla moralimi duzelttiKız bildiğin gibi değil nerede çekmece varsa benim kız orada ben spor yaparken havluyla yüz siliyorum kız abisinin çekmecesinden abisinin atletini almış oda yüz siliyor
Ben çalışırken eve gidince cok aç olurdum hemen biraz dinlenip tarcinli süt içip süt içerdi m ve tok hissettiriyor akşam yemeginede sarmiyorsunSelamlarrr
Öncelikle gelemediğim 2-3 gün için özür diliyorum..
Geldim tam yazacam geçmişi okuyup çıkıyorum hayda geliyorum yine öyle dedim şimid yaz Neslihan...
Yazmadan çıkma...
Ben çok kötü zor ve yorucu bir hafta sonu geçirdim..(
Çok dikkat edemedim de..(
Ama 92,6 gördüm ertesi gün tekrar 93.00 gördüm..Dün sabahta moralim bozuldu tartılmadımböyle gidersem motivasyon direk zaten sıfır birde artılara geçmesem bari..
Ödem çayı ve iştah kapatıcı önereceğiniz neler var sizin?
Bu zor süreçten nasıl çıkıp normal sürece geçebilirim..
Ben niye irademe sizler gibi sahip çıkamıyorum..
Nasıl başarıyorsunuz..
bir de ben 4 den sonra çok acıkıyorum ara öğün dahi yapsam eve gidince neyesaldıracağımı şaşırıyorum..
Bu yüzden bir tahlil yaptıracağımm dahiliyeye randevu alacam bklm..(
Ben çalışırken eve gidince cok aç olurdum hemen biraz dinlenip tarcinli süt içip süt içerdi m ve tok hissettiriyor akşam yemeginede sarmiyorsun
Dunkuleri gördüm bak ben de dün menü vermedim ama bugün toparladım, hadi sen de sahip cik toparlanAfiyet olsun gayet güzel bir menü ve spor
2 bardak demeye geldim. Nehircanım demiş zaten
Açıkçası büyüğü bende de var ama sor kullanıyor muyum yoh. Sanki hareketleri kolaylaştırıyormuş gibi geliyor. O olmadan yapınca daha çok yanma hissediyorum. Küçüğü özellikle iç bacak egzersizlerinde kullanılıyor. Ama alacaksan çember al. Almayı istiyorum o lazım... Bende lastikleri de var fakat kadın çorabı da o işi görüyor. Lastiğin tek farkı sertlik derecesine göre kullanılabiliyor oluşu... bende 3 tane var. Biri yumuşak, dğeri orta, öteki sert... Başlangıçta yumuşakla başladım şimdi kullanmıyorum onu.
Augmentin bid iğne verdi zalım daktır
Lastiği özellikle bacaklara bağlayarak makas yapıyorum ovv beybiiii
Bi de şu kol altında yemeğe tuz eklerken sallanan kısım var ya onda çok kullanıyorum
Şimdi çember alayım diyorum. İş yerinde masa altında sıkıp bırakayım boş durmaktan iyidir
Ben ben ben diyesim geldi...
Salı
50 dk eliptik / 200
10 dk hit cardio / 50
200 ip / 40
30+60+30 sn plank / 6
60+ 60 sn will sit / 6
TOPLAM : 302 puan
nehirnil111