7 yıllık bir ilişki bitişi ardından duygularım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Iyi ya kadin konusunda guvenmemek sizin icin zaten baslibasina ayrilik sebebi degil mi?
Ne hikmetse siz bu sihrin bozulmamasi icin ugrasmissiniz enteresan!

Hayat sizin hayatiniz en dogrusunu siz bilirsiniz elbet ama bos yere uzulmeyin derim.

Iyi ya kadin konusunda guvenmemek sizin icin zaten baslibasina ayrilik sebebi degil mi?
Ne hikmetse siz bu sihrin bozulmamasi icin ugrasmissiniz enteresan!

Hayat sizin hayatiniz en dogrusunu siz bilirsiniz elbet ama bos yere uzulmeyin derim.
Kadın konusunda güvendim yazdım :)

Kadın konusunda güvendim yazdım :)

Evet guvendiginiz icin telefonunu kurcalama ihtiyaci hissetmissiniz:) pek sevgili pasam da arayan bulur demis. Dertlesmeye ihtiyacim var demis. Kibarlik etmis yani arayistayim diyememis:)

Size kolay gelsin biz ne desek bos. Biz hemcinsimiz uzulmesin diyoruz ama siz neredeyse suclu benim diyeceksiniz :)
Hayat sizin icin zor olsa gerek.

Canım ben Burda ne paylaşıyorum. Neden ayrıldım arayışta olduğunu düşündüğüm için zaten. Kadın konusunda birlikteyken güvendim. Daha önce de telefonuna bakıyodum arada içgüdüsel olarak böyle bişeyle yeni karşılaştım. Eğer masum olduğunu dusunseydim susar otururdum yanında. Tabi ki ayrılmaya sebep bir durum var burda. Üzülüyorum yani üzülme demekle olmaz :) geçecektir elbet. İlişkide gayet normal olarak iki tarafında hataları vardır diyorum neden her sucu karşıya atalımki. O zaman hep acı çekerim yani ben bunu haketmedim bana bunu nasıl yapar gibi. Belki de bazı şeyleri biz çekiyoruz bilemeyiz. Ama adamın sevgisi azalmış veya bitmişki böyle bişeye kalkmış. Benim yapmam gereken unutmak. Sizinle paylaşıyorum çünkü beni anlarsınız diye düşünüyorum ama dedim ya hepimiz farklı düşünüyoruz

Dunyanin kurali, karsiniza oyle biri cikacak ki simdi uzuldugunuze yanacaksiniz. Bu tecrubeyle daha kaliteli yasayacaksiniz. Daha keskin daha dogru kararlar vereceksiniz. Ben bir sozluluk bir evlilik yasamis ve ikinci evliliginde cok mutlu olmus bir kadin olarak soyluyorum. Ayni seyler kizim icin de gecerli , kendisi 25 yasindadir.

Daha çok şey yasıcaz sağlık olduktan sonra inş. Aslında kendime de kızıyorum hayatın ortasına koyduğum için onun için bu boşluk. Kızınıza selamlar. Hersey güzel olacak :)

Brn çözüm sunmadım. Yazdığınız bir cümleye cevap verdim. Konu sahibi ne isterse onu yapar. Ama evlenme vaadiyle bir kadının 7 sene bekleyeceğini sanmıyorum, hem de aynı evde. Klasik oyalama taktiği diyorsunuz da biz de öyle düşünüyoruz. Eğer çocuk olursa evleniriz diye. Aynı evde yaşayan her insan evlenmek için yaşamıyordur aynı evde. "evlenmem lazım" takıntısı ypktur. Olsa zaten "evlenelim aynı evde yaşarız" modundaolurlar. Evli olanlar aldatılmıyor mu ya da şiddet görmüyor mu? Onu soruyorum evlilik neyin garantisi?

Evlilik olmadığı için huzur olmamış olabilir mi? Sorsam Müslümanım dersiniz. Bu yorumu yapmayacaktim ama, şu yazıya tutamadim kendimi. Kib.leyebilirsiniz.
Her müslümanın evinde huzur mu var? Bu foruma yazanların büyük çoğunluğu gayrimüslim o zaman

Yoldugum saclar

Ailesi ile tanışmamış mı 7 senedir?

Ben de sonradan öğrendim tanıştırmış fakat 7 senelik bir ilişkinin evliliğe gitmemesi baya bir tuhaf geldi
Yaşlar kaç acaba? Hani lise veya üniversite döneminde basladi ise okullarin bitmesi beklendi etti, iş güç derken evlilige kadar 6-7 sene rahat geçiyor.. Ayni evde yasadiklarina göre iş güç şu bu tamam demektir; o zaman beklemek de bana ve cogu kisiye abes geliyor haliyle.. Ha evlilige karşıyız desin, hic dusunmuyoruz desin, o zaman bu yorumlari zaten yapmayiz ama "evlilik dusunmuyo degiliz, cocuk dusununce evlenicez" diyorsa bu yorumlar da gelir..

Ha birde şu canımı yakıyor onu bensiz bırakmak. Hayatının rengi bendim. Sanki onu terkediyormusum gibi ama o beni buna mecbur bıraktı beni tutmak için hiç bişi yapmadı. sessiz sakin kabul etti
Birakmasaydin sünepe gibi yapissaydin boynuna sen istemesen de ben sülük gibi yakandayim deseydin.. bi gez gel baci yaa Allah askina yillarina yazik olmuş hala ettigin laflara bak pes. Kim kimi birakti orasi da muallak belli ki.

Kesinlikle katılıyorum fakat barıştılar sanırım konu sahibi ortalıkta gözükmüyor Zaten tişörtünü alcam onun kokusuyla uyucam falan dediğinde tahmin etmiştim

Iliski miadini doldurmus demek ki. Artik sizi istemiyorsa onurlu bir sekilde gitmekten baska care yok. Tisortunu falan da yaniniza alip kendinize melodram yaratmayin. Adam coktan baska sulara yelken acmis, siz de kendi yolunuza bakin bundan sonra.

Kesinlikle katılıyorum fakat barıştılar sanırım konu sahibi ortalıkta gözükmüyor Zaten tişörtünü alcam onun kokusuyla uyucam falan dediğinde tahmin etmiştim
Yok canım konu sahibi olarak gayet aktifim. Ben duyguyla yaşayan biriyim ve bunu yaşayıp hiç bişi olmamış gibi devam edemem.

Iliski miadini doldurmus demek ki. Artik sizi istemiyorsa onurlu bir sekilde gitmekten baska care yok. Tisortunu falan da yaniniza alip kendinize melodram yaratmayin. Adam coktan baska sulara yelken acmis, siz de kendi yolunuza bakin bundan sonra.
Olsun başka bişeyini almadım yaşananlara saygım. İnsan özler bazen. Hayatıma devam edicem. Evet unuttum dediğimde tsortude merasimle atarım :) nefret le bakmıyorum ben. Ama burdaki bazı yorumlar hiç insan halinden anlamıyor.

Lütfen kendinizi toparlayın . bir anda olmaz tabi , 7 yıllık ilişki . Ama hayatı kendinize zehretmeyin. Başkalarıyla mesajlaştığında, kendini “insan dertleşebilir” diye savunması İnan’ın ileride sizi aldatacağının sinyali.
Umarım barışmassınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…