her ayrılığa içim acıyo ama uzun ilişkiler bitince daha çok üzülüyorumcanım benim çok yıpratma siniri geçsin mutlaka arar seni..o anda inadı tutmuştur o yüzden öyle konuşmuştur..erkekler arada yapıyorlar bunu..banada erkek arkadaşım msnde bi resmim vardı gayet normal bi resim..hiç bizaman umursamadı bigün tutturdu kaldır onu.bende normal bu resim nesi var dedim..sen beni dinlemiyosun dediğimi yapmıyosun diye ayrılmıştı..3 ay ayrı kaldık saçma sapan bi neden yüzünden..erkekler bazen böyle taktı mı takıyor işte..mutlaka arar çok yıpratma kendini..hem bırak özlesin değerini daha iyi anlasın :)
yanına gitme imkANIM yok canm işi yoğun,eminmki görüşmek için konuşsamda kabul etmez canım daha çok yanar
o zaman sessizlik bir süre
Allah yardımcın olsun.keşke daha çok yardım edebilsem sana..
gün geçtikçe her sessiz kalışımda umudumu kaybediyorum..ama yinede beynimden tamamen silemiyorum..şimdi tekrar msj çeksem diyorum??sizce napayım
tatlım buna en iyi ve doğru cevabı sen verebilirsin..erkek arkadaşını tanımıyoruz ki..
haklısın canm bana destek olduğunuz için çok saolun..böyle kafayı yiyecek hale gelmiştm biraz olsun rahatladım okudukça yorumları
Allah işini rast getirsin ve hayırlısını versin,herşeyin gönlünce olmasını dilerim.bi sonuç ya da gelişme olursa yaz yine :)
güzelce uyu hadi.yarın yeni bir gün..
Canım ayrılmadan önce nasıldınız peki?Yani sana ilgisi,sevgisi nasıldı?Eğer ayrılmadan önce seninle ilgilenip,sana sevgisini gösteriyorsa barışırsınız o zaman.Ama son zamanlarda bir şeyler ters gidiyorsa,bunu ayrılmak için bahane kullanmış da olabilir.Benim de 7 senedir ilişkim var,erkek arkadaşım bitti lafını ağzına almaz kolay kolay.Bazen sürekli kavga ettiğimiz döneme gelince olmuyor filan der,3 5 gün görüşmeyiz.Ben msj atarım zaten yumuşamış olur.Bence ilk adımı atmaktan çekinme.Beni sevmiyor musun artık diye sor açık açık.Bu kadar kolay mı bitmesi böyle basit bir şey yüzünden diye msj at.Sen daha iyi tanıyorsun erkek arkadaşını,ona göre yaz bir şeyler.Ben böyle 3-5 gün görüşmeyince konuya direk beni sevmiyor musundan girerim,çoktan buzlar erir gider bunu sorduktan sonra.
canım eğer ben sevgilime böyle bir tehditte bulunsam ve o beni ezip geçse çok kızar ve ayrılırdım belki. ama hep karşı tarafın çaba göstermesini ve kendini affettirmesini beklerdim. belki de o da acı çekiyor ama tutuyor kendini. bence birkaç gün sonra konuşmayı deneyebilirsin sonradan pişman olmamak için.
mecburdum ama canm oda biliyo bunu.arkadaşım yalnızdı ve benm onun yanında olmam gerekiyodu..anlaması gerekmezmiydi peki beni..
evet bunuda düşünmüyo değilm son kez haksız duruma düşmemk için konuşmayı denicem tekrar
kusura bakma ama bu 7 yıl değil de 10 günlük bi ilişki gibi görüomuş heralde. ben bile sinirlendim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?