• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

depresif halimi biraz rahatlatayım diye new life ın B12 sine başladım. bu iştah açmıyor Allahtan. rahat kullanıyorum. B12 nin kandaki oranı normal olsa da depresif durumlarda stresli dönemlerde kullanılması öneriliyor ya ondan şeyettim :işsiz:

IMG_20180409_212637.webp
şöyle bir neden zayıflamak istedigimi hatirlayim.

depresif halimi biraz rahatlatayım diye new life ın B12 sine başladım. bu iştah açmıyor Allahtan. rahat kullanıyorum. B12 nin kandaki oranı normal olsa da depresif durumlarda stresli dönemlerde kullanılması öneriliyor ya ondan şeyettim :işsiz:
B 12 normalde d vitaminim düsük.D vitamini eksikligide depresyona neden oluyormus

Annaaa kepimmm gelmissss .En Büyük TÜRKİYE Ne havalii :dondurma:. Ayy sevindirik oldum yeniden. Bben bi bisiklete çıkayım . Bagiriyimmm yollarda ben mezunummmmm deyiii. :halay::KK76:Ayy bu hafta benim 5 li yi gormemm şart !!!!:duduk::duduk:

Menü vereyim
Sabah(10.30)
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 çeri domates
2 k.k Peynir
1 bardak portakal suyu

Ara:
15.00
1 muz
3 ceviz
1 armut

Ara(18.00)
1 bardak badem sütü

Akşam(21.00)
Fırında tavuk
Salata
Spor:25 dakika tempolu yürüyüş
Kimi etiketleyeceğim bilmiyorum ben de kendimi etiketleyip yorum yaparım
Floweroflife Floweroflife

Yorum:
Sabah ekmek yenmiş, gereksiz karbonhidrat alınmış ama en azından öğleni hafif geçirmişsin
Sabah ekmek yenmiş muz olmasaydı da olurdu
Akşam öğünü geç yine:sinirli: ama güzel protein alınmış
Bu hafta başka karbonhidrat almazsan iyi olur flavır menün fena değil
Haftanın kalanında daha dikkatli ol
@MiuLego @hepfit @Lunya malipina malipina
@begum75
Biz bu yoruma kendi göbegini kendi kesmek deyimini kullaniyor ve seni kutluyoruz.:KK9::KK9::KK9::KK9:

B 12 normalde d vitaminim düsük.D vitamini eksikligide depresyona neden oluyormus
D vitamini takviyesi al o zaman canım. d vitamini aynı zamanda hormon görevi de görüyor. bağışıklık için de çok önemli. ayrıca d vitaminin düşük olursa kilo vermen de zor olur.

Back
X