- 19 Mayıs 2016
- 210
- 159
- 53
- 32
- Konu Sahibi Ozgurlestik
-
Canım işte bu ilişki çok farklıydı. Eşini sever gibi diil anneni sever gibi sevmek. Yani biz hep ikimiz yaşadık herseyi. Onun için zor işte. Ama şöyle bi durum var ona karşı soğukkanlıyım ve yaşadığım şeyi ilk defa burda paylaştımbiyere atmam gerekiyodu.
Evlilik bir sonuç değil işte bakın görün evli olsam bu işten nasıl böyle cıkabilirdim. Evlilik çocuk için imkan olunca istiyoduk. Bende evlilikten korkan biriyim. Açıkcası soEğitim devam ediyor. ve iş hayatımız bir çocuk için hazır değildi. Sanırım hayırlısı olmuş. Ya evin her noktası anımız birlikte kurduk. Zor. Gerçekten.
Öyle doğru söylüyor gerçekten sevse çoktan evlenirdi. 7 yılda hayır gelmeyen insandan bu saatten sonra da gelmezşimdi konuyu okurken yanımda bi abi vardı :)
ne okuyosun ya ne anlatıyorlar dedi
böyle böyle dedim ...
bi erkek olarak verdiği cevabı diyim mi size ?
' ben 7 yıl aynı evde yaşadığım biriyle evlenmem '
çok üzücü ama erkeklerin kafası çok farklı bizden
Ne saçmalıyosun allah aşkına ya? Buradaki herkesin evliliği çok mu huzurlu? Hiçbir evli aldatılmıyor mu boşanmıyor mu? Tüm müslümanlar çok mu huzurlu? İnsan kendinden utanır şunu yazarken ya yazık kendi kendinizi aşağılık duruma getiriyorsunuz şöyle şeyler yazarak. Ağzınızı açmadan dursanız kimse aaa zekası düşük bunun demeyecek oysa sizeEvlilik olmadığı için huzur olmamış olabilir mi? Sorsam Müslümanım dersiniz. Bu yorumu yapmayacaktim ama, şu yazıya tutamadim kendimi. Kib.leyebilirsiniz.
Doğru soyluyosunuz. Aşk sevgi ne demek bilmiyo bu erkekler. 7 yıl aynı evde yaşadığım bi kadınla evlenmem demiş bir arkadaş. Fakat ben de o imzayı kolay atamam. Dedim ya size benimde evlilikle alakalı korkularım var neden evlenmeyi herkes sonuç görüyor. Öyle düğün çeyiz merasimlere karşı gerçekten ciddi anlamda benim kendi sıkıntım var. 1 yıl önce bana küçük bi nikah yapalım yakınlarımız olsun yemek eğlence. Gibi konuştu evet olabilir düğün gibi değilde eğlence gibi. Ama şöyle de bi durum var evlilik pskolojisine girmek bile beni ondan soğuttu. Yani herkes şöyle dusunuyo kadın evlenmek istiyo erkek evlenmek istemez gibi de. Neden bu algı var biz korkamazmıyız.Beni unutamayacak diyorsunuz. Sunlara ne dersiniz?
-Senin gibisini bir daha bulamam. ( aglama zirlama esliginde)
- Sen gencsin bulursun ama ben senin kadar klasini bir daha bulamayacagim. ( gene aglama)
-Senlen hangi arada evlenmeliydim acaba?
- Tabii ki hayatimda birileri olacak ama ben simdi kimseyi aramiyorum. Zaten mutsuz yasayacagim.
- Bir plan sunamam, ben sana ne verebilirim ki?
- Sen benden daha basarilisin, benim kendime guvenim yok.
-Sana beni bekle diyemem ,o kadar bencil olamam. ( gene aglama zirlama eslik eder....)
-Sana yazmayi cok ozledim......
Simdi bu herife acirsiniz degil mi? T shirtini koklarsiniz degil mi? Adam uzaga gitti , bir takim sozler verdi hepsinden kendini assagilayarak turlu turlu mazeretlerle siyrildi. Oyuncunun tillahiydi. Simdi bakiyorum da bencil, pintinin tekiydi. Baskasini bulana kadar , ihtiyaci kadar sevdi. sever gozuktu. Aslinda omru boyunca onune cikan herseyi herkesi kullanan bir uyanikti.
Bunlar hemen baskasini buluyorlar hanimefendi, baska guzel tenler, baska guzel heyecanlar. Aninda sizi unutuyorlar. BENCIL INSANLARDAN VEFA BEKLEMEYIN. Kendinizi kandirmayin.
O erkeğe soyleyin evliliğe sadece erkek karar vermez.şimdi konuyu okurken yanımda bi abi vardı :)
ne okuyosun ya ne anlatıyorlar dedi
böyle böyle dedim ...
bi erkek olarak verdiği cevabı diyim mi size ?
' ben 7 yıl aynı evde yaşadığım biriyle evlenmem '
çok üzücü ama erkeklerin kafası çok farklı bizden
Doğru soyluyosunuz. Aşk sevgi ne demek bilmiyo bu erkekler. 7 yıl aynı evde yaşadığım bi kadınla evlenmem demiş bir arkadaş. Fakat ben de o imzayı kolay atamam. Dedim ya size benimde evlilikle alakalı korkularım var neden evlenmeyi herkes sonuç görüyor. Öyle düğün çeyiz merasimlere karşı gerçekten ciddi anlamda benim kendi sıkıntım var. 1 yıl önce bana küçük bi nikah yapalım yakınlarımız olsun yemek eğlence. Gibi konuştu evet olabilir düğün gibi değilde eğlence gibi. Ama şöyle de bi durum var evlilik pskolojisine girmek bile beni ondan soğuttu. Yani herkes şöyle dusunuyo kadın evlenmek istiyo erkek evlenmek istemez gibi de. Neden bu algı var biz korkamazmıyız.
Ben kendi adima evliligi mutlu bir final olarak gorenlerdenim. Siz istememissiniz , saygi duyarim, siz mutluluga daha baska anlamlar, gorevler yukluyorsunuz , ne guzel... Mutlu olacaginiz bir iliski yasamanizi can-i gonulden diliyorum. Bazan o kadar aci cekiyorum ki yalniz kalmak en iyisi diyorum. No men, no cry!...Doğru soyluyosunuz. Aşk sevgi ne demek bilmiyo bu erkekler. 7 yıl aynı evde yaşadığım bi kadınla evlenmem demiş bir arkadaş. Fakat ben de o imzayı kolay atamam. Dedim ya size benimde evlilikle alakalı korkularım var neden evlenmeyi herkes sonuç görüyor. Öyle düğün çeyiz merasimlere karşı gerçekten ciddi anlamda benim kendi sıkıntım var. 1 yıl önce bana küçük bi nikah yapalım yakınlarımız olsun yemek eğlence. Gibi konuştu evet olabilir düğün gibi değilde eğlence gibi. Ama şöyle de bi durum var evlilik pskolojisine girmek bile beni ondan soğuttu. Yani herkes şöyle dusunuyo kadın evlenmek istiyo erkek evlenmek istemez gibi de. Neden bu algı var biz korkamazmıyız.
O erkeğe soyleyin evliliğe sadece erkek karar vermez.
Bence sizde sonuç olarak görmeyin. Yaşayın yaşatın güzel anılar biriktirin zaten belli bir zamandan sonra herşey kendiliğinden olacaktır. Herseyini zamanı var. Anlam yukleyince insanlara beklentiler oluşuyor. Benim sevgi saygı beklentim vardı sadece bunu bile karşılayamadı maalesef.Ben kendi adima evliligi mutlu bir final olarak gorenlerdenim. Siz istememissiniz , saygi duyarim, siz mutluluga daha baska anlamlar, gorevler yukluyorsunuz , ne guzel... Mutlu olacaginiz bir iliski yasamanizi can-i gonulden diliyorum. Bazan o kadar aci cekiyorum ki yalniz kalmak en iyisi diyorum. No men, no cry!...
Bunu bir kisi daha soylemisti, sonuc odakli yasamayin, process odakli yasayin diye. Cok akilli bir hanimefendisiniz, ne istediginizi biliyorsunuz. Sizin kiymetinizi bilen bir insan cikacak karsiniza. Bana da iyi geldiniz. Sagolun. ( Butun olanlar bana degil kizimin basina geldi onu da ilave edeyim. O da terkedilmesinden 8 ay gecmesine ragmen benden gizli gizli adamin T shirtine sarilip uyuyordu. Bir anne olarak cigliklarinizi icinize atip , gormemis gibi davranmak, kizinin acisina ilac olamamak, soylesen de dinletememek..... Goz gore gore kizinin kullanildigini gormek ve feryad edip oturmak...... Oyle zor oyle zormus ki....)Bence sizde sonuç olarak görmeyin. Yaşayın yaşatın güzel anılar biriktirin zaten belli bir zamandan sonra herşey kendiliğinden olacaktır. Herseyini zamanı var. Anlam yukleyince insanlara beklentiler oluşuyor. Benim sevgi saygı beklentim vardı sadece bunu bile karşılayamadı maalesef.
Eskiden erkekler kadını almak için ugrasırlardı dimi. Başlık parası. İkna etme vs. Neden şimdi herşey değişti. Etrafımda da görüyorum evliliğe hazırlıcam ben onu ikna ederim gibi kadınlardan. Yahu evlilikten korkan insana dokunmayın. Ben neden korkuyorum. Çünkü biz birlikteyken de sorunlar kırgınlıklar tartışmalar olur arkadaşımızla bile tartışabiliriz. Ama mesela kalbinden öpmeyi biliceksin kadını. 6 ay iyiyse 2 hafta kötü olduğumuz zamanlar oldu. Yani kavga sebepleri de çok salakca ama kırılıyo insan. Kırılınca telafi etmeyen bir adam evlenince nasıl telafi eder. Ben ona güvenmedim bu konuda iyi ki de evlenmemişim. Bakın yaşananlara. Evli olsak bence daha fazla kötü şeyle karsılasabilirdim sabredebilrdim. Çocuk yapmış olabilirdim. Mahalle baskısını bilirsiniz evlenince ne zaman çocuk demeğe başlar herkes. Goruyorumki burda hepimiz kadın da olsak farklı kafalardayız.
Sizin evlilik beklentiniz yoktu yazdiginiza inanmak istiyorum, peki siz bu yazdiklariniza inaniyor musunuz?
Guvenemediginiz icin 7 yil beklemissiniz. Insan guvenmedigi iliskide kalmaz. Sizinle evlenmek istememis adam bosuna kendinizi kandirmayin derim. Tisortunu alip koklayacagim ama evlenmek istemeyecegim yok yaa.
Adam kapilari bile kimseye kapatmiyormus yani size ozel bir durum degil. Acilen bu duygusalliktan cikip mantikli dusunun derim.
Sizin evlilik beklentiniz yoktu yazdiginiza inanmak istiyorum, peki siz bu yazdiklariniza inaniyor musunuz?
Guvenemediginiz icin 7 yil beklemissiniz. Insan guvenmedigi iliskide kalmaz. Sizinle evlenmek istememis adam bosuna kendinizi kandirmayin derim. Tisortunu alip koklayacagim ama evlenmek istemeyecegim yok yaa.
Adam kapilari bile kimseye kapatmiyormus yani size ozel bir durum degil. Acilen bu duygusalliktan cikip mantikli dusunun derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?