7 yıllık evliyim birtane bile düğün fotoğrafım yok

Ben de okadar hassasım ki parmağı kesildiğinde sardığı yata bandını bile saklıyorum çocuk gibi. Okadar doluyumki ummanda katre bu konu☹
ne yaptın arkadaşım sen?
Bu kadar poposunu kaldırma.
Biraz rahat ol.
O kadar üstüne düşme.

eşin sorumsuz demekki. 7 yıldır önemsemediyse bu saatten sonrada zaten yapmaz. fotoğrafçı kapanmış, açık olsa bile sanırım fotolara ulaşamazsın zaten bi süre sonra arşivden siliyolar resimleri.
fotolara tekrar tekrar bakmak insanı ayrı bi mutlu ediyo kendin git bastır

sebebi sizce artık eskidik ne gerek varmı yoksa başka birşeymidir?
yani birtek el çiçeğim var düğünden bi de duvağım

Düğün albümü, fotoğraflara kadınlar kadar anlam yüklemiyor erkekler bence.
Bu eşinize özel bir duyarsızlık değil bana göre.

Benim kardeşimin fotoları da öylece kaldı.
O sıra maddi durumdan ötürü albüm yapılamadı.

Geçti iki yıl. Sözde doğumgünü hediyesi olarak onu yaptıracaktı.
Bir sebeple yaptırmadı yine.

Neden?

Kim bilir önüne kendince daha gerekli hangi ihtiyacı koydu..

türkiyenin anlam veremediğim işleri listesi çıkarsam düğün albümü başı çekerdi herhalde. kitabe gibi kütük gibi birşey. kocaaa bir sayfa çeviriyorsun garip gurup pozlar vermiş iki insan sırıtıp duruyor. isteğinizi saygıyla karşılıyorum ve eşiniz şimdiye dek yapmadıysa bundan sonra da yapmaz diyorum. ama anlayamadım, anlayacak gibi de durmuyorum

Yara bandını saklamak ne yahu? Hassas olabilirsiniz , duygusal olabilirsiniz ama bu kadarı çok fazla.Karşınızdaki insanın yanında daha değerli olmuyorsunuz ki böyle yapınca... fazla da totolarını kaldırmamak lazım yani
Fotoğraf konusuna gelince aile dış çekimi yaptırabilirsiniz. çok hoş oluyor.. beyaz sade bir elbise ,eşinizde sizinle uyumlu giyinecek..varsa çocuklar da.. çokkk güzel bir aile albümünüz olur. siz ayarlayıp eşinize sürpriz yapabilirsiniz

git kendin yaptir cerceveleyip as duvaraa hiiiiiic ondan bekleme erkeklere gore boyle seyler gereksiz cok onemsemezler bizler gibi bende huyunu bildigim icin buyuk resmi cerceveli anlasmistim zamaninda yoksa sittin sene cercevelenmezdi eminim

Sendeki slayt bile yok bende... Aaaahhh ahhhh be.
Ama herkesin ilişkisi farklı. Bizimki o çeşit bir vurdumduymazlıktan degil.
Gene de içimde dert...

Maddeye bu kadar önem vermeyin. Ha albümde olmuş ha cd de... Ya da hiç olmamış düğün fotoğrafı ne fark eder. Siz o günü birlikte yaşadınız, çok mutluydunuz, bir yuva kurdunuz. Yetmez mi bunlar? Çok istiyorsanız seçin cd'den üç beş fotoğraf yaptırın albümünüzü. Neden eşinizden bekliyorsunuz ki bunu? Bu kadar üzerine gidince inada binmiştir iş zaten.

Ben evlenirken fotoğrafçı ayarlamadım, çimlere yayılıp gelinlikle poz vermedim. Bütün düğün fotoğraflarımızı arkadaşlarımız çekti, çok doğal oldu bence. E düğünde fotoğrafçı olmayınca albüm de olmadı dolayısıyla. Evimizin salonunda dev bir gelin damat pozumuz da yok. Ama minik çerçevelerimizde eğlendiğimiz anların fotoğrafları var. Bir tatil albümümüz var her tatilden tarihiyle yeriyle birlikte iki fotoğraf koyup anı biriktirdiğimiz. Tek anınız düğününüz değil ki sizin de.

dugun albumu cok gereksiz geliyor dogumda da fotografcimiz olmadi cok buyuk bir problem degil ben balayina gidemedim yahu salak gibi bir hafta kv lerde kaldik ertesi sene gidecektik guya kaç sene gecti uzerinden

bence bu kadar takılmayın
erkekler için bu tür konular o kadar da önemli değil
ayrıca kendince incelik yapıp cd yaptırmış
gidip o cd den bastırabilirsiniz
küçücük şeylere takılarak kendinizi mutsuz etmeyin
allah size ve eşinize sağlık versin,huzurunuzu bozmasın inanın gerisi hikaye
kendinize boşuna eziyet ediyorsunuz

O zaman kendinizi mutlu edin. Gidin cd ya verin çok güzel bir albüm yaptırın.
Birini de büyük boy yapıp duvarınıza asın.

Söyle düşünün , o albüm ikinizin. En güzel gününüzün anıları. Güzel anıların evinizde olmasını istiyorsunuz diye , bu sebepten bir sürü kötü anılar biriktiriyorsunuz kavgalarla.

Emin olun onemsemediginden değildir, huyu bu demek ki.

Eğer evli kalmaya niyetliyseniz yipratmayin ilişkinizi daha fazla.

Hepsi gelip geçiyor. Yıllar sonra elinizde kalacaklar ne foto ne hediye. Sadece aranızdaki saygıyla devam edebileceksiniz yolunuza.

Yıldönümünüz ne zaman?
Şimdi instagramda felan görüyorum insanlar evlilik yıldönümlerinde yeniden çekim yapıyorlar. Sizde yapsanıza:)

1.5 yıllık evliyim.
Evimde ne sözüme ne nişanıma ne de düğünüme dair tek bir fotoğraf yok.
Hiç de eksikliğini hissetmedim, o günü yaşadım ve bitti.
Anılarımda hayatımın en güzel günü olarak yerini koruyor, evimde olsa ne olmasa ne...
Siz bu kadar üzülüp, başkalarıyla aranızı bozacak kadar hasetleniyorsanız çıkarttırın birkaç tane, dert mi bu?

Cok gereksiz. Slayt varmis iste, aradan yedi yil gecmis. Benim aklima bile gelmezdi sahsen.
Bir de o duvarlardaki fotograflar falan bence cok kotu. Benimkini sarip sarmalayip dolabın ustune attim. Hic hevesim olmadi boyle seylere

Ben de okadar hassasım ki parmağı kesildiğinde sardığı yata bandını bile saklıyorum çocuk gibi. Okadar doluyumki ummanda katre bu konu☹
Ciddi misiniz, ay kusura bakmayin ama gulecegim ben buna

Siz ummani boyle seylerle doldurduysaniz vay o esinizin haline

Düğün albümü konusundaki bu duygusallığınızı anlamadım. İlk defa sizden duydum düğün albümünü kocanın yaptırıp getirmesi gönül alması gerekir diye. Ne ilgisi var yahu, gidin yaptırın albümünüzü koyun evinize daha çok geç olmadan.

10 yıl oldu benimde albümüm yok. hiç de istemedim. gereksiz masraf... nikah ve düğünde çekilenler var. onlara ilk yıllarda baktım. şimdi arka oda bir dolap var en üstüne koydum toz aldığımda üzerini bir kere siliyorum o kadar.
bizim evde oratalıkta çerçeveli, evlilik resmi nişan resmi filan de yok ...özel albümde yok...

Yok artık aynı ben
Bizimde 7 yıl hiç olmadı hatta ne flaş bellek te ne fotoğrafçıya gidemedik evde bile çekinmedik elektrik kesildi üç gün foto cuya gideriz diye bekledim gidemedik gelinlik kiralıktı gelinliği götürdük .
Benden bir ay sonra en yakın arkadaşım da evlendi ve aynı gelinliği giydi hatta satın aldı eşinin maddi durumu çok iyiydi her neyse 7 yıl boyunca eşimi zorladım en son bir iki ay önce zorla sürükleye sürükleye götürdüm çok surat astı kadın aklına uyarsan sönün bu olur klavuzu karga olanın burnu b..k tan çıkmaz dedi ama yine de geldi neyse ki foto cu bayan sağolsun bizi rahatlattı harika bir albümüm oldu 7 yıl geçti evet ama çok istiyordum her aklıma geldiğinde boğazım düğümleniyordu şimdi mutluyum üstelik eşimde iyiki zorladın beni diyor ve öyle stüdyo da değil dış mekan oldu çekimlerimiz

Ah keşke seninle yakın arkadaş olsaydık :)benimde 4yildir içimde bitirmedigim mevzuları var böyle dugunume ve öncesine dair. .kafadan atamiyorum elimde değil içimde ukte kaldı ..dis çekim yapamadigimiz mesela bunlardan biri sadece. .album varda ne dandik bişey okadar kötü çekim..Her şey vaktinde güzel. .sonrasında çocuğumuz la falan çekim yaptırdık ama yok düğün başkaydı..daha neler neler. .içim gidiyor nerdeyse hergün eskiye dair bişeyler aklıma geliyor es ve ailesi icin degermiydi hayallerden vazgeçip öylesine bir düğün ıvir zivir yapmaya ..neyse inşallah güzel bir albümünüz olur yeniden cektirirsiniz. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…