7 yıllık bir ilişki bitişi ardından duygularım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çıktım arkadaşlar benim zaten görmemem konuşmamam gerekiyor. Bi dizi varya sus söyleme inanırım. Aynen o moddayım:). Duygusal olarak çok kötü bir boşluk anlayan arkadaşlarım var. Destek için çok teşekkür ederim biz kadınları yalnız yine biz kadınlar anlar. Onun için arkadaslarımla bile paylaşamadıgım duygularımı sizlere açtım. İnsanlar duygusuz olduğumu dusunuyor konuşmadığım için. Ama gerçekten zor bi zamandan geçiyorum. Ve atlatıcagıma inanıyorum. Bağlantıları koparıp dediğim gibi hattı değiştirirsem ve arkadaslarıma ulaştıgında kaçarsam kolay geçiririm bu zamanı. Tatile cıkıp herşeyi yoluna koyucam.

ne sevgili ne eş ne dost ne ana baba ne kardeş
gün gelir yalnız başına ağlarsın o yüzden kimseyi kendinden çok sevme. Sevenler kaybeder. Seni seven birisi elbet karşına çıkacak Ve emin ol sevmektense sevilmenin mükemmel hissini tadıp değer gördüğün an yaşadığını anlayacaksın o yüzden üzülme . Ne kaderi değiştirebilirsin ne de bi insanı değiştirebilirsin. Acıtsa da gitmek gerekir bazen ama ardına bakarsan gitmiş olmazsın. Arkana değil önüne bak ve yoluna devam et. bu hayata bir daha gelmeyeceksin...

Bunu nefret etsem ve gerçekten somut olarak bir kadın posaydı hayatında yapardım :)) ama şimdi sessizce gitmek en asili temizi. Çünkü kalırsam aldatılırım da bu gidişle

ha tmm ben de sizden böyle bi yorum görünce çok şaşırdım zaten noluyo dedim mesajların hepsini okumayınca ondan hep bunlar
ya ben bu kadar durumu abartan sevilmediği halde hala direnen sonra da aşk romanı yazar gibi 5 para etmez heriflere methiyeler düzen hiç bir kadını anlayamam ve acımasızca eleştiririm yani beni tanıyorsunuz zaten erkeklere asla değmez silkelenip kendine gelsin diye sert yazıyorum gerçi işe yaramıyor ama bi umut işte :)

Aynen ben olsam bütün kıyafetlerini çöpe atarım diş fırçasını klozete sokarım OOO HAYAL GÜCÜM ÇALIŞIYOR ŞUAN

Tisort koklayacagim bir de yok yaa.
Insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapamaz net.

Son düzenleme:
Ha birde şu canımı yakıyor onu bensiz bırakmak. Hayatının rengi bendim. Sanki onu terkediyormusum gibi ama o beni buna mecbur bıraktı beni tutmak için hiç bişi yapmadı. sessiz sakin kabul etti

Şuan sadece kendine acıyosun. Ve gereksiz dramatize ediyosun. Sen böyle acı çekerken abi nerde? O çoktan hayatını yaşamaya başladı.
Ay bi silkelen kendine gel.

ay yemin ederim bunları okurken ben boğuldum çocuğu düşünemiyorum
siz evlenirdiniz, bu kadar sevgiyle bir yerleri öyle bir kalkardı ki herhalde aldatmadığı kadın kalmazdı
siz de çocuğunuzla kocam beni aldattı ama hala seviyorum o benim kocam der ayrılamazdınız.
ay vallahi hakkınızda hayırlısı olmuş.

emin ol ben de senden beterim bu konuda Ben o mesajı anladım ki "gurur için ayrılıyomuş ne gururu evli bile değillermiş" bayaa uydurdum yani

emin ol ben de senden beterim bu konuda Ben o mesajı anladım ki "gurur için ayrılıyomuş ne gururu evli bile değillermiş" bayaa uydurdum yani

İlk baş baydığı için içeriği ben okumamıştım evliler ve klasik benim kocişim yapmaz konusu sandım meğer evli bile değilmiş basıp gitsene ne tişört kokluyon o tişörtle boğarım ben olsam adamı iyice pskopat oldum zaten

ay valla helal olsun
şimdiki aklıma 18 yaşında olsaydım yine aynı ilişkileri yaşasaydım ama sonunda böyle acılarının kadınına bağlamasaydım diyorum kendi kendime. ayy ne drama, ne acitasyon, ne kadar halit ziya uşaklıgil roman karakteriymişim...

Yıllar önceki ilişkim aklıma geldi okuyunca. Benimki uzun sürmedi ancak o kadar incinmiştim ki, nefes aldıkça ciğerlerime batıyordu soluğum öyle diyeyim. Ben de o askerdeyken bana yazdığı mektupları, resimleri saklıyordum. İki üç sene ne kimseyi sevebildim ne ilişki kurabildim. Sonra bir gün kalbimi yokladığımda baktım ki olmayacak duaya amin demişim, kaç defa terkettim geri döndüm bilmiyorum. En son aldatıldım.
Klişe film sahnesi gibi yaktım lavaboda hepsini, hiç içim acımadı. Sonra gittim çamaşır suyuyla lavaboyu yıkayıp kahve içtim. Güzel bir arınma olmuştu.

Ben hep çok gaddardım ta ki aşık olana kadar 1 kere oldum oda bana yetti benim ki din meselesiydi aileler filan severek ayrıldık bide o daha da kötü yapıyor insanı yani öyle nefret ettiğim bi eski sevgilim bile yok ama erkeklere genel olarak gıcık oluyorum burada ki konuları okudukça iyice deliriyorum

Değmeyecek insanlara ağlamak çok saçma geliyor bana artık... Gerçi hiç arkama bakmayan biri olarak içimdeki bitene kadar bekledim bana saygısızlık yapıldığı an herşey biter.. Emin ol esin olacak insana teşekkür edeceksin.. bu gibi adamlar onun kıymetini anlamanı sağlayacak Olmaması gerekliymis demekki hayatında .. Kurtulduğunu sevineceksn zaman gectikten sonra .. Kendine saygini kaybetmeden çekip gitmiş olman senin için çok iyi bir adım.. Hicbirseyini de alma Anı kalmasın sende Sokup at ..

aa o kötü olmuş ama cidden. buna üzülünür.
yok benim de nefret ettiğim bi ilişkim yok o bu şekilde ayrıldık birileriyle de
yani bende de bu kadar tabi ki değil ama bir drama havası oluyordu
şimdi konu sahibi de yazık 7 yılını vermiş ama
şu an aklımda tek olan çocuk bir yerde arkadaşlarıyla pes atıyodur, fifa kasıyodur falan muhtemelen... bunu düşündükçe benim içimdeki acı ve drama haline getirdiğim hüzün öyle komik kalıyor ki...

tam olarak neden ayrıldınız anlamadım ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…