- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
düğünde birlikte resim video çektirdiğim ve şu an hayatta olmayan benim için çok değerli insanlar var bunu o da biliyo. evet saplantı haline getirdiğimi biliyorum çünkü bi netice yokki ortada. yani deseki hayır yaptırmıyorum tamam eee yaptıralım da demiyo. bi şekilde o fotoğrafları bulması lazım arasın araştırsın fotoğrafçı kapandıysa arşivi vardır belki ne bileyim.
sebebi sizce artık eskidik ne gerek varmı yoksa başka birşeymidir?
yani birtek el çiçeğim var düğünden bi de duvağım
eskiden yaşattığı eksiklikleri şimdi gidermeye çalışması gerekmez mi? benim iç dünyamda yaşadığım fırtınaları dindirmek istemesi gerekmez mi bi eş olarak. ben çok mu duygusal bakıyorum olayaTamam da hiçbir şeyin üzerinde durmamışsınız da bunun mu duruyorsunuz yani o zaman isteyecektiniz şartlar uygun değilmiş sonrada kapanmış mevzu. Hem sonuçta durumunu bilerek evlenmişsiniz. üniversite 2. sınıftayken nişanlanan ama 6 yıl okulu bitiremeyen bir insan varmış karşınızda zaten. Yapacak bir şey yok şu an anlaşıyorsanız geçiniyorsanız soru yoksa takılmayın böyle şeylere.
haklısın en iyisini söyledin bunu ben istiyorum. adamın derdi değilki yani.bunu sen istiyorsun adwma zorla yaptirsanda mutlu olmayacaksin en guzeli al o cd yi git bastir birde album cevceve al oh mis..
eşinin alması gereken sorumlulugu sen almışsın malesef boşver yapma bence bundan sonra eşinin yapması gerekenleri üstlenmeşimdi içimi bi döksem şurda yeminle roman olur. bizim ilişkimiz biraz uzun süreli olduğu için her seferinde eksikleri ben tamamladım her ihtiyacımızı ben karşıladım. onun durumu olmadığı için değil. sadece öyle alıştığı için. şimdi bunuda yaptırırsam diyeceği ne biliyomusun aaa eline sağlık iyi olmuş eee bak yıllardır boşuna sıkıntı yapmışsın
ve başka bir durumda yine eksiği benim gidermemi bekleyecek hep yaptığı gibi. nişana gidiyodum kendi nişanıma bi taksi bile yollamadılar bana kuaföre gitmek için 3 km yolu yürüdüm. kend
iyi de tatlım benim düğünle alakalı hiç fotoğrafım yokki. 7 yıl önce sanırım teknoloji bukadar gelişmemişti ki çeken olmamış.
erkekler o kadar ince düşünmüyor malesefbuna ben üzülüyorum da eşim neden üzülmüyo. o güzel anılar ikimizin netice de neden sadece ben acıyorum bazı şeylerin yok olmasına, niye onun umurunda bile değil. bu erkeklerin hepsi mi aynı. niye bunlar böyle. başkasına böyle yapıldığını duysalar aaa olmamış demeyi biliyolar.
çilirdugun albumu supriz olarak yapilan bisey degildirki, beraber gidip resimleri secip yaptirirsiniz, genlde boyle olur yani.
niye bu sekilde yaptirmadiniz zamaninda.
artik bu saaten sonra esinden boyle bir incelik bekleme bence, gelemeyecek gibi.
senin eşin de sorun varmış kuzum malesefBirlikte seçilir tabii de hiç oralı olmadı ki ben de söylemedim bilerek çünkü nişan fotoğraflarını da 3 yıl sonra yaptırmışlardı. Bizim buralarda böyle şeyleri erkek tarafı yapar ama bunlar herşeyi bana yaptırdılar. Gelinliğimin parasını ödediğimde kayın validem aaa sen ben bar mı demişti tabii yok ama niye hep ben onu bir türlü anlamıyorum.
çilir
Ben de okadar hassasım ki parmağı kesildiğinde sardığı yata bandını bile saklıyorum çocuk gibi. Okadar doluyumki ummanda katre bu konu☹Neden erkekler o kadar ince düşünemiyormuş anlamadım?
Siz nasıl alıştırırsanız öyle gider.
Öyle erkekler var ki aklınız hayaliniz şaşar.
Demek ki onun için önemli değil böyle şeyler.
Benim ne erkek arkadaşlarım vardı onu yapmam bunu yapmam diye bol keseden atan.
Sonra ne oldu : tükürdüklerini yaladılar.
Bence önemlidir fotoğraf. Anıdır yani sonuçta.Geçmişten geriye elle tutacağınız bir şey.
Ben de odunumdur buzdolabı gibiyimdir ama bu konularda çok hassasım.
O yaptırmıyorsa siz kendiniz yaptırın.
Siz de onun çok hoşuna giden bir olayda duyarsız davranın bakalım ne hissedecek.
Normalde aranız nasıl ? Evliliginiz nasıl ?.
Eğer 7 yıldır istiyorsanız ve olmuyorsa sizce artık gündeme getirmeniz doğru mu ?
Isterseniz o fotoğrafçılar ulaşabilirsiniz belkide. Siz bir şeyler yapın.
Sizi anlıyorum, içinizde ukte kalmış ama huzur kaçırmaya değmez ki
Merhaba arkadaşlar 7 yıldan beri her fırsatta eşime hatırlatıp gündeme getirdiğim bir konu var. 7 yıldır bir sonuç alamadım bakalım sizler bu konu hakkında nasıl yönlendireceksiniz.
7 yıl önce eşim okulunu henüz bitirmeden evlendik. Ben çalışıyordum, düğün masraflarının çoğunu ben ve ailem karşıladı. düğünden sonra 12 tane hediyelik ve 3 tane de kalın bileziği para ve liraları kayınvalideme masrafları karşılamaları için verdim. çünkü eşim henüz işe başlamamıştı ailesine de yük olamazdık. diyeceksinizki okulu bitmeden neden evlendiniz çünkü üniversite 2. sınıfta nişanlanmıştık ve aradan 6 yıl geçmesine ramen o okulu bitiremediği için evliliği erteliyorduk ve bu durum ilişkimizi yıpratmıştı. evlenme kararı aldık. neyse gelelim asıl konuya. düğünde gelinliğimi kredi kartına taksitle almışlar sonra ödeyemediler taksitlerini ben yatırdım. fotoğrafçıda fotoğraf çektirdik 2 yıl sonra doğum günümde gidip cd ye attırmış dağum günü hediyesi olarak slayt yapmış bana. neyse sevindim teşekkür ettim. ama hala aradan 7 yıl geçmesine ramen benim bir düğün albümüm yok. çalışıyorum istesem tabiiki gidip albümü kendim yaptırabilirim ama bence böyle şeyler bayanlar için önemli bunu eşimin yaptırması gerekmez mi? geçen yıl hamileliğimde gidip beyaz bi elbise alayım onla yeniden resim çektireyim diye düşündüm ama o tadı vermezdi. ha bu arada fotoğrafları çektirdiğimiz sütüdyo kapanmış bizim fotoğraflar alınamadan yok oldu tabii. ben kimin evine gitsem herkesin duvarında düğün fotoğrafları albümler çerçeveler var ve ister istemez üzülüyorum. aradan 7 yıl geçti evet ama her fırsatta bunu gündeme getirdiğimde eşimle aramız bozuluyor. onu üzmek istemiyorum ama ben de bu duruma çok üzülüyorum. bu konuyu unutmalımıyım sizce ya da eşimin bu konuda duyarlı olup benim için bişeyler yapmasını mı sağlamalıyım. ne olur bi fikir verin bana. yine 1 haftadır bir arkadaşımın düğün fotoğraflarını gördüğüm ve açıkçası kıskandığım için aramız bozuk. o da bana trip atıyo haliyle 7 yıldır her gün aynı şeyi dert etmiyoruz ki ona göre ben bazen huzursuzluk çıksın diye böyle yapıyorum. ama yemin ederim sadece bende diğer tüm evliler gibi bi albüm istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?