• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Berna eşimde matematikçi.

Anlatsana biraz insan niye matematikçi olur :KK53:

Su çok güzel gelsene gibi bişeymi :KK53:
Ay matematikçiyle evlilik de zordur anam. Market alışverişine gidersin %30 indirimden 0.0001 yüksek etiket olursa farkeder hemen... Sonra evde musluk akıtsa bu musluk havuzu kaç saatte doldurur biliyon mu sen diye çemkirir abbooooo:deli:

vorones vorones
Canım benim sana birşey yazmadım bu zamana kadar
Kendince çabaladın, sonuç olarak da güzel bir eksiyle mezun olmayı hakettin. Bence daha fazla zorlama listeyi, sen yine burada olmaya devam et ama gerginlik olmasın daha fazla, mezun ol ama liste dışı daha rahat bir şekilde çok azar işitmeden ver kalan kilolarını da böylesi daha güzel olur hem senin hem de takım için
Tebrik ediyorum seni
Canım çok teşekkür ederim. Evet mezuniyetım var bugün . Çok haklı sin. 5 li rakamlar zor olurdu listede.

Uyuyacak kadar zamanın mi var:mad:
Cınım hiç öpmiyim bekarım ben:KK53:
Şaka maka evdeki kızın arkasını toplamakla geçiyormuş ev hayatım. Kız gidince bi düzen geldi eve. Bi topluyorum 1 hafta duruyor öylece
Vakit çok olunca da uyunuyor be fitim:KK53:

Ay matematikçiyle evlilik de zordur anam. Market alışverişine gidersin %30 indirimden 0.0001 yüksek etiket olursa farkeder hemen... Sonra evde musluk akıtsa bu musluk havuzu kaç saatte doldurur biliyon mu sen diye çemkirir abbooooo:deli:
Ben matematikçi değilim ama öyleyim :KK53:
Eşim nasıl aklında tutuyon diyo:KK70:

Cınım hiç öpmiyim bekarım ben:KK53:
Şaka maka evdeki kızın arkasını toplamakla geçiyormuş ev hayatım. Kız gidince bi düzen geldi eve. Bi topluyorum 1 hafta duruyor öylece
Vakit çok olunca da uyunuyor be fitim:KK53:
Lan ben eve gidemiom ki, kocanın bana bi zararı yok, hatta evdeyken temizlik yemek falan yapar benim koca:nazar:

Back
X