beyninden acabaların geçmesine zamanın olmucak kadar bişilerle meşgul ol.. sana iyi gelen şeylere yönel, yalnız kaldığın her an aklına gelicek, 7 yıl dile kolay.. hiç bi zmn unutamazsın belki seneler sonra da kıyaslarsın hayatına giren herkesi ama zaman geçtikçe o biraz daha azalıcaktır.. kendini bu kdr harap etme
inan haddinden fazla meşgul etmeye çalışıyorum kendimi.bugün 4.gün ayrılalı ama olmuyo bişeylerle meşgul olurken bile aklımdan çıkmıyo..yaptığım herşeyde bi izi var malesfki
bilmiyorum yazmak ister misiniz ama..7yılı bitirmenin sebebi ya da sebepleri nelerdi?
inanın ölüm acısı bile hafifliyor hatta dünya işlerinden bazen unutuluyor bile.ne desek boş..tabiki çok zor bi süreçten geçiyorsunuz eminim.
ama geçecek..inanın hafifleyecek.
okadar çok istiyorumki hafiflemesini..ve okadr basit bir konuki yapma dediği şeyi yaptığım için,akşam dışarı çıkmam gerekiyodu onnda haberi vardı ama istemedi çıkmamı.hiç böyle yapmazdı çok diretti.son kez diyorum çıkmanı istemiyorum dedi,bende dinlemedim ve çıktım..işin buraya kadar geleceğini hiç tahmin etmemiştim kızar vede sakinleşir diye düşündüm .1 gün sonunda bitirdi..beni artık rahat bırak istediğin gibide takıl umrumda değilsin beni ilgilendirmiyosun kiminle sevgili olursan ol ama beni bidaha arama sorma,yapma dediğimi yaptınmı yaptın bitti dedi çekti gitti
canım benim... seni çok iyi anlıyorum o acı bi yumruk gibi iki göğsünün arasına oturur sabah uyanırsın telefonuna bakarsın ağlarsın bazen ezan sesine kdr uyuyamazsın ama içinde kinde vardır aşkta.. ayırt edemicek kdr karışırsın, ama alışmak zorundaysan, eğer barışma umudunuz yoksa.. mecbursun....
okadar çok istiyorumki hafiflemesini..ve okadr basit bir konuki yapma dediği şeyi yaptığım için,akşam dışarı çıkmam gerekiyodu onnda haberi vardı ama istemedi çıkmamı.hiç böyle yapmazdı çok diretti.son kez diyorum çıkmanı istemiyorum dedi,bende dinlemedim ve çıktım..işin buraya kadar geleceğini hiç tahmin etmemiştim kızar vede sakinleşir diye düşündüm .1 gün sonunda bitirdi..beni artık rahat bırak istediğin gibide takıl umrumda değilsin beni ilgilendirmiyosun kiminle sevgili olursan ol ama beni bidaha arama sorma,yapma dediğimi yaptınmı yaptın bitti dedi çekti gitti
kusura bakma ama bu 7 yıl değil de 10 günlük bi ilişki gibi görüomuş heralde. ben bile sinirlendim şimdi
özellikle uzun süreli ilişkilerde çok görülür bu..erkek bazen inada bindirir.5seneyi aşkın bi ilişkim var,ben de yaşamıştım bunu..insan kabul edemiyor,neden o çıkma dedi diye evde kalmak zorundayım..çok da haklısın..bu durumu yaşadım fakat en fazla 3 gün sürdü bu durum..
biraz da sinirden söylemiş sana bunları.eğer onu kabul edeceksen(yani sen istiyorsan) yanına gitmeyi deneyebilirsin..
onsuz mutlu olup olmadığını gözlerine bakıp sor ve anla..zaten en kötüsü olmuş ne yazık ki,ayrılık..
en azından son şans verebilirsiniz birbirinize.
Düşündüm de bi an.. Nefesim kesildi..
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Çok ama çok zor olduğunu tahmin etmekte zorlanmıyorum çünkü benimde 7 yılını bitirmiş bir ilişkim var. Düşündüm de.. Allah korusun. Dikkat et kendine emi
benimde şu an uzun süreli bir ilişkim var.. ve sanırım 7. senemizde bizde böyle ciddi bir ayrılık yaşamıştık..
bende onun istemediği birşey yapmıştım..
bir müddet küs kaldık sanırım 1 hafta falan.. sonra o yumuşadı bende kendimi affettirdim..
seni gerçekten seviyorsa ve seninle bir gelecek düşünüyorsa böyle bir hata yüzünden silmez seni merak etme..
birkaç gün daha bekle.. üstüne gitme..
herşey düzelir umarım:13:
3gün 2 gün ne bileym az süreli küslüğümüz olurdu..sinirlenir siniri geçer hemen konuşmaya çalışırdı ama 7 yıl boyunca hiç bir tartışmamızda bitti dememişti bunu kolay kolay diile getiren biri değil.yani tükürdüğünü yalamaz.bu yüzden hala şok içindeyim işte ayrıldı ve gitti..dahada yüzüne dahi baktırmaz gitsem görüşmez
bence hiç arama sorma. o arar gibime geliyo
asla yönlendirmek yanlış bişey yaptırmak istemem ama eğer giderseniz yüzünüze bakmayacağını da sanmıyorum.
ne kaybedilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?