7 yıl sonrası kötü son....

umutszz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
466
0
46
Konya
çaresizlik içinde şuan bu konuyu açma gereği duydum..7 yıllk bi ilişkim bikaç gün önce son buldu hala bunun şokundayım kabullenemiyorum,hala beynimden acabalar geçiyo,uyuyamıyorum başımı yastığa koyamıyorum bu durumu nasıl atlatıcam kızlar bana yardım edin yol gösterin,bu ayrılık acısını çekemiyorum

beyninden acabaların geçmesine zamanın olmucak kadar bişilerle meşgul ol.. sana iyi gelen şeylere yönel, yalnız kaldığın her an aklına gelicek, 7 yıl dile kolay.. hiç bi zmn unutamazsın belki seneler sonra da kıyaslarsın hayatına giren herkesi ama zaman geçtikçe o biraz daha azalıcaktır.. kendini bu kdr harap etme

bilmiyorum yazmak ister misiniz ama..7yılı bitirmenin sebebi ya da sebepleri nelerdi?
inanın ölüm acısı bile hafifliyor hatta dünya işlerinden bazen unutuluyor bile.ne desek boş..tabiki çok zor bi süreçten geçiyorsunuz eminim.
ama geçecek..inanın hafifleyecek.

inan haddinden fazla meşgul etmeye çalışıyorum kendimi.bugün 4.gün ayrılalı ama olmuyo bişeylerle meşgul olurken bile aklımdan çıkmıyo..yaptığım herşeyde bi izi var malesfki

Düşündüm de bi an.. Nefesim kesildi..

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Çok ama çok zor olduğunu tahmin etmekte zorlanmıyorum çünkü benimde 7 yılını bitirmiş bir ilişkim var. Düşündüm de.. Allah korusun. Dikkat et kendine emi

inan haddinden fazla meşgul etmeye çalışıyorum kendimi.bugün 4.gün ayrılalı ama olmuyo bişeylerle meşgul olurken bile aklımdan çıkmıyo..yaptığım herşeyde bi izi var malesfki

canım benim... seni çok iyi anlıyorum o acı bi yumruk gibi iki göğsünün arasına oturur sabah uyanırsın telefonuna bakarsın ağlarsın bazen ezan sesine kdr uyuyamazsın ama içinde kinde vardır aşkta.. ayırt edemicek kdr karışırsın, ama alışmak zorundaysan, eğer barışma umudunuz yoksa.. mecbursun....

okadar çok istiyorumki hafiflemesini..ve okadr basit bir konuki yapma dediği şeyi yaptığım için,akşam dışarı çıkmam gerekiyodu onnda haberi vardı ama istemedi çıkmamı.hiç böyle yapmazdı çok diretti.son kez diyorum çıkmanı istemiyorum dedi,bende dinlemedim ve çıktım..işin buraya kadar geleceğini hiç tahmin etmemiştim kızar vede sakinleşir diye düşündüm .1 gün sonunda bitirdi..beni artık rahat bırak istediğin gibide takıl umrumda değilsin beni ilgilendirmiyosun kiminle sevgili olursan ol ama beni bidaha arama sorma,yapma dediğimi yaptınmı yaptın bitti dedi çekti gitti

kusura bakma ama bu 7 yıl değil de 10 günlük bi ilişki gibi görüomuş heralde. ben bile sinirlendim şimdi

umudum var zaten beni uzun süreli acıtanda bu..okadar basittiki buyüzden kaldıramıyorum..

benimde şu an uzun süreli bir ilişkim var.. ve sanırım 7. senemizde bizde böyle ciddi bir ayrılık yaşamıştık..

bende onun istemediği birşey yapmıştım..

bir müddet küs kaldık sanırım 1 hafta falan.. sonra o yumuşadı bende kendimi affettirdim..

seni gerçekten seviyorsa ve seninle bir gelecek düşünüyorsa böyle bir hata yüzünden silmez seni merak etme..

birkaç gün daha bekle.. üstüne gitme..

herşey düzelir umarım:13:

özellikle uzun süreli ilişkilerde çok görülür bu..erkek bazen inada bindirir.5seneyi aşkın bi ilişkim var,ben de yaşamıştım bunu..insan kabul edemiyor,neden o çıkma dedi diye evde kalmak zorundayım..çok da haklısın..bu durumu yaşadım fakat en fazla 3 gün sürdü bu durum..
biraz da sinirden söylemiş sana bunları.eğer onu kabul edeceksen(yani sen istiyorsan) yanına gitmeyi deneyebilirsin..
onsuz mutlu olup olmadığını gözlerine bakıp sor ve anla..zaten en kötüsü olmuş ne yazık ki,ayrılık..
en azından son şans verebilirsiniz birbirinize.

kusura bakma ama bu 7 yıl değil de 10 günlük bi ilişki gibi görüomuş heralde. ben bile sinirlendim şimdi

işte bukadar kolay bitirdi..oyüzden hala kötü birüyada gibiyim.bende ona noktayı koyacak msjlar çektim en son dahada karşılık vermedim çok acıttı çünkü yaptığı..ilk zamanlar daha iidim aslında.ilişkinn devamı için gücümün kalmadığını hissetmiştim..ama şimdi

3gün 2 gün ne bileym az süreli küslüğümüz olurdu..sinirlenir siniri geçer hemen konuşmaya çalışırdı ama 7 yıl boyunca hiç bir tartışmamızda bitti dememişti bunu kolay kolay diile getiren biri değil.yani tükürdüğünü yalamaz.bu yüzden hala şok içindeyim işte ayrıldı ve gitti..dahada yüzüne dahi baktırmaz gitsem görüşmez

çok saol canm amin..hiç ayrılık acısı yaşamamıştım tatmamıştım çok zormuş gerçekten sen nasıl atlattın

bazen diyorum döner dayanamaz,bazende diyorum bitti dediyse artık bitti basit bişey için bırakanı istemem diye ama bide şu iim kabul etse

asla yönlendirmek yanlış bişey yaptırmak istemem ama eğer giderseniz yüzünüze bakmayacağını da sanmıyorum.
ne kaybedilir ki?

bence hiç arama sorma. o arar gibime geliyo

ben aramadıkça aramaz diye düşünüyorum..en son ben msj çektim ona çünkü.yorulduğumu artık bu ilişki için bişeyler yapmaycağımı,bitirdiyse basit bişey için benmde bitirdimi yazdım gönderdim..

her ayrılığa içim acıyo ama uzun ilişkiler bitince daha çok üzülüyorum canım benim çok yıpratma siniri geçsin mutlaka arar seni..o anda inadı tutmuştur o yüzden öyle konuşmuştur..erkekler arada yapıyorlar bunu..banada erkek arkadaşım msnde bi resmim vardı gayet normal bi resim..hiç bizaman umursamadı bigün tutturdu kaldır onu.bende normal bu resim nesi var dedim..sen beni dinlemiyosun dediğimi yapmıyosun diye ayrılmıştı..3 ay ayrı kaldık saçma sapan bi neden yüzünden..erkekler bazen böyle taktı mı takıyor işte..mutlaka arar çok yıpratma kendini..hem bırak özlesin değerini daha iyi anlasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…