- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- 548
Benim ki de farklı degil her memlekete geldiğimizde huyu suyu değişiyorBu erkekler yok mu?? Evds oturup eşiyle keyif yapmak varken keyif kaçırıyorlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki de farklı degil her memlekete geldiğimizde huyu suyu değişiyorBu erkekler yok mu?? Evds oturup eşiyle keyif yapmak varken keyif kaçırıyorlar![]()
Resmen cinayet sebebiYok mu şöle mayolu bir resmin kızzyan odada baksak
![]()
Yok be kuzu rahat edemem ben don sütyenle yüzüyo gibiKizmalipina artikin bikini giysene
Ahh cnm çok zor gerçekten... benim büyük oğlum bazen huysuzluk çıkarsa da en büyük destekçim .. bazı sabahlar erken kalkarsa kardeşi uyanınca gelip beşikten alıyor anne sen uyumaya devam et ben oynatırım onu diyo :)) cnm yaa ♡♡♡Önce günü anlatayım. Kayın validem görümcem geldi dün Kızım onlar var diye uyumadı 12 ye doğru yattı gece sonra ben toparladım ortalığı tam yatacağım oğlum kalktı 2.30 da uyudu yattım 6 da oğlum. Tekrar kalktı 7 ye doğru oğlum uyumadan kızım kalktı sonra ikisi birden birbirini uyutmadı sonra oğlumu uyuttum5 dk içinde kızım bağırarak uyandırdı derken saat 10 oldu kızı görümcem aldı oğlum uyudu bende yanında 2 saat uyudum 12 de kalktım ama kalkamıyorum çok kötü idiim velhasıl çocukların yaşları yakın çok zor
Melegiimm22
retro_hippo
Sabah 12.30
Yağda 2 yumurta
1 dilim tbe
Peynir
7 zeytin
Yeşillik
Ardına Türk kahvesi 1 hurma
Ara 15.30
1 kase yoğurt tarçınlı
İçine 6 badem 4 kayısı taze
Akşam 19.00
1.5 tabak bamya
Söğüş domates salatalık
Su 3 lt
Spor 3 mil Leslie
@MiuLego
Kuzum menü garip oldu böyle
Aaa öyle deme çok güzel bikiniler varYok be kuzu rahat edemem ben don sütyenle yüzüyo gibi![]()
Cilvelenme kızzResmen cinayet sebebi![]()
Aha hippo bana yürüyoCilvelenme kızz![]()
Miu o tişörtün altında görünen bahlavamıBu sabah demin foto çektim. Şişko diyenler susar belkidemez belki şişko
zayıf miu der belki
Eki Görüntüle 2179553
Eki Görüntüle 2179554
Zayıflıyom ben
(Göbek değil o he pantolon potluğu. Beli bol geliyo da)
Onu önce bi zihnimde kendime kabullendirmem lazım. Anca seneye belkiAaa öyle deme çok güzel bikiniler var![]()
Hurmaları saklamış orayaMiu o tişörtün altında görünen bahlavamıKim demiş kilo almış
Maşaallahın var
Hiç kıskanmadım
![]()
Yok yok o çok iyi spor yapıyor.Hurmaları saklamış oraya![]()
Evet pahalı, bugün bütçesi göçtü :) hurma alacak kadar zengin koca arıyo, kör topal farketmez diyoYok yok o çok iyi spor yapıyor.Bahlavadır onlar bahlava
Hurma pahalı o kadar hurmayı saklayamaz![]()
O güzellikle elini sallasa ellisiEvet pahalı, bugün bütçesi göçtü :) hurma alacak kadar zengin koca arıyo, kör topal farketmez diyo![]()
Çok fena olmus
Aynen fena kırıldıYaa çok kötü kırılmış kuzum![]()
Aklın varsa 2.yi biraz geçmi yap diyonÖnce günü anlatayım. Kayın validem görümcem geldi dün Kızım onlar var diye uyumadı 12 ye doğru yattı gece sonra ben toparladım ortalığı tam yatacağım oğlum kalktı 2.30 da uyudu yattım 6 da oğlum. Tekrar kalktı 7 ye doğru oğlum uyumadan kızım kalktı sonra ikisi birden birbirini uyutmadı sonra oğlumu uyuttum5 dk içinde kızım bağırarak uyandırdı derken saat 10 oldu kızı görümcem aldı oğlum uyudu bende yanında 2 saat uyudum 12 de kalktım ama kalkamıyorum çok kötü idiim velhasıl çocukların yaşları yakın çok zor
Melegiimm22
retro_hippo
Sabah 12.30
Yağda 2 yumurta
1 dilim tbe
Peynir
7 zeytin
Yeşillik
Ardına Türk kahvesi 1 hurma
Ara 15.30
1 kase yoğurt tarçınlı
İçine 6 badem 4 kayısı taze