7 yaşındaki kızımın bitmeyen ağlamaları

Bazi insanlarin karakteri mizmiz iken bazisi da ogrenilmis bir davranis olarak aglamayi adet haline getirmis.
Bir Pedagogtan yardim alin karakteri bu sekilde ise dahi biraz daha kontrollü olur.

Benim oğlum da iki buçuk yaşında.bende açacaktım konu siz önce yazmissiniz.herseye ağlıyor benimki de ve inanın bende oğlum ağlamaya başlayınca üzülmek yerine geriliyorum.ağladigi için yapacaksamda sen ağladığını için yapmıyorum diyorum ama nafile kalkiyoruz ağlıyor yatıyoruz ağlıyor ve normal ağlamak değil iç çeke çeke ağlıyor bildiğin travma ama bi insan herseyemi ağlar.aksjne bende doktorlara götürüyorum normal diyorlar.bi çaresi varsa bana da söyleyin.ogluma hadi parka gidelim dediğimde bile öncesinde 1-2 saat ağlayıp öyle gidiyoruz.oysa ki neden ağladığını soruyorum cevap yok kendide bilmiyor sadece ağlıyor off inşallah düzelir

sizinki sendromda

ne istediğini bilememe sendromu bu iki yaş sendromu

esasen anlamlandıramıyor işte ne istediğini

hani ergenlerin canım sıkılıyor muhabbbeti vardır ya onun gibi

onu yap olmaz bunu yap olmaz

onu rahat bırakmak ağlamasına aldırmamak gerekiyor

biraz sonra unutup kendi hayatına devam ediyorlar olan sinirlenmemiz ile bize oluyor

ben o ağlayınca bir süre onu görmemek duymamak için internette kk okuyordum

sonra baktı ben ağlayınca sen pembe siteye giriyorsun dedi

yavaş yavaş büyüdü ağlamamayı da öğrendi galiba

Ben yapmadım ama babası çok yaptı maalesef geçen yıl anasinifina gelen pedagog geçici bir süre olduğunu yaş ilerlediği müddet yaşa göre azalır dedi ama sanki hiç geçmiyor gibi geliyor bana

anne baba birbirini desteklemezse bu is zor.. butun yuk anneye kaliyor.. cocuklarda babasina nazlaniyor annesine inatlasiyor asilesiyor.. yine anneye oluyor olan yani.. esinizle anlasin basit biseye aglarsa gormezden gelin.. once normal aglamaya baslar ilgilenmezseniz dahada artar sinirlenir zirveye ulasir aglamasi sonra yavas yavas susacaktir..
tabi her agladiginda bu sekilde yapmamak lazim belkide onemli bisey icin agliyorda olabilir ama sirf huysuzluk icin agliyorsa deneyebilirsiniz..

sizinki sendromda

ne istediğini bilememe sendromu bu iki yaş sendromu

esasen anlamlandıramıyor işte ne istediğini

hani ergenlerin canım sıkılıyor muhabbbeti vardır ya onun gibi

onu yap olmaz bunu yap olmaz

onu rahat bırakmak ağlamasına aldırmamak gerekiyor

biraz sonra unutup kendi hayatına devam ediyorlar olan sinirlenmemiz ile bize oluyor

ben o ağlayınca bir süre onu görmemek duymamak için internette kk okuyordum

sonra baktı ben ağlayınca sen pembe siteye giriyorsun dedi

yavaş yavaş büyüdü ağlamamayı da öğrendi galiba
Pembe site:) teşekkürler deneyecegim bunu inşallah faydalı olur yoksa bende 30 yaş sendromuna gitcem:))

Back
X