- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bonuscum sen hurmalı öğünlü diyet yapamazsn bence hiç bulaşma.Dün öylesine saçma bir menüm olduki yazıp yazmamakta kararsızım.
+600 geldi hemen. Bünye burun deliğine kadar dolu napsın idare edemiyor o 600 gr mı içinde tutup eritemiyor.
Tokat kimin çarpıyor sıfatının ortasına
Şu hurmayı bende iki gün yapayım deneyim inş faydasını görürüm diyorum.
Dün akşam alıyodum alamadım bugün okul dönüşü alırım inşallah.
hippotalamus en son senmi yapıyodun @tevafuk55 senmi ikinizede sorayım kahvaltı oluyomuydu?
Ben bugünlük ekmeksiz kahvaltı yapsam diğer öğünleri hurma yapsam ve yarınıda tabiki olurmu?
Olur dediğinizi duyar gibiyim :)
Netim bitmek üzere
Allah seni emi benim kız![]()
Günaydııııınnnnn![]()
Sende hazırlanmış tin ?kanıtın var elimde
Bonus canım hippo öyle yapmıştı sanki geçen haftada, güzel sonuç da almıştı. Bende ogunlerde 5 er hurma ve yogurt aralarda da 1 hurma ve kahve yapmistim. Wc işine cok iyi gekmisti.
Yetişmiyor gerçekten bu sabah hizli gonzales halt etmişti yanımda
Kıyafetlerim ı akşamdan hazırlamasam yetişemezdim ama![]()
Bu hafta şehir dışına fln gittik ya.. eve geldim ev işleri çamaşır dersler.. bide acaio yorgunum.. çıkacaktım miu bırakmadı.. 2 hafta dolsun mecbur çıkıcam takımlardanayy hippom geçen hafta ne iyiydin bu hafta düştü performans,gider ayak kelek olcan bu gidişle![]()
saglıklı oldugunu bilince daha keyifle yiyorum. nohutu fasulyeyi yemek olarak sevmiyorum ama salata olarak herşeyi yerim..anladım kuzum ben de bakliyatı çok severim et yiyemiyosan yiceksin tabiki
sucuğu kasaptan almaya çalış daha sağlıklı katkı maddesi de olmaz hem
su için şişe alman iyi olmuş hesabını bilirsin en azından
Çabuk yazmaya çalışınca karışık olmuş, kahveyi sütle karıştırıp içine bir çay kaşığı hindistancevizi yağı koydum dediğin gibi üstünde bir tabaka oluştu güzel olmadıben de laktozsuz süt içiyorum bende de aynı sorun var..
Bilendırla deneyeyim en iyisi, teşekkürler
Cnm ben dün yaptım .. 3 öğün hurma yoğurt.. ben kendime uyarlıyorum çoğu detoksu.. ama senin zati kilon fazla ya cnm.. normal beslenme olarak yapsan hemen gider emin ol.. kendimden biliyorum .. ben ilk diyete başlarken paketli gıda tatlı ve beyaz ekmeği çıkarmıştım .. kahvaltıda 3 dilim tt ekmek yiyordum.. şimdiden kasma kendini.. sonra diyeti bozup saldırırsın.. ilk 10 kiloyu az biraz kaçamaklı ekmekle verdim.. çünkü kilo fazlaydıDün öylesine saçma bir menüm olduki yazıp yazmamakta kararsızım.
+600 geldi hemen. Bünye burun deliğine kadar dolu napsın idare edemiyor o 600 gr mı içinde tutup eritemiyor.
Tokat kimin çarpıyor sıfatının ortasına
Şu hurmayı bende iki gün yapayım deneyim inş faydasını görürüm diyorum.
Dün akşam alıyodum alamadım bugün okul dönüşü alırım inşallah.
hippotalamus en son senmi yapıyodun @tevafuk55 senmi ikinizede sorayım kahvaltı oluyomuydu?
Ben bugünlük ekmeksiz kahvaltı yapsam diğer öğünleri hurma yapsam ve yarınıda tabiki olurmu?
Olur dediğinizi duyar gibiyim :)
aman vero vallahi ben 60 olsam ne isterdim.. ama insanın kendini iyi hissettiği bir kilo vardır ve o senin için 5 li sayılar ve emin adımlarla ilerliyorsun aferin.Yok bebebm daha yolum var. 5 leri görmeden Fit hissetmiom. Ama kafadan 10 Kilo vermiş olmanın rahatlığı var kıyafetlerimhep oluyo.
Ay menu yazdim dà ben de n fikir alanı görünce de ayrı bi mutlu oldum yav
Bahar geldi astım krizlerim başladı, şuraya uykusundan nefes alamadığı için uyanan bir flavır bırakayım..
Bakmadim korkumdan miu uyumayı çalışma benim bünye cosuyor yarına detoks göründü bana
Benden duymus olma da dun aksam bile sabaha gore eksiymisİnşallah vayt sabitle uyanmıştır la![]()
Hııı inandım ben de hııBen ona gönderdiydim de :) iadeyi parça oldu. Ben ortaya koyuyorum aslında ona etiket yapıyorum ayrıca
Sidoşuuuummmmm
Ay banu 2.5 mil yaptım ben sonra bıraktımAhahaha kız ben biraz koptum ya ondan oldu![]()
GunaGüna premseessssss
Akşam en son spora başladıysanız ses çıkmadi sonraaa
Sende hazırlanmış tin ?kanıtın var elimde![]()
Bende herşeyi akşamdan hazirliyorum
Beslenmeleri ,kiyafetimi vs yoksa yetişmiyor 6:10 da kalkmasam geç kalıyorum evden çıkmadan yoruluyorum.
Günaydınlar herkes yoğunluk bugün de devam ediyor ama selam vermeden duramıyorum
@MiuLegobegum75
Eki Görüntüle 2132721
@Portakal Sulu Ordek cumaya hazır mısın
Eki Görüntüle 2132722
malipina sütüm hazır mı
Eki Görüntüle 2132723
igdedali az öpeyim seni de çok özledim
Eki Görüntüle 2132724
Berna Berna sus aramızda demedik mi yaaa ama dün gece hiç uyumadım tartı ne durumda bilmiyorumBenden duymus olma da dun aksam bile sabaha gore eksiymis![]()
Hııı inandım ben de hıı
Sidoşuuuummmmm
Ay banu 2.5 mil yaptım ben sonra bıraktım
Kolay gelsin nilişkom
Eki Görüntüle 2132725![]()
Ben etiketlicektim he şimdiCutemom007 makbus nerelerdesin
Bakmadim korkumdan miu uyumayı çalışma benim bünye cosuyor yarına detoks göründü bana
Benden duymus olma da dun aksam bile sabaha gore eksiymis![]()
Eflalim hurma diyeti 1 günde ne kadar eksi getiriyor bı bilgi versene banaGeçmiş olsun
Bonuscum sen hurmalı öğünlü diyet yapamazsn bence hiç bulaşma.
Öğlen yaptın akşam kan şekern düşecek daha fazla yiyeceksşn hadi akşam da yaptın busefer gece yemeğe saldıracaksın.
Düzenli yemeğini ye sen doymazsan bi tabak daha ye. Üzerine aburcubur yemenden iyidir tatlm..
Cnm ben dün yaptım .. 3 öğün hurma yoğurt.. ben kendime uyarlıyorum çoğu detoksu.. ama senin zati kilon fazla ya cnm.. normal beslenme olarak yapsan hemen gider emin ol.. kendimden biliyorum .. ben ilk diyete başlarken paketli gıda tatlı ve beyaz ekmeği çıkarmıştım .. kahvaltıda 3 dilim tt ekmek yiyordum.. şimdiden kasma kendini.. sonra diyeti bozup saldırırsın.. ilk 10 kiloyu az biraz kaçamaklı ekmekle verdim.. çünkü kilo fazlaydı![]()