- 1 Ağustos 2019
- 338
- 369
- 33
- Konu Sahibi Ozgurlestik
-
Burcun ve yükselenin ne bacım senin?Ben sosyal medya hesabına girmiştim. Ve orda bir kızı arattıgını gördüm. Oda bana arkadaşı olduğunu böyle şeylerle ilişkimize zarar verilsin kötü düşünme gibi şeyler dedi. Ama gece biriyle mesajlaştı. İnsan konusabilir dertlesebilir gibi şeyler söyledi. Ama ben kabul etmiyorum. Sınırlarımızı astıgımızı söyledi. Zoruma gitti. Ve ne özür ne bişey yani ben hatalıyım onun telefonunu karıstırdıgım için. Engel olamıyorum bi güvensizlik problemi var. Sanırım en hayırlısı bitmesi.
Muhtemelen kovadır.Evlilik ve ilişkiler evinde gerçekleşiyor çünkü yeni ay.Yengeç yükselenimi bilmiyorum olaylar 1 haftadır
Adamı git gel yapmaya alıştırmışsınız. Geri dönmiyvrğinize eminseniz gidin derim ben. Ama bence geri döneceksiniz. Bu damdan onu anladım. Adamın yine sizi ikna etmesini bekliyorsunuz.Hayır. Ben esyalarımı alıcam dedim işte suan akşam konuşalım dedi. Sanırım gidiceğime inanmıyor. 3 ay önce de çıkmıştım. Sonra ben tam kendi hayatıma devam ediyodum zorla beni ne yaptı etti döndürdü. Şimdi 1-2 ay sonra tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Sevdiğim için kıyamıyorum ama bu gidişime sessiz kalıp ilerde pişman olması. Bu sefer acımasız olucam işte bunun için üzülüyorum. Birdahaki biz olamicaz
Sen dertleşseydin bi başka erkekle ne derdi acaba?Ben onun normal olarak ta bir bayanla dertleşmesini istemiyorum değmek illa duygusal anlamda değil.
Canım işte bu ilişki çok farklıydı. Eşini sever gibi diil anneni sever gibi sevmek. Yani biz hep ikimiz yaşadık herseyi. Onun için zor işte. Ama şöyle bi durum var ona karşı soğukkanlıyım ve yaşadığım şeyi ilk defa burda paylaştımbiyere atmam gerekiyodu.
ben de kovayım yükselenim boğa, eşimle sıkıntılarımız var bir haftayı aşkın süredir, astrolojiyle mi alakası var, biraz bilgi verebilir misiniz?Muhtemelen kovadır.Evlilik ve ilişkiler evinde gerçekleşiyor çünkü yeni ay.
Hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?