Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şşşş sus herkesi kandırdık susma oyunu oynuyoruz dedik. Herkes gitti fit berna bi de ben kaldık. Kafa dinliyoruzUla aklım burda noldu burda kuzuların sessizliğimi var ne var![]()
Ay bonusSizi ükela matematikçiler sizi![]()
Sinavlari var calismak icin hesabi dondurduHippo nerde?
Şşşş sus herkesi kandırdık susma oyunu oynuyoruz dedik. Herkes gitti fit berna bi de ben kaldık. Kafa dinliyoruz![]()
Ay matematikçiyle evlilik de zordur anam. Market alışverişine gidersin %30 indirimden 0.0001 yüksek etiket olursa farkeder hemen... Sonra evde musluk akıtsa bu musluk havuzu kaç saatte doldurur biliyon mu sen diye çemkirir abboooooBerna eşimde matematikçi.
Anlatsana biraz insan niye matematikçi olur
Su çok güzel gelsene gibi bişeymi![]()
Uyuyacak kadar zamanın mi varGidem de az uyuyayım ya bu havalardan mı ney sürekli uyukluyorum ama nası bir uyku... Yatağa giderken mutfaktan yola çıkıyorum ara holde uyumaya başlıyorum. Ele bi uyuma şekli![]()
Canım çok teşekkür ederim. Evet mezuniyetım var bugün . Çok haklı sin. 5 li rakamlar zor olurdu listede.vorones
Canım benim sana birşey yazmadım bu zamana kadar
Kendince çabaladın, sonuç olarak da güzel bir eksiyle mezun olmayı hakettin. Bence daha fazla zorlama listeyi, sen yine burada olmaya devam et ama gerginlik olmasın daha fazla, mezun ol ama liste dışı daha rahat bir şekilde çok azar işitmeden ver kalan kilolarını da böylesi daha güzel olur hem senin hem de takım için
Tebrik ediyorum seni
Şşşş sus herkesi kandırdık susma oyunu oynuyoruz dedik. Herkes gitti fit berna bi de ben kaldık. Kafa dinliyoruz![]()
Aha bana genç dediEfferim size gençlik zehir zehir
Cınım hiç öpmiyim bekarım benUyuyacak kadar zamanın mi var![]()
Ben matematikçi değilim ama öyleyimAy matematikçiyle evlilik de zordur anam. Market alışverişine gidersin %30 indirimden 0.0001 yüksek etiket olursa farkeder hemen... Sonra evde musluk akıtsa bu musluk havuzu kaç saatte doldurur biliyon mu sen diye çemkirir abbooooo![]()
Lan ben eve gidemiom ki, kocanın bana bi zararı yok, hatta evdeyken temizlik yemek falan yapar benim kocaCınım hiç öpmiyim bekarım ben
Şaka maka evdeki kızın arkasını toplamakla geçiyormuş ev hayatım. Kız gidince bi düzen geldi eve. Bi topluyorum 1 hafta duruyor öylece
Vakit çok olunca da uyunuyor be fitim![]()
Aha bana genç dedi
Goruorsunuz gencim ben![]()
Peki aklında ne var kuzum ne gibi bı çözüm dusunuyorsunhayır wayt gün geçtikçe daha beter hale geliyorum
ergenlikte çıkmayan bütün sivilcelerimi şu bi kaç haftada çıkardım neredeyse
Ovvvv sana mı gelsem neafiyet olana Waytimmmmmmmmm bende humus yaptım üstüne biraz turşu eklerim ali nazik yaptım. .abagganuc fırında tavuk![]()
Anlatmaya gerek yokVay şöle vay böle demem konuşmam görüyorsunuz![]()