• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün öylesine saçma bir menüm olduki yazıp yazmamakta kararsızım.

+600 geldi hemen. Bünye burun deliğine kadar dolu napsın idare edemiyor o 600 gr mı içinde tutup eritemiyor.
Tokat kimin çarpıyor sıfatının ortasına :KK14:

Şu hurmayı bende iki gün yapayım deneyim inş faydasını görürüm diyorum.
Dün akşam alıyodum alamadım bugün okul dönüşü alırım inşallah.

hippotalamus hippotalamus en son senmi yapıyodun @tevafuk55 senmi ikinizede sorayım kahvaltı oluyomuydu?

Ben bugünlük ekmeksiz kahvaltı yapsam diğer öğünleri hurma yapsam ve yarınıda tabiki olurmu?

Olur dediğinizi duyar gibiyim :)
Bonuscum sen hurmalı öğünlü diyet yapamazsn bence hiç bulaşma.
Öğlen yaptın akşam kan şekern düşecek daha fazla yiyeceksşn hadi akşam da yaptın busefer gece yemeğe saldıracaksın.
Düzenli yemeğini ye sen doymazsan bi tabak daha ye. Üzerine aburcubur yemenden iyidir tatlm..

Allah seni emi benim kız :KK70:

Ahahaha kız ben biraz koptum ya ondan oldu ;)

Günaydııııınnnnn:eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::ruh:

GunaGüna premseessssss
Akşam en son spora başladıysanız ses çıkmadi sonraaa

Hunharca spor yapan mortim olunca ben

Eki Görüntüle 2132714
Sende hazırlanmış tin ?kanıtın var elimde :D :D
Bonus canım hippo öyle yapmıştı sanki geçen haftada, güzel sonuç da almıştı. Bende ogunlerde 5 er hurma ve yogurt aralarda da 1 hurma ve kahve yapmistim. Wc işine cok iyi gekmisti.

Yetişmiyor gerçekten bu sabah hizli gonzales halt etmişti yanımda :confused:
Kıyafetlerim ı akşamdan hazırlamasam yetişemezdim ama :rolleyes:

Bende herşeyi akşamdan hazirliyorum
Beslenmeleri ,kiyafetimi vs yoksa yetişmiyor 6:10 da kalkmasam geç kalıyorum evden çıkmadan yoruluyorum.

ayy hippom geçen hafta ne iyiydin bu hafta düştü performans,gider ayak kelek olcan bu gidişle:KK43:
Bu hafta şehir dışına fln gittik ya.. eve geldim ev işleri çamaşır dersler.. bide acaio yorgunum.. çıkacaktım miu bırakmadı.. 2 hafta dolsun mecbur çıkıcam takımlardan :KK43: hesabı dondurucam.. dünde detoks yaptı başum ağrıdı :(

günaydın kızlar.
çok şükür artılarım 400 e inmiş. inşallah yarın da onları yollarım..
anladım kuzum ben de bakliyatı çok severim et yiyemiyosan yiceksin tabiki
sucuğu kasaptan almaya çalış daha sağlıklı katkı maddesi de olmaz hem
su için şişe alman iyi olmuş hesabını bilirsin en azından
saglıklı oldugunu bilince daha keyifle yiyorum. nohutu fasulyeyi yemek olarak sevmiyorum ama salata olarak herşeyi yerim..
neyseki nohut pek şişirmemiş erken yediğimden her halde. akşam 6 da yemiştim. teşekkürler canım.

Çabuk yazmaya çalışınca karışık olmuş, kahveyi sütle karıştırıp içine bir çay kaşığı hindistancevizi yağı koydum dediğin gibi üstünde bir tabaka oluştu güzel olmadı :KK43: ben de laktozsuz süt içiyorum bende de aynı sorun var..
Bilendırla deneyeyim en iyisi, teşekkürler

rica ederim, afiyet olsun...

Dün öylesine saçma bir menüm olduki yazıp yazmamakta kararsızım.

+600 geldi hemen. Bünye burun deliğine kadar dolu napsın idare edemiyor o 600 gr mı içinde tutup eritemiyor.
Tokat kimin çarpıyor sıfatının ortasına :KK14:

Şu hurmayı bende iki gün yapayım deneyim inş faydasını görürüm diyorum.
Dün akşam alıyodum alamadım bugün okul dönüşü alırım inşallah.

hippotalamus hippotalamus en son senmi yapıyodun @tevafuk55 senmi ikinizede sorayım kahvaltı oluyomuydu?

Ben bugünlük ekmeksiz kahvaltı yapsam diğer öğünleri hurma yapsam ve yarınıda tabiki olurmu?

Olur dediğinizi duyar gibiyim :)
Cnm ben dün yaptım .. 3 öğün hurma yoğurt.. ben kendime uyarlıyorum çoğu detoksu.. ama senin zati kilon fazla ya cnm.. normal beslenme olarak yapsan hemen gider emin ol.. kendimden biliyorum .. ben ilk diyete başlarken paketli gıda tatlı ve beyaz ekmeği çıkarmıştım .. kahvaltıda 3 dilim tt ekmek yiyordum.. şimdiden kasma kendini.. sonra diyeti bozup saldırırsın.. ilk 10 kiloyu az biraz kaçamaklı ekmekle verdim.. çünkü kilo fazlaydı ;)

Yok bebebm daha yolum var. 5 leri görmeden Fit hissetmiom. Ama kafadan 10 Kilo vermiş olmanın rahatlığı var kıyafetlerimhep oluyo.
Ay menu yazdim dà ben de n fikir alanı görünce de ayrı bi mutlu oldum yav
aman vero vallahi ben 60 olsam ne isterdim.. ama insanın kendini iyi hissettiği bir kilo vardır ve o senin için 5 li sayılar ve emin adımlarla ilerliyorsun aferin.
ben de bu kez acele etmeden yavaş yvaş mutedil gidicem.gerçi hep öyleyim ama kilo vermem durunca ben çok çabuk demoralize oluyprum. bu kez sporla da destekliyerek gidicem ve kiloya değil ölçülere bakacam.
havalar iyice ısınmadan spordan ne yaparsam kar modundayım.

Adsız.webp

Kayısılar huhu çağlalar bizi geçti az canlanın bu hafta ne oldu size yenilmek yok hadi son 2 gün:KK59:

Kayısılar igdedali igdedali malipina malipina @Lunya Nevreste Nevreste Nego Nego

Çağlalar Cutemom007 Cutemom007 Melegiimm22 Melegiimm22 matematik61 matematik61 elfkkk elfkkk s i d e l y a s i d e l y a

Cutemom007 Cutemom007 sporun yok mu listelerden çıkacak mısın :mapus:

Eksik gedik var mı bakın hele canlar :KK68:

Ben ona gönderdiydim de :) iadeyi parça oldu. Ben ortaya koyuyorum aslında ona etiket yapıyorum ayrıca
Hııı inandım ben de hıı:110:
Sidoşuuuummmmm:KK60::KK36:
Ahahaha kız ben biraz koptum ya ondan oldu :KK66:

GunaGüna premseessssss
Akşam en son spora başladıysanız ses çıkmadi sonraaa

Sende hazırlanmış tin ?kanıtın var elimde :KK70: :KK70:

Bende herşeyi akşamdan hazirliyorum
Beslenmeleri ,kiyafetimi vs yoksa yetişmiyor 6:10 da kalkmasam geç kalıyorum evden çıkmadan yoruluyorum.
Ay banu 2.5 mil yaptım ben sonra bıraktım :olamaz:
Günaydınlar herkes yoğunluk bugün de devam ediyor ama selam vermeden duramıyorum :KK60:

@MiuLego begum75 begum75 :KK200:

Eki Görüntüle 2132721

@Portakal Sulu Ordek cumaya hazır mısın :mapus:

Eki Görüntüle 2132722

malipina malipina sütüm hazır mı :eğlence:

Eki Görüntüle 2132723

igdedali igdedali az öpeyim seni de çok özledim :KK15:

Eki Görüntüle 2132724

Kolay gelsin nilişkom
274A6FDF-5D0B-467D-8C6D-04A787C1D24B.webp
:KK200:

Bonuscum sen hurmalı öğünlü diyet yapamazsn bence hiç bulaşma.
Öğlen yaptın akşam kan şekern düşecek daha fazla yiyeceksşn hadi akşam da yaptın busefer gece yemeğe saldıracaksın.
Düzenli yemeğini ye sen doymazsan bi tabak daha ye. Üzerine aburcubur yemenden iyidir tatlm..

Cnm ben dün yaptım .. 3 öğün hurma yoğurt.. ben kendime uyarlıyorum çoğu detoksu.. ama senin zati kilon fazla ya cnm.. normal beslenme olarak yapsan hemen gider emin ol.. kendimden biliyorum .. ben ilk diyete başlarken paketli gıda tatlı ve beyaz ekmeği çıkarmıştım .. kahvaltıda 3 dilim tt ekmek yiyordum.. şimdiden kasma kendini.. sonra diyeti bozup saldırırsın.. ilk 10 kiloyu az biraz kaçamaklı ekmekle verdim.. çünkü kilo fazlaydı :KK66:

Kaju sen nerden çıktın :))

Doğru diyosunuz kızlar zaten detoks yapma niyetinde değilim. Yapmadımda hiç sadece cuma günü 100 ün altında olmak istiyorum.

Ben en fazla çarşamba perşembe saf protein yapmışımdır başkada bişey yapmadım.

Ama son zamanlarda onuda düzgün yapamaz oldum.

Napim ben peki yaaa vazmıgeçeyim yada sadece yarınmı yapayım?

Back
X