7 yıllık evliyim birtane bile düğün fotoğrafım yok

Tamam da hiçbir şeyin üzerinde durmamışsınız da bunun mu duruyorsunuz yani o zaman isteyecektiniz şartlar uygun değilmiş sonrada kapanmış mevzu. Hem sonuçta durumunu bilerek evlenmişsiniz. üniversite 2. sınıftayken nişanlanan ama 6 yıl okulu bitiremeyen bir insan varmış karşınızda zaten. Yapacak bir şey yok şu an anlaşıyorsanız geçiniyorsanız sorun yoksa takılmayın böyle şeylere. Bulsun adamları demişsiniz de nereden bulacak yani belki bir daha dükkan açmadılar ayrıca 7 senelik resimlerinizi adamlar niye saklasın ki artık herşey bilgisayarda muhafaza diliyor silmişlerdir bile alınmayınca sarı çizmeli Mehmet ağa.

yani amaç duygusal birşeyse yani ölen kişileri yad etmekse siz yapın.. çünkü kendinizi yıpratıyorsunuz böyle....

bunu sen istiyorsun adwma zorla yaptirsanda mutlu olmayacaksin en guzeli al o cd yi git bastir birde album cevceve al oh mis..

eskiden yaşattığı eksiklikleri şimdi gidermeye çalışması gerekmez mi? benim iç dünyamda yaşadığım fırtınaları dindirmek istemesi gerekmez mi bi eş olarak. ben çok mu duygusal bakıyorum olaya

Hayıflanarak ancak kendinize dert yaparsınız.
Eşiniz böyle biri demek ki siz ama yapması gerekmez mi diye diye içinizden sinirlenerek beklediğiniz sürece sadece kendinize yaparsınız. Adamı değiştiremezsiniz.
Ya direkt bu doğum günümde yada bu yıl dönümünde bana düğün fotoğraflarını getirmeni istiyorum hediye olarak diye açık ve net söyleyeceksiniz. Hayır demesine de fırsat vermeyeceksiniz o hediyeyi getirecek.
Yada beklentileri kendinize zehir etmeden gidip kendiniz bir şekilde daha da geç olmadan o fotoğrafları bulacaksınız.
Başka türlü cidden bir şey değişmez. Yani anca hayıflanır, sinirlenir ve sonuçta kendinize zehir edersiniz.
Romantik olmayan yada ince fikirli olmayan bir erkek en başından öyledir kendinize dünyayı dar etmek yerine eşinizi böyle kabul etmeniz ve sonuca odaklanıp istediğinizi elde etmeniz daha mantıklı.

Bence fotoğrafa falan takılma artık...
7 koca sene yani... gelinlikli fotoğrafın olsa noluuur olmasa nolur.

ıcınde kalmasın bunları erkek dusunmez. al bır beyaz elbbısew yada gelınlık durumun yeterse bı fotografcı ayarla yetmezse de arkadasnın elıne ver bı mak. yada telefon ceksın bı guzel.. dıs mekan cekımı gıbı . pozları ıntden bakarsın yparsınz aynılarını ceker eder. asarsn ıcın rahatlar. 7 senedr kafana takmana deger mı be kardesım .

eşinin alması gereken sorumlulugu sen almışsın malesef boşver yapma bence bundan sonra eşinin yapması gerekenleri üstlenme

erkekler o kadar ince düşünmüyor malesef

dugun albumu supriz olarak yapilan bisey degildirki, beraber gidip resimleri secip yaptirirsiniz, genlde boyle olur yani.
niye bu sekilde yaptirmadiniz zamaninda.
artik bu saaten sonra esinden boyle bir incelik bekleme bence, gelemeyecek gibi.

Birlikte seçilir tabii de hiç oralı olmadı ki ben de söylemedim bilerek çünkü nişan fotoğraflarını da 3 yıl sonra yaptırmışlardı. Bizim buralarda böyle şeyleri erkek tarafı yapar ama bunlar herşeyi bana yaptırdılar. Gelinliğimin parasını ödediğimde kayın validem aaa sen ben bar mı demişti tabii yok ama niye hep ben onu bir türlü anlamıyorum.
dugun albumu supriz olarak yapilan bisey degildirki, beraber gidip resimleri secip yaptirirsiniz, genlde boyle olur yani.
niye bu sekilde yaptirmadiniz zamaninda.
artik bu saaten sonra esinden boyle bir incelik bekleme bence, gelemeyecek gibi.
çilir

Neden erkekler o kadar ince düşünemiyormuş anlamadım?
Siz nasıl alıştırırsanız öyle gider.
Öyle erkekler var ki aklınız hayaliniz şaşar.
Demek ki onun için önemli değil böyle şeyler.
Benim ne erkek arkadaşlarım vardı onu yapmam bunu yapmam diye bol keseden atan.
Sonra ne oldu : tükürdüklerini yaladılar.
Bence önemlidir fotoğraf. Anıdır yani sonuçta.Geçmişten geriye elle tutacağınız bir şey.
Ben de odunumdur buzdolabı gibiyimdir ama bu konularda çok hassasım.
O yaptırmıyorsa siz kendiniz yaptırın.
Siz de onun çok hoşuna giden bir olayda duyarsız davranın bakalım ne hissedecek.

Normalde aranız nasıl ? Evliliginiz nasıl ?.

Eğer 7 yıldır istiyorsanız ve olmuyorsa sizce artık gündeme getirmeniz doğru mu ?

Isterseniz o fotoğrafçılar ulaşabilirsiniz belkide. Siz bir şeyler yapın.

Sizi anlıyorum, içinizde ukte kalmış ama huzur kaçırmaya değmez ki

senin eşin de sorun varmış kuzum malesef

Ben de okadar hassasım ki parmağı kesildiğinde sardığı yata bandını bile saklıyorum çocuk gibi. Okadar doluyumki ummanda katre bu konu☹

benim annemin de yoktu daha dogrusu yoresel kiyafet gelinlik sayiliyormus bundan 40 yil once..ama amcam evlenirken annem yengemin gelinligini babamda bi takim giymis fotograf cekilmisler abim ve ablamda cocuklarmis yani.demekki insanin icinde kaliyo siz de cekilin

Evliliğimiz hep buna benzer konular yüzünden bi gün iyi beş gün kötü. Benim eşim birşeyleri halletmekten ziyade başkalarının halletmesine alışmış o yüzden bi çok konuda böyle ama benim en üzüldüğüm konu bu fotoğraf konusu. Doğumumda taktığı hediyeyi taşı düştü diye gitti bozdurdu yerine yenisini bile almadı. Böyle biri

bende iki yıllık evliyim bi türlü albümü almaya fırsatım olmadı
üstelik fotoğrafçıya borcumda var ama hiç eşim halletsin o yapsın diye düşünmedim
ilk sene ha bu ay ha öteki ay derken ben hamile kaldım düşük yaptım eşim işsiz kaldı derken olmadı
ikinci yılda da adama yüzüm tutmadı
bende en kısa sürede borcu ayarlayıp gidip adamdan özür dileyip durumu anlatacağım
yaparsa yapar albümü yapmasa cd de ki fotolarla yetinirim diye düşünüyorum

yani o kadar çok istiyorsan albümü sen yaptır
illa eşinin yapması şart değil
erkekler bu kadar ince değil maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…