• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kusursuz menü verdiğimi iddia mı ettik ko ben. Zaten menü vermiyorum çünkü diyet yapmıyorum.
Senin veto verdiklerine bir başkası evet diyebiliyor. Diyetisyenler bile farklı farklı değil mi?
Bakliyat sağlıklı bana göre ama kimse ben dedim diye yiyecek değil zaten lunya, isteyen istediğini yapar yorum yapacak donanıma sahip değilim ben menü konusunda zaten.
Zaten kusursuz menü yorumum sana değildi, senin alıntı yaptığın mesajaydi. 2 gündür menüsü bu türdendi, cısslı yani.

Zaten kusursuz menü yorumum sana değildi, senin alıntı yaptığın mesajaydi. 2 gündür menüsü bu türdendi, cısslı yani.
Benimmi cisliydi kuzm?
Cuma günü 3 tursum vardi omu cis?
Dün zaten dogruduzgun bise yemedm canm skkn oldugu için ve hic cis yoktu

6 NISAN hedef karsilastirmasiiii

malipina malipina (82.7) yüzde çokta iyi olmasada önceki haftaları da düşündüğümüzde gayet iyi haftaya halada gelirse daha iyi olur ins.:KK15:

Esra_4378 Esra_4378 (70.2) vay nerdeyse hedefteymişim aferin bana superimm:KK76:

N Nana (62.8):KK47:

@Sidelya95 (56.5) kız bu kacinci birincilik :sopa: la ben bi kere olsam yetecek ama nerdeeeee maşallah aferin sana kası kız biyerlerini:KK15:

tevafuk55 tevafuk55 (61.8) canim yüzde az fakat o bünyeye kesinlikle az değil zaten cok bile bence maşallah baya zayıfsın boyda var mezuniyet darısı senin basima:KK52:

vorones vorones (60.5) yüzden gayet iyi umarım korumadada başarılı olursun mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun:super:

Melegiimm22 Melegiimm22 (75.8) kız o nasıl yüzde hedefi sollamissin ayy sende yakında mezun olursun kesin beni bırakırsın benim yol uzun

Nego Nego (63) hedefe ulasamamisiz :110:ama artik tartıdaki rakamlarla değil cm cm incelme yollarindasin sporlarinla mutluluklar tatlımım :KK49::KK66:
Bonus Bonus (99.8) hedefe ramak kalmıştı sankim ekşin gayet super fakat senden 9 lü sayilari haftaya bekliyoruz:KK25:

deynepnaz deynepnaz (63.1)ayy koruma ustası artimi gelmiş noldu kiz:KK59::confused::bicak:

Nevreste Nevreste (63.0) :eğlence:gece sızmış bildirim yok

60kiloyum 60kiloyum (78.5) :ukala:
Floweroflife Floweroflife (53.5) hedefe ulastikmi hayır eksimiz iyimi hayir:KK57:
Kız ciceeeeemmm o 53 haftaya buraya gelecek yoksaaa:KK62:

Storm- Storm- (74.5) yine bir hedef yine başarı bravooo sana:KK60:

@Sherrysherrylady (77) regl sıkıntılarından dolayı sabitti sanirim valla bende 1 2 kilo oynuyor o sebeble bi hafta için birşey diyemicem:KK64: haftaya görücez artik ak koyun kara koyun:KK62::KK70:

elfkkk elfkkk (75) eksiler istikrarlı umarım dahada çoğalarak gelir ler çiğ gibi çiğ gibi :KK28:

@pempisler (89.1) emziren bi anneye göre az az mi gidiyor sankim bilemedim :KK64:ama istikrarlisin:KK68:

Pamukseker19 Pamukseker19 (88.5) o artı nedir :KK34:yahuuuuu şişlik olabilir ama cumadan önce önlem almak lazım:KK67: :KK39:

neslihan165 neslihan165 (91.2) :KK75:bildirim yok

E Ekinezya31 (64.8) ekşi az ama son kilolar demistin yavaş gidiyor olabilir ha gayret:KK30:

malahit malahit (56.5) ne eksisi ne hedefi bide artı gelmis:KK62: sınav haftasimiudi kiz:KK67:
yumurtalikofte yumurtalikofte (109) hedefe tam ulaşamasan da :nazar::nazar:nur topu gibi yüzden var ablacim:KK15:

@masumm (70) :super:

suspushanimcim suspushanimcim (61) sabit mi kız yaz geliyor haftaya sakin öyle gelme:sinirli:

HAbibte HAbibte (73) maşallah 001 len hedef kaçmış ama suoersinnn :KK15:

nehirnil111 nehirnil111 (52.1) arti:işsiz: neyse haftaya toparlarsın korumanın sultanı çok kizmiyom :KK11:

begum75 begum75 (56.8) mini minnak bi eksi nede güzel yakışmış ama hedef tutmamış darısı bidahaki haftaya :rapci:

@igdedalii (54.5) 0.1 igdeeeeeeeeeee:KK70: :KK67:

@hepfit (53.5) artimi oooo ben şok ben iptal :confused: :KK67:

@Konyakk (58.5) artı gelmiş :KK61:hemde konyak inanamiyoooooreeeee:KK67:
@Cutemom007 (59.2)Kız :KK33:nörüyon eksi mi geldin sen yine 5 i rakamlara mi düştün aferin sana:KK71: bidaha cikma:KK62:

@matematik61 (58.4) korumada ekşi super iyi iyi eferin kiz:super:
@hippotalamus (64.7) :KK75:

@miulego kizzz bu ne hani nerde hedef 3 dur beştir salliyodun 2 bilem degil beni hayal kırıklığına uğrattın :KK67:
Haftayaysa tutturamazsan seni çikolata sosa banıp yicemmmm zu ha ha kizamazsinda o zaman :KK70:miu yok yedimmmm
@whiteblacklife hadi sana çok kizmicam hedefine yakınsın istikrarlı avrat seni :nazar: :KK52:
bana bahanelerle gelmeyin verilmiş kilolarla gelin uleeee:KK62:
Hadi hadi tmm gene iyisiniz ama daha iyi olabilirdi önümüzdeki maçlara bakacağız gibi klasik bi espiri yaoacagimi saniyorsaniz :KK20: ayy çok banaaall yaomam:KK70: güzel kilo vermeler
:KK68:
Aynen sınav haftasıydı mahvetti tüm dengemi

Hı tamam. Yani yoksa benim menüler senden geçmedi hiç zaten bana dedin sandım :confused:
Gerilecek bir şey yok canım sen sana göre doğru olanı söylüyorsun. Kendi diyet serüvenine göre.
Sana göre bakliyat olmaz haftada birde olsa veya bulgur. Bir başkası da haftada bir olur diyor.
Bana sorsan kararsızım bu konuda neden çünkü hedef kiloya ulaşınca bunlar hayatımıza ufak ufak dahil olacak (bana bakma tabi bu dönem diyet yok zaten ) bu durumda nasıl olacak diye düşünüyorum, geri kilo alınır mı vs.
Amaan bana bakma bu konuda menü konusunda yorum yapmam ben zaten :KK16:

Lunya pek bilgi sahibi değilim ben bu konularda ama biraz da kişinin bünyesiyle mi alakalı acaba?:KK64:Kimi diyetisyen bulgur ,karnabahar,lahana yenilebilir diyor,hatta Saraçoğlunun göbek için lahana kürü var 2 gün yapmıştım hatta.Sonrasında tiroit problemi olanların kullanmaması gerektiği için yenmememesi gerekiyormuş .Nevreste de bulgur çok şişiriyor ,kilo aldırıyor beni diyor mesela,her birimizin dış görünüşü olduğu kadar iç organlarımız da farklı,kimine iyi gelen diyet listesi iyi kilo verdirirken kimine verdirmiyor,bunu gibi mesela:KK69:

Benimmi cisliydi kuzm?
Cuma günü 3 tursum vardi omu cis?
Dün zaten dogruduzgun bise yemedm canm skkn oldugu için ve hic cis yoktu
Bak burada uyuşmuyor uz
Bu cuma menu yorumum
Turşu ye, çerez ye sonra lunya begenmiyor olsun :sinirli::sinirli::sinirli:
Al işte güzelim menü olmamış aldı :KK62::KK62:
Dün kurufasulye.
Bugünde sucuk gördüm.
Bu tür şeyleri ne zaman onayladim

6 NISAN hedef karsilastirmasiiii

malipina malipina (82.7) yüzde çokta iyi olmasada önceki haftaları da düşündüğümüzde gayet iyi haftaya halada gelirse daha iyi olur ins.:KK15:

Esra_4378 Esra_4378 (70.2) vay nerdeyse hedefteymişim aferin bana superimm:KK76:

N Nana (62.8):KK47:

@Sidelya95 (56.5) kız bu kacinci birincilik :sopa: la ben bi kere olsam yetecek ama nerdeeeee maşallah aferin sana kası kız biyerlerini:KK15:

tevafuk55 tevafuk55 (61.8) canim yüzde az fakat o bünyeye kesinlikle az değil zaten cok bile bence maşallah baya zayıfsın boyda var mezuniyet darısı senin basima:KK52:

vorones vorones (60.5) yüzden gayet iyi umarım korumadada başarılı olursun mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun:super:

Melegiimm22 Melegiimm22 (75.8) kız o nasıl yüzde hedefi sollamissin ayy sende yakında mezun olursun kesin beni bırakırsın benim yol uzun

Nego Nego (63) hedefe ulasamamisiz :110:ama artik tartıdaki rakamlarla değil cm cm incelme yollarindasin sporlarinla mutluluklar tatlımım :KK49::KK66:
Bonus Bonus (99.8) hedefe ramak kalmıştı sankim ekşin gayet super fakat senden 9 lü sayilari haftaya bekliyoruz:KK25:

deynepnaz deynepnaz (63.1)ayy koruma ustası artimi gelmiş noldu kiz:KK59::confused::bicak:

Nevreste Nevreste (63.0) :eğlence:gece sızmış bildirim yok

60kiloyum 60kiloyum (78.5) :ukala:
Floweroflife Floweroflife (53.5) hedefe ulastikmi hayır eksimiz iyimi hayir:KK57:
Kız ciceeeeemmm o 53 haftaya buraya gelecek yoksaaa:KK62:

Storm- Storm- (74.5) yine bir hedef yine başarı bravooo sana:KK60:

@Sherrysherrylady (77) regl sıkıntılarından dolayı sabitti sanirim valla bende 1 2 kilo oynuyor o sebeble bi hafta için birşey diyemicem:KK64: haftaya görücez artik ak koyun kara koyun:KK62::KK70:

elfkkk elfkkk (75) eksiler istikrarlı umarım dahada çoğalarak gelir ler çiğ gibi çiğ gibi :KK28:

@pempisler (89.1) emziren bi anneye göre az az mi gidiyor sankim bilemedim :KK64:ama istikrarlisin:KK68:

Pamukseker19 Pamukseker19 (88.5) o artı nedir :KK34:yahuuuuu şişlik olabilir ama cumadan önce önlem almak lazım:KK67: :KK39:

neslihan165 neslihan165 (91.2) :KK75:bildirim yok

E Ekinezya31 (64.8) ekşi az ama son kilolar demistin yavaş gidiyor olabilir ha gayret:KK30:

malahit malahit (56.5) ne eksisi ne hedefi bide artı gelmis:KK62: sınav haftasimiudi kiz:KK67:
yumurtalikofte yumurtalikofte (109) hedefe tam ulaşamasan da :nazar::nazar:nur topu gibi yüzden var ablacim:KK15:

@masumm (70) :super:

suspushanimcim suspushanimcim (61) sabit mi kız yaz geliyor haftaya sakin öyle gelme:sinirli:

HAbibte HAbibte (73) maşallah 001 len hedef kaçmış ama suoersinnn :KK15:

nehirnil111 nehirnil111 (52.1) arti:işsiz: neyse haftaya toparlarsın korumanın sultanı çok kizmiyom :KK11:

begum75 begum75 (56.8) mini minnak bi eksi nede güzel yakışmış ama hedef tutmamış darısı bidahaki haftaya :rapci:

@igdedalii (54.5) 0.1 igdeeeeeeeeeee:KK70: :KK67:

hepfit hepfit (53.5) artimi oooo ben şok ben iptal :confused: :KK67:

Konyakk Konyakk (58.5) artı gelmiş :KK61:hemde konyak inanamiyoooooreeeee:KK67:
Cutemom007 Cutemom007 (59.2)Kız :KK33:nörüyon eksi mi geldin sen yine 5 i rakamlara mi düştün aferin sana:KK71: bidaha cikma:KK62:

matematik61 matematik61 (58.4) korumada ekşi super iyi iyi eferin kiz:super:
hippotalamus hippotalamus (64.7) :KK75:

@MiuLego kizzz bu ne hani nerde hedef 3 dur beştir salliyodun 2 bilem degil beni hayal kırıklığına uğrattın :KK67:
Haftayaysa tutturamazsan seni çikolata sosa banıp yicemmmm zu ha ha kizamazsinda o zaman :KK70:miu yok yedimmmm
Whiteblacklife Whiteblacklife hadi sana çok kizmicam hedefine yakınsın istikrarlı avrat seni :nazar: :KK52:
bana bahanelerle gelmeyin verilmiş kilolarla gelin uleeee:KK62:
Hadi hadi tmm gene iyisiniz ama daha iyi olabilirdi önümüzdeki maçlara bakacağız gibi klasik bi espiri yaoacagimi saniyorsaniz :KK20: ayy çok banaaall yaomam:KK70: güzel kilo vermeler
:KK68:

Görmeyenler için guncel

Bak burada uyuşmuyor uz
Bu cuma menu yorumum

Dün kurufasulye.
Bugünde sucuk gördüm.
Bu tür şeyleri ne zaman onayladim
Kuzum dün kurufasulyeyi ben yemedim baskasi yemisti ona yorumunu alıntı yaptim :110:
Bu günkü sucuğa bise demiyorm
2 gundur diyince 2 gunu yazdm

N Nana yavruşum geçen ramazanda bana aç karnina nescafe onermistin hatirliyo musun,ben o nescafeyi birdaha hic birakamadim.aşırı derecede metabolizma hizlandiriyor ve zayiflamama cok yardimci olmuştu.sagol cicegeem böyle bir mucizeyi kesfettirdigin icin :))))

Back
X