70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bu aralar kaçak yapmıyorum hatta yetersiz bile denile bilir sanki yersem kilo veremem gibi geliyor

iyidir hayelcim hoşgeldin nette geziyorum öyle spor yapma sağlıklı zayıflama falan.
akşama benden kızartma istediler yapıcam yine de ama kendime yook, :sm_cool: benim salatam sebze yemeğim hepsininkine 5 basar hihoyyyt :sm_cool:

iyilik betülcüğüm ne olsun tam gaz devam işte. demin 45 dakika dans ettim. ikindiye doğruda 15 dakika ısınıp kol göğüs çalışacağım. hemen hemen o da 1 saat sürüyo. hareketler bayağı var çünkü. her hareketi 27 defa yapıyorum. 27 bi kol diğer kolda 27. hareket. internette aramaya evde dumbbelle kol çalışma diye yazın. ve karşınıza çıkan 1 siteye tıklayın. pazucu diye bi site. oraya bi bakın arkadaşlar çok faydasını göreceksiniz. ben burdaki hareketleri yapıyorum. hepsini tek tek 27 kere ve sonuçtan çok memnunum. en azından bi göz gezdirin

bende her yaptığımdan yemiyorum salatayı sevmezdim ama şimdi seviyorum cokacimcoook

Kızlar ben öğün aralarında günde bir kere elma yiyorum

Elma, pektin ve lif içerdiğinden, hazmı yavaşlatır. Sen de açlığını bir süreliğine ertelemiş olursun.

ebruliciğim fırında yağsız yada az yağlı yap. yanındada salatayla yersen patatesi insülini dengeler salata ve iştahın açılmaz. bende arada fırında yağsız patates köfte yapıp yiyorum

bizde pek balık pişmiyo. kayınvalidemdede iş güç derken pek vakit kalmıyo ondan bende pratik diye teflonda yapıyorum. ama bizim evde olunca fırınlıyorum.

En uygun kilo verme hızı haftada 1- 1,5 Kg olmalıdır. Kilo vermede aktif süreç bir ayda 4 ila 6 Kg, iki ayda ise 8 – 10 Kg olmalıdır.

Kalıcı kilo kaybı daima yavaş olmalıdır. Bundan hoşlanmak durumunda değil ancak kabul etmek zorundasınız. ıdeal kilo verme hızının üzerine çıkıldığında, yani hızlı kilo verirken vücut sadece yağdan değil, kas dokularından ve vücut suyundan da kaybeder. Bu durum ise bin bir güçlükle verilen kiloların hızlı bir şekilde geri alınmasına neden olur.

bende dün markete gittim.tam tahıllı ekmek aldım.kepekli galeta aldım ara ögünler için coştum bu hafta bakalım nasıl oolacak.sonuç katecim gerçekten spor olayına katılıyorum.ben hele yere oturdummu kalkamıyorum kolay kolay oturdugum yerden kimi görürsem şunu uzatırmısın bunu getirirmisin.utanıyorum da.ama şimdiş kimseye iş yaptırmak yok kalıp gibiyim zaten boyumda uzun degil.yusyuvarlak gözüküyorum.guclubacismile.:sinifsinif:.

çok güzel bi özetleme işte bu arkadaşlar.

Aynen canım ya senin boyun kaç betülcüm?Ben 1,61 im

Son düzenleme:

çok güzel bi özetleme işte bu arkadaşlar.

demek ki ben dengeli gidiyorum bu özetlemeye göre güzeeel :sm_cool:

kas kaybı olunca vücut resmen çöker. çok kilo vermiş gibi olur ama yağlar hala durur hayelciğim. heleki diyosun aç kalmak beni mutlu ediyo diye bu tamda kas kaybına yol açar. sporda yapamadığın için açlıkta ve eksik beslenme sonucu kasın gider. bedenin külür sadece ama yağlarda kalır. hergün spor yapmarak kas oranını arttırmalısın. ve düzenli beslenmelisinki metabolizman yavaşlamasın. yavaşlarsa daha az kalori harcar. direk açlık moduna geçer ve ne verirsen onla idare etmeye uğraşır

Bir yiyecek ne rafine olursa o kadar kalorisi artar. Ve bir yiyecek ne kadar doğal halinden uzaklaşmışsa o kadar bağımlılık yaratır. Kendinize bir madde bağımlısı olarak bakın. Sizin de bağımlı olduğunuz madde zaafınız olan gıda. Bedeniniz ideal hormon dengesini kurana kadar “ kriz ” yaşayacağınızı bilin. Eroin krizi 6 – 10 gün arasında azalarak geçiyor. Yiyecek krizi de bu kadar zaman içinde geçer. Sağlıklı beslenen beden, doğal olarak aşırı kiloları da atacaktır.

Acıktığınız için mi, yoksa psikolojik nedenle mi yiyorsunuz? Yedikten sonra kendinizi canlı, neşeli ve enerjik mi hissediyorsunuz yoksa suçlu, yorgun, şişkin mi?
Bedeninizin tam kontrolünü, ancak hormonlarınızı ve duygularınızı sağlıklı hale getirdikten sonra sağlayabilirsiniz. Aksi durumda duygularınızın sesi, bedeninizin sesini bastırır. Ve çikolatayı magnezyum almak için değil, bu maddeye bağımlı olduğunuz için yersiniz.

Saldırıdan vazgeçin! Besinleri buzdolabı yerine midenizde saklanma arzunuz kilo alarak genişlemenize neden olacaktır. Buzdolabına saldırıdan vazgeçin. Ancak yinede kapağı açmışsanız, her seferinde size özel soğutulmuş suyunuzu keyifle içiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…