• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Önce günü anlatayım. Kayın validem görümcem geldi dün Kızım onlar var diye uyumadı 12 ye doğru yattı gece sonra ben toparladım ortalığı tam yatacağım oğlum kalktı 2.30 da uyudu yattım 6 da oğlum. Tekrar kalktı 7 ye doğru oğlum uyumadan kızım kalktı sonra ikisi birden birbirini uyutmadı sonra oğlumu uyuttum5 dk içinde kızım bağırarak uyandırdı derken saat 10 oldu kızı görümcem aldı oğlum uyudu bende yanında 2 saat uyudum 12 de kalktım ama kalkamıyorum çok kötü idiim velhasıl çocukların yaşları yakın çok zor
Melegiimm22 Melegiimm22 retro_hippo retro_hippo

Sabah 12.30
Yağda 2 yumurta
1 dilim tbe
Peynir
7 zeytin
Yeşillik
Ardına Türk kahvesi 1 hurma

Ara 15.30
1 kase yoğurt tarçınlı
İçine 6 badem 4 kayısı taze

Akşam 19.00
1.5 tabak bamya
Söğüş domates salatalık

Su 3 lt
Spor 3 mil Leslie

@MiuLego
Kuzum menü garip oldu böyle

Önce günü anlatayım. Kayın validem görümcem geldi dün Kızım onlar var diye uyumadı 12 ye doğru yattı gece sonra ben toparladım ortalığı tam yatacağım oğlum kalktı 2.30 da uyudu yattım 6 da oğlum. Tekrar kalktı 7 ye doğru oğlum uyumadan kızım kalktı sonra ikisi birden birbirini uyutmadı sonra oğlumu uyuttum5 dk içinde kızım bağırarak uyandırdı derken saat 10 oldu kızı görümcem aldı oğlum uyudu bende yanında 2 saat uyudum 12 de kalktım ama kalkamıyorum çok kötü idiim velhasıl çocukların yaşları yakın çok zor

Sabah 12.30
Yağda 2 yumurta
1 dilim tbe
Peynir
7 zeytin
Yeşillik

Ara 15.30
1 kase yoğurt tarçınlı

Akşam 19.00
1.5 tabak bamya
Söğüş domates salatalık

Su 3 lt
Spor 3 mil Leslie

@MiuLego
Kuzum menü garip oldu böyle
Ahh cnm çok zor gerçekten... benim büyük oğlum bazen huysuzluk çıkarsa da en büyük destekçim .. bazı sabahlar erken kalkarsa kardeşi uyanınca gelip beşikten alıyor anne sen uyumaya devam et ben oynatırım onu diyo :)) cnm yaa ♡♡♡

Yaa çok kötü kırılmış kuzum :KK43:
Aynen fena kırıldı :(

Sabah 12.30
Yağda 2 yumurta
1 dilim tbe
Peynir
7 zeytin
Yeşillik

Ara 15.30
1 kase yoğurt tarçınlı

Akşam 19.00