7 yıllık bir ilişki bitişi ardından duygularım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eğer sizi sevdiğinize inanıyorsanız ve yazışmaların içeriğini görmediyseniz akşam konuşup öyle karar verin bence,
7 yıllık bir birliktelik,seviyorsunuz da, karşılıklı konuşun sizi aldatmadıysa devam edin.

Her ilişkide mutlaka bir taraf hep daha çok seviyor doğanın kanunu bu heralde. Allah yardımcınız olsun.

Altı yıllık ilişkimi bitirdim ayni evde yaşadık bir dönem beraber kurduk vs vs vs ilk başta her şey güzel di sevgiliydik aşıktık tek taraflı olmuyor bazı şeyler ben de çok ağladım çok zor oldu ama maalesef bir noktada tıkanıyor ve en sağlıklısı bitmesi oluyor senin durumun da bu tişörtünü almadım neden alıyorsunki kendine acı çektirmek için mi akşam konuşacak ikna eder seni taki o seni terkedene kadar sen onu bırakmazsın öyle bir durum sezdim halinde ama terkeden sen ol benim düşüncem çünkü artık bazı kadınlarla dertleşme noktasındaysa aldatmasa bile aldatması yakındır sende böyle ona deli gibi aşık olduğunu lanse ettiysen ne yapsam affeder düşüncesine girmiştir üzülen sen olursun acımayacaksın ilişkimi bitmiş yıllarmı geçmiş napalım acılarla tecrübelerle yediğimiz kazıklarla olgunlaşıyoruz zamanla erkeklerden nefret eder hale geldiğinde aşıkta olamayacaksın bunu unutma evlenirsin illaki ama benim gibi aşık olmadan

Ne güzel pozitif bakıyosunuz. Ama onun bana telefonumu karıştırma arayan bulur. Hata arama demeleri. Yani ben anlamıyorum evlilikte falan kimse kimsenin telefonunu karıstırmıyomu merak edip. Erkek sonuçta bakın işte sevmediğim bi olayla karsılastım. Konuşma içeriğini gördüm normal bir konuşma kitap tavsiyesi. Vs. Ama flortlesme benim için bu

İşte asık olmadan evlenmek en istemediğim şey. ben ona hiç duygularımı yoğun yansıtmadım. Bu kadar sevdiğimi bile bilmiyordur.

Ya adam seni bitirmiş kafasın da başka maceralar arıyor yok onu bensiz bıraktığım için üzülüyorum yok şöyle altın kalpliydi sizin ki aşk değil zaten takıntı pskolojik bir sorun bu bi doktora görünün başında okuyup bıraktım valla

İşte asık olmadan evlenmek en istemediğim şey. ben ona hiç duygularımı yoğun yansıtmadım. Bu kadar sevdiğimi bile bilmiyordur.
İki defa büyük aşkın sonunda aşkın gereksiz bir olay olduğunu anladım yaşın genç sanırım ben 38 yaşındayım şimdi geriye baktığımda boşa geçen yıllara üzülüyorum sadece ve hissizleşiyor insan erkeklerden nefret eder hale geliyor Zaten siz olmamışsınız olsaydı başka Kadınlar la dertleşme ihtiyacı duymazdı sen kendi kafan da büyütmüşsün olayı hepsi bu akşam sana konuşur ikna eder öyle seziyorum verdiğin her taviz sana kazık yemek olarak geri dönecek ve çok daha fazla üzüleceksin 7 sene boyunca aileyle bile tanıştırmadı belki seni gizli saklı yaşıyor ne güzel aşık ettim kendime kullandım diye göbek atıyordur şerefsiz

7 Senemi ben evliler anladım evli bile değiller mi ? anamm bide gurur filan yazdı ya la

Evliyim, ne sevgililik dönemimizde ne evlendiğimizden beri bir kere bir şeyini karıştırmadım, kurcalamadım. İhtiyaç duymadım güvendiğim için. Siz güvenmiyorsunuz ki ihtiyaç duyuyorsunuz, güvenin olmadığı yerde sevgi saygı da kalmaz maalesef.

7 Senemi ben evliler anladım evli bile değiller mi ? anamm bide gurur filan yazdı ya la
Evli değiller sevgililer aynı evin içinde yaşıyorlar çocuk olmasına karar verecekleri zaman evleneceklermiş adam ayrı ev açmış kesin ailesinden bile saklıdır

7 yılda evlilikten farksız bir hayat yaşadık. Keşke tanışmasaydım ailelerimiz işin içinde olmasaydı tabi. Mesajlarınız bana güç verdi bendeki gibi güçlü bi sevgi karşıda yok anladığım kadarıyla ve gitmenin gerçekten tam vaktiymiş. İnsan gerçekte. Asık olunca bazı şeyleri göremiyor

Bu Dunya'da insanin kendi kendine ettigi kotulugu 7 Duvel bir araya gelse edemezmis. TShirt'ine sarilip kokusunu duymak beyninize ve ruhsal butunlugunuze aci cektirmekten baska bir sey degil. Aksam ikna edilmeyi umuyorsunuz, uzatmalari oynuyorsunuz. Dogru adam degilmis cok acik. Dogru adam sizi mutsuz etmeyen adamdir. Yanlis adamla bir saniye bile daha muhatap olmayin. Bu kadar romantik oldukca sizinle daha coooook oynarlar. Oyle de guzel oynuyorlar ki..... Seviyormus gibi, musvikmis gibi, durustmus gibi.......Bencil olun, egoist olun yoksa hep yanarsiniz.

Neden öyle düşündünüz gurur sadece evlilere has bir duygu mu? Evli değillermiş ama aynı evde yaşadıklarına göre evlilikten farksız bi ilişkileri varmış sonuçta..

Evli değiller sevgililer aynı evin içinde yaşıyorlar çocuk olmasına karar verecekleri zaman evleneceklermiş adam ayrı ev açmış kesin ailesinden bile saklıdır
Kesinlikle birlikte yaşamaların sonu evlilik olmuyor çoğunlukla bide 7 yıl olmuş adam gitmesi için pskolojik baskı yapmıştır o yüzden evi terkediyor umut olmadığını anladığı için yani kaderine razı olmak bi nevi

Neden öyle düşündünüz gurur sadece evlilere has bir duygu mu? Evli değillermiş ama aynı evde yaşadıklarına göre evlilikten farksız bi ilişkileri varmış sonuçta..
Gurur kısmını aldatıldığını düşündüğü için yazmıştı çok yanlış anladınız burda ne evli kadınlar çatır çatır boşadılar aldatıldklarında evli bile değil bide gurur diyor yani rahatlıkla basıp gidebilirdi hala bişeyler kokluyor filan

Gececek emin ol gececek.

Onu gozunde kutsallastirdigin kadar etmedigini gordukce
Nasil aptal yerine kondugunu anladikca
Asla yapmaz dediklerini bir bir yapinca
Yillarinin onun yuzunden heba oldugunu fark edince
O yikilmaz dedigin bina ayaklarinin altinda kalinca anlayacaksin.
Ve sevgin yavas yavas eriyip gidecek hatta nefrete donusecek.
Sonra keske diyeceksin
Keske bu kadar buyutmeseydim gozumde.
Ama olan olmus biten bitmis olacak
Sonra dimdik kalkacaksin ayaga yeniden baslayacaksin yasamaya.

Aglama demeyecegim o duyguyu bosaltmalisin
Ama gececegini de bilerek agla.

Guzel gunler kapida sadece biraz sabir.

Gitmek bir yana tişörtü falan almayın yok ona sarılıp yatmak nedir sen tişörte sarılırken o İnan başka kollara sarılacak erkekler bizim gibi aşık olamıyorlar akşama konuşmak orda kalıp onu beklemek demek Zaten ben gitmek istemiyorum aslın da demektir silin heryerden engelleyin ve adını bile anmayın güç olacak belki güzel günler aklınıza gelecek fakat zamanla unutacaksınız

Arkadas duygularini cok uclarda yasadigi ve mantiga hic yer vermedigi icin anlamak zor oluyor :)
Bu psikolojide olan bir insani terkedebilmek de mesele bir de karsi tarafi dinlemek lazim. Adam muhtemelen kafasinda kalbinde bitirdi ama kacamiyor:) iki taraf icin de sikinti.

Aynen ben olsam bütün kıyafetlerini çöpe atarım diş fırçasını klozete sokarım OOO HAYAL GÜCÜM ÇALIŞIYOR ŞUAN

ha tmm ben de sizden böyle bi yorum görünce çok şaşırdım zaten noluyo dedim mesajların hepsini okumayınca ondan hep bunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…