- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
-
Kızın senden utanırım demek istememiş ki.Kimsenin annesi aşı olurken yok,sen gelirsen bebek gibi görürler beni ondan utanırım demek istemiş bence.Bu yaşlarda takıyorlar bu duruma.
beni yanında istememesineneye içerlediniz anlamadım ben.
Hayır işte öyle değil konuştum gibi çok üstüne gitmek istemedim ama benimle görünmek istemiyor sanki
beni yanında istememesine
Net olarak bunu demek istemiş.Aynısını yaşadım hatta kızımda.Bu yaşlarda çok normal.Birey olduğunu keşfediyor.Ama ısrarla öyle değil diyor konu sahibesi.Bilemedim niye.bende böyle düşündüm o yüzden konu sahibesi neye içerlemiş anlamadım.
Senin minik bebeğin artık büyüyor. Her an yanında olamazsın zaten olmamalısın da. Aşı işini diğer arkadaşları gibi kendi başına halletmeli. Senin teklifin çok gereksiz çocuk bunun farkında ve geri çevirmiş :)beni yanında istememesine
Daha neler göreceksin,yaşayacaksın canım benim.Alışman lazım.Hazırlıklı olman lazım herşeye.Yani büyüdüğünü kabul etmem gerekiyor sanırım bilmiyorum ben anneme çok düşündüm hep yanımda isterdim herhalde öyle olmayınca şaşırdım
Çok tatlısın bu kadar net anlatılmazdı anladım bi daha yapmıcamYav bacım bız kadınların herseyı yamlıs anlayıp trıp atma kapasıtesı gercekten cok yuksek ama lutfen kendı evladına yapma ona yapacagın yanlıs anlamayı kocan ustunde kullanayol 7 yasında kocamaz kız olmus ası olurken sen gıdersen arkadasları korkuyor sanıp dalga gecerler dıye demıstır :) senın anladıgun gıbı utanmayı ne bılsın o cocuk? Hadı senden utanıyor onu kavrayacak kadar aklı erdı dıyelım annesınden utanmaya aklı yeten cocugun onu oyle bodozlama sylenmeyecgıne de aklı yeter bosuna uzme kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?