- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 38
asmam belki ama yaptırsın hakkım bu benim. altınlarımı para liraları verirken iyiydi her şey ama sıra bana masrafa gelince olmuyo işte.Cd den çıkart fotoğrafları. Ama 7 yıl geçmiş yani onu asacak mısınız. şahsen ben asmam çocuğumla olan aile fotoğrafı asarım.
haklısınız da kilo aldım eskisi gibi değilim ki ne 7 yıl önceki güzelliğim ne de kilom hiç birşeyim aynı değil. o kıyafeti giyince millet güler bana haline bak diye.binde birdir bunu düşünecek incelikteki erkek. bence siz bir şeyler yapmaya çalışın. hem durup durup bu konu gündeme geliyorsa iyice yıpranır evliliğiniz ne gerek var. evinizde huzurluysanız mutluysanız 2 resim de olmayıversin. bence canınızı sıkmaya değmez. evlilikte sen ben değil biz vardır bence. o düşünmedi ben düşündüm olarak bakmayın olaya.
ayarlayın fotoğrafçıyı hem hoş bir gün geçirmiş olursunuz hatta bebeğiniz de sizinle olur daha hoş olmaz mı :) bebeğiniz kızsa sizinle aynı renk taç yaptırırsınız beyaz elbise yada gelinlik giydirirsiniz ona da :) o zamanlar yapamamışsınız olmamış şimdi yapın, önemli olan birlikte olmanız bu kadar canınızı sıkmayın lütfen.
Malesef öyle alıştırmışsın artık düzelmez canımasmam belki ama yaptırsın hakkım bu benim. altınlarımı para liraları verirken iyiydi her şey ama sıra bana masrafa gelince olmuyo işte.
eşim çalışmadığı için onların yaptığı masraflara karşılık verdim onların da durumu çok iyi değildi. aslında herkes aynı şeyi düşünüyor erkekler bizler kadar düşünceli değiller evet. sanırım ya kendim yaptırıp sesimi keseceğim ya da unutup sesimi keseceğim. yoksa olan yine bana oluyor ben üzülüyorum bi resmim nasıl olmaz diye.Esinizin ailesi size ne yaptı ki o kadar altını bileziği borç ödemeleri için verdiniz ??? Gelinliginizin taksidini bile siz odemissiniz.
Evlendiginiz yılları anliyorumda 7 senedir yaptirmamasinin gerekçesi ne hiç sordunuz mu? O kadar konusunu acıyorsanız hiçbirşey yaptiramasa 3 lu 4 lu cercevelere resim koydurabilirdi yada bir tane büyük boy resim cikarttirip duvara asabilirdi ...
İçinden gelmiyor demekki önemsemiyor , o yaptirmiyorsa siz yaptırın her ay 1 tane bile yaptirsaniz 4-5 çerçeveli resminiz olur , bir tanede büyük boy yaptırıp yatak odasına yada salonunuza astirin oh Miss...
Erkekler bizim gibi dusunemiyor maalesef ben şahsen öyle yapardım , inat ede ede 7 yıl geçmiş, 7 yilda yapmayan adam daha yapmaz ,bir kere evleniyorsunuz kendiniz için yapın calisiyormussunuzda niye esinizi bekliyorsunuz ki hala...
haklısınız da kilo aldım eskisi gibi değilim ki ne 7 yıl önceki güzelliğim ne de kilom hiç birşeyim aynı değil. o kıyafeti giyince millet güler bana haline bak diye.
peki şimdi durum nasıl bunu merak ettim çalışıyormu eşiniz iş buldumuşimdi içimi bi döksem şurda yeminle roman olur. bizim ilişkimiz biraz uzun süreli olduğu için her seferinde eksikleri ben tamamladım her ihtiyacımızı ben karşıladım. onun durumu olmadığı için değil. sadece öyle alıştığı için. şimdi bunuda yaptırırsam diyeceği ne biliyomusun aaa eline sağlık iyi olmuş eee bak yıllardır boşuna sıkıntı yapmışsın
ve başka bir durumda yine eksiği benim gidermemi bekleyecek hep yaptığı gibi. nişana gidiyodum kendi nişanıma bi taksi bile yollamadılar bana kuaföre gitmek için 3 km yolu yürüdüm. kend
iyi de tatlım benim düğünle alakalı hiç fotoğrafım yokki. 7 yıl önce sanırım teknoloji bukadar gelişmemişti ki çeken olmamış.
buna ben üzülüyorum da eşim neden üzülmüyo. o güzel anılar ikimizin netice de neden sadece ben acıyorum bazı şeylerin yok olmasına, niye onun umurunda bile değil. bu erkeklerin hepsi mi aynı. niye bunlar böyle. başkasına böyle yapıldığını duysalar aaa olmamış demeyi biliyolar.Ben de 7 yila yakindir evliyim benim de bir düğün albumum yok. Masraf olmasin diye 3 poz resim çektirdik sadece. Onlarin da kalite yerlerde. Cok da umursamiyorum,dunyanin sonu degil ya uzulmeyi birak bence. Cok dert ediyorsan minik bi organizasyon yapıp ayni gunu tekrar yasayabilirsin.
Bende 5yıl önce evlendim varmıştır canım olmazmı albüm annemin bile var :) nyse ortada foto yoksa albüm nerden yapılacak.sende şuanda çekilmiş güzel fotolardan çekilmiş bi albüm oluştursanız sıkıntınızı az da olsa gidermezmi.he bide ben ne yapmıştım.kardeşim geçen sene evlendi,onun evde provaları yapılırken gelinliğini giymiştim saçlarımıda istediğim gibi yapıp tülünüde taktım:) bide onla evde foto çekildim , eşimin düğün dernekte çekilmiş takım elbiseli fotoları ile birleştirdim hani telefonlarda programlar varya photoshop...belki öle bişeyler deneyebilirsin hem çok eğlencelişimdi içimi bi döksem şurda yeminle roman olur. bizim ilişkimiz biraz uzun süreli olduğu için her seferinde eksikleri ben tamamladım her ihtiyacımızı ben karşıladım. onun durumu olmadığı için değil. sadece öyle alıştığı için. şimdi bunuda yaptırırsam diyeceği ne biliyomusun aaa eline sağlık iyi olmuş eee bak yıllardır boşuna sıkıntı yapmışsın
ve başka bir durumda yine eksiği benim gidermemi bekleyecek hep yaptığı gibi. nişana gidiyodum kendi nişanıma bi taksi bile yollamadılar bana kuaföre gitmek için 3 km yolu yürüdüm. kend
iyi de tatlım benim düğünle alakalı hiç fotoğrafım yokki. 7 yıl önce sanırım teknoloji bukadar gelişmemişti ki çeken olmamış.
yok artık durumu düzeldi tabii iş yeri var çalışıyor. ama geçmişte yaptığı eksiklikleri gidermek adına icraatı yok. karıcım kusura bakma o gün yaşatamadım sama belki ama bu gün al sana ne istiyosan hadi yapalım demesi gerekmez mi ben de genç kızdım ben istemezmiydim bazı şeylerim herkesinki gibi olsun. bunlar hayatta bir kere yaşanan ve çok özel şeyler. annelerimizin resimlerine bakınca ne güzel şeyler hissediyoruz değil mi? o zamanın atmosferi bambaşka oluyor.peki şimdi durum nasıl bunu merak ettim çalışıyormu eşiniz iş buldumu
pardon özel sorular soruyorum ama bende 12 yıllık evliyim ve benim evlikigimdede hep fedakarlık yapan (maddi olarak )ben oldum bizde o okurken nişanlanmıştık çok şükür aramız iyi ama onun iş vs durumları yeni düzene girdi bazen düşünüyorymda degermiydi bilemiyorum
benim de annemin var:)Bende 5yıl önce evlendim varmıştır canım olmazmı albüm annemin bile var :) nyse ortada foto yoksa albüm nerden yapılacak.sende şuanda çekilmiş güzel fotolardan çekilmiş bi albüm oluştursanız sıkıntınızı az da olsa gidermezmi.he bide ben ne yapmıştım.kardeşim geçen sene evlendi,onun evde provaları yapılırken gelinliğini giymiştim saçlarımıda istediğim gibi yapıp tülünüde taktım:) bide onla evde foto çekildim , eşimin düğün dernekte çekilmiş takım elbiseli fotoları ile birleştirdim hani telefonlarda programlar varya photoshop...belki öle bişeyler deneyebilirsin hem çok eğlenceli
düğünde birlikte resim video çektirdiğim ve şu an hayatta olmayan benim için çok değerli insanlar var bunu o da biliyo. evet saplantı haline getirdiğimi biliyorum çünkü bi netice yokki ortada. yani deseki hayır yaptırmıyorum tamam eee yaptıralım da demiyo. bi şekilde o fotoğrafları bulması lazım arasın araştırsın fotoğrafçı kapandıysa arşivi vardır belki ne bileyim.bence siz de saplantı haline gelmiş ve kendinize, çevrenize zarar vermeye başlamışsınız.
arkadaşın düğün fotoğrafı var diye aranızın bozulması çok sağlıksız bir durum.
ben de hiç düğün video mu izlemedim. kaset olarak kaldı 4 yıl oldu. hiç umrumda değil.
ha siz fotoğraf illa ki isteyebilirsiniz ama konu çığrından çıkmış..
eşim çalışmadığı için onların yaptığı masraflara karşılık verdim onların da durumu çok iyi değildi. aslında herkes aynı şeyi düşünüyor erkekler bizler kadar düşünceli değiller evet. sanırım ya kendim yaptırıp sesimi keseceğim ya da unutup sesimi keseceğim. yoksa olan yine bana oluyor ben üzülüyorum bi resmim nasıl olmaz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?