• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşte sorun o ki daha 1 yaşını 1 ay geçmedi ama yaramazlıkta üst noktada

yaramaz çocuk iyidir. demek ki merak ediyor ki karıştırıyor. bir de bu tarafından bak.
gerçi dagıttıklarını toplamak zorunda olan sen olunca pek mümkün olmaz bu biliyorum :D

slm kızlar ara ara bakıyom ama yinede çok duramayınca sizleri muhabbettimizi özlüyorum. Ama az kaldı. Haftasonuna hem paket yenileniyor hemde eve int alacağız yani çok mutluyum hep burada olacağım inşallah neyse fazla uzatmadan menümü vereyim
limonlu suyu unutuyorum
9:00
2 yumurta
peynir 7 zeytin yeşillik salatalık kucuk dilim tb ekmeği
13:00
1 tabak et yemeği bol salata ve yoğurt
15:45
1 elma 3 siyah kuru üzüm
18:15
1 tabak kabak sote bol salata yoğurt yıyecem
su 3 oldu
spor 60 dk tempolu yuruyus
20 dk park aletleri
30dk egzersiz
@MiuLego begum75 begum75 malipina malipina

Yesil cayim var icem yapimde
Gunde kac bardak icilmeli?
3 su bardağı ılık su sürahinin içine sonra normal yeşilçayını demle içine koy bende sallama var 3 tane atıyorum 1 şise maden suyunu boşalt yarım limonun suyunuda ekle 1 günde bitirebilirsin öbürgüne tadı kaçıyo ve çok çoook su içicen canım

3 su bardağı ılık su sürahinin içine sonra normal yeşilçayını demle içine koy bende sallama var 3 tane atıyorum 1 şise maden suyunu boşalt yarım limonun suyunuda ekle 1 günde bitirebilirsin öbürgüne tadı kaçıyo ve çok çoook su içicen canım
Hmm yapim kuzum cok sagol :KK15:

Birincisi hepimizin bı geçiş dönemi oluyor flawir olmazsa yapamazsam ne demek bugün olmadı yarın olacak yarın olmadı mı ertesi gün olacak vazgeçersen anca kendine kötülük edersin yazın yine pişer üstüne verdiğin verdiğin kilolarida alır oturursun bak kızdırma civiliyle gelirim
Haklısın wayt, işte kendime kızdım moralimi bozuldu ama bugün iyiyim şimdilik, kendime telkin yapıyorum, diyettesin flavır diyettesin flavır diye, menümü bozmadım

Haklısın wayt, işte kendime kızdım moralimi bozuldu ama bugün iyiyim şimdilik, kendime telkin yapıyorum, diyettesin flavır diyettesin flavır diye, menümü bozmadım
Diyette değilsin flawir bı hedefin bı bıtegin var ve onun için çalışıyorsun hani derler ya emeksiz yemek olmaz sende zayifligin güzelliğini yaşamak için emek veriyorsun büyütmeyi diyeti gözünüzde

yaramaz çocuk iyidir. demek ki merak ediyor ki karıştırıyor. bir de bu tarafından bak.
gerçi dagıttıklarını toplamak zorunda olan sen olunca pek mümkün olmaz bu biliyorum :KK70:
Sıkıntı değil topluyorum ama arkamdan dağılmaya devam ediyor:KK34:

Sabah
2 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 ceri domates
2 ceviz
1 hurma
1 kupa acik.sekersiz cay
1 kucuk tb

Ara
1 gun kurus
1 hurma