7 yaşında çocuğa açlık orucu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şaka mı bu? Ajahsjas

İngilizcesi olanlar için bu adam ne için ödül almış okuyabilirler.
Hücrenin kendi kendisini yok etmesi (fiil "destroy") altında yatan mekanizmalarla ilgili yaptığı çalışmada almış.
Açlık orucundan değil!
Bakın kendisi diyor, "destroy" diyor. Yok etmek diyor, siz oruç diyorsunuz.
Tövbest.

Dil bilmek önemli.

Bilimi facebook postlarından ziyade kaynağından okuyabilmek önemli.

Hay Allah'ım ya ne insanlar var Allah cocgua sabır versin böyle ailelere uzuliyorum elinden alınabilir çocuk ..eğer gerekiyorsa alınsın zaten ama

Oğlum 10 yaşında bir gün ayrı kalamiyor benden 7 yaşındaki cocugu annesi açlıkla sınıyor Ken ailesinden alınması

Nasıl bir travma yaratır düşünürken bile gözlerim doldu

Evet böyle bir tedavi yöntemi var ama 7 yaşında daha minicik nasıl dayansin ki aidin salihin kitabını okudum mükemmel alternatif Tıp yöntemleri var ama söylediğim gibi biz bile açlığa dayanamiyoruz birde şey biliyorum bu açlık dediği komple aç kalinmiyor belirli meyveler ve su ile geçiriliyor bir gün ancak çocuk için uygun değil

Asi yapmayan ve bunun propagandasını yapan aileler için uğraşmıştık biz .
Bir şey çıkmadi. Sizde çıkar umarım

Sevgili Velvette gönderdiğiniz makalede hücrenin toksinleri yiyerek kendini hayatta tutmasından bahsediyor. Hücrenin de bunu başlatabilmesi için açlığa ihtiyaç duyduğunu belirtmiş. Zaten batıda da intermittent fasting yani fasılalı oruç adında beslenme şekli olarak da ortaya çıkmış. Açlığın yararlı olduğu doğru. Ama tek başına modern tıp olmadan değil.

çocuğuna işkence yapmak isteyen, akıl sağlığı olmayan bir anne açlık orucuna gelene kadar nelere başvurur inanın buna sıra gelmez, denize düşen yılana sarılır hesabı çaresizlik insana birçok şey yaptırabilir
yeni türeyen çocuk hastalıklarının sebebini kimse sorgulamıyor, otizm çıkmış, hiperaktivite çıkmış, down sendromu çıkmış, nerden çıkıyor bunlar kimse sorgulamıyor, ben çocukken doktorların bana kullandırdığı antibiyotiklerin haddi hesabı yok, şimdi zararlı diyorlar, yirmi yıl önce gayet sağlıklıydı oysa ki... bana kimse sormadı bu kadar ilaç kullanmak ister misin diye, ameliyat oldum bana kimse sormadı ailem karar verdi hep.kimse uyarmadı çocuğun izni var mı diye,
değil bir yaşında bal vermek yenidoğanlara bile türlü ilaçlar veriliyor ama bunlar inanılmaz bilimsel, şimdilik tabi!

Türkiyeden iki kez sınırdışı edildiğini okumustum bir yerde. Nasıl güvenilir inanın anlamadım bende.

Aslında kanser hastalığında işe yaramadığı yazıyordu ama o kısmı atlamış o hasta demek ki

Allah böyle insanları kahretsin!
8 yaşındaki kızım sabahtan beri karnım ağrıyor midem bulanıyor diye dolaşıyor ortada. Canım şunu istiyor desin diye gözünün içine bakıyorum.
Ne biçim aileler var kafasına göre böyle bir şeyi nasıl yapar, anestezi için aç bırakırken bile canımız gidiyor nasıl kendi keyfine göre üç gün yemek vermez! Çok sinirlendim elime geçse parçalayabilirim böyle insanları

Ben okumadan bastım sana beğeniyi valla; çünkü seni bir miktar okudum siteden, nesin necisin kafamda bir oturağın var yani. Bazı konularda bazı üyelerin yorumuna okumadan beğeni basabiliyorum bunu da itiraf edeyim (Sonra beğenime bakıp dönüp okuyorum vaktim, kafam olunca), çünkü o üyelerin bilgisi-seçici geçirgen yapısı, fikirleri, sorgulama biçimi benim kendi seçici geçirgen yapımdan seçilip geçilmiş oluyor.
Bunu da söylemeden edemedim.

Nereye getireceğim;
Kimin ne dediğini bilmek de lazım; yazının kaynağına gelene kadar, bu bilgi kimin ağzından veriliyor, bunu kim diyor diye de bakmıyor insanlar. Bir üye dedi, tamam.

"Bir üye"
"Yoldan geçen bir insan"
...
Faceteki yazıların kaynağına gelene kadar ohhooğ...

Asi yapmayan ve bunun propagandasını yapan aileler için uğraşmıştık biz .
Bir şey çıkmadi. Sizde çıkar umarım
Bahsedilen sosyal paylasim grubuna girdim. Konu sahibi link paylasmis.. grupta o kadar cok aşı karsiti var ki.. bir de bu aidin denen kadinin dusuncesini paylasip duruyorlar neymis aşı domuzlastiriyormus

Canımsın Gangsta, hislerimiz karşılıklı valla
Sadece sana cevap verip spor yapmaya gideceğim şimdi, makaleyi isteyen sonuna kadar tarayabilir, amcamız çalışmayı "bakterilerle" yapıyor. İnsanlarla değil bu birincisi, neden? Çünkü etik değil.
Makalenin hiçbir yerinde de ne oruç, ne beslenme şekli geçmiyor.
Amcamız hücrenin yıkımla kendini nasıl yenileyebileceği ve bunun genetik çalışmalarına bakıyor.
Aç kalın, hücrelerinizi yıkın, çok güzel dipçik gibi yenilenirler demiyor.
Lab ortamında üst kalite tekniklerle bakterilerde hücre yıkan bilim adamları bir yana evde aç kalıp hücre yıkarak yenileneceğini düşünmek bir yana...
Ama okuduğunu anlamayan ben oluyorum.........................
Neyse polemik olmaması için dediğim gibi sadece senin alıntına cevap verdim, banlanmak istemiyorum, makale açık, kaynak açık, isteyen herkes okusun karar versin

Bahsedilen sosyal paylasim grubuna girdim. Konu sahibi link paylasmis.. grupta o kadar cok aşı karsiti var ki.. bir de bu aidin denen kadinin dusuncesini paylasip duruyorlar neymis aşı domuzlastiriyormus

Ası yapımının azalması bitirilen hastalıkların yeniden çıkmasını sağladı amerikada , bize de gelecek yakında o zaman akılları başlarına gelir belki .

Mantıken zaten bu olması gerekiyor, yiyecek bir şey yoksa, kendini yersin misali.
Adam güzel yerden yakalamış.
Akşama yine okuyacak, sözlük karıştıracak iş çıkardınız bana :))

Mikroskop altındakinin, bizim gibi yüksek yapılı canlılara şak diye uyarlanması zaten ohoğğ... (Ohoğlar havada uçuşuyor benim, okuldan totomu döverek kaçışlarım geldi aklıma)
Ben notlar çıkarıyorum şimdi, beğenilere basıyorum, akşama sözlük elimde, yarı tarzancam makale okuyacağım iyi mi :))

Hadi kolay gelsin, bol kas olsun popolar taş olsun.

Konuya tekrar dönecek olursam da, bunu da eklemek istiyorum; hiçbir araştırı yabana atılmamalı.
Bende de huy, bilim çevrelerinde en aptalca bulunanları da dahil (Ve hatta onlar daha çok) okuduğum çok olurdu vaktinde, ama bu araştırılar bile hemen kabulleriniz olmamalı arkadaşlar. Bilim insanı hakkındaki bilginiz de önemli, daha önceki çalışmaları ne olmuş bu kişinin, bu bilim insanının çalışmasını kim hangi amaçla desteklemiş ve arada neyi kaçırıyorsunuz...

Şüphecilik iyidir.
Ama fazlası da bildiğinden şaşırtır diğer tarafa doğru kör eder, sonra 7 yaşındaki çocuğa işkenceye döner ya...
Neyse.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…