doğru söylüyosun ebruliciğim. tiksinebilirim. ben yine haftada 2 kere yiyeyim. birde benim kayınvalidemlerde lüfer gibi büyük balıklar çok yeniyo. ama onlar kızartıpta yiyolar. bende 1 balığı teflon tavada yağsız pişiriyorum
canım ben bu akşam patates ve et yapayım diyorum.fırında yapayım.kızartam ağır olur ama nasıl yapsam kendiminkine azıcık yağ koysam ayrı bir tepside eti ve patatesi pişirsem.eşimin yemeğine biraz daha yağ koyarım.ama patates yesemmi yemesemmi.
iyidir hayelcim hoşgeldin nette geziyorum öyle spor yapma sağlıklı zayıflama falan.
akşama benden kızartma istediler yapıcam yine de ama kendime yook, :sm_cool: benim salatam sebze yemeğim hepsininkine 5 basar hihoyyyt :sm_cool:
kızlar aç kalmak beni mutlu ediyor sizce normal mi
En uygun kilo verme hızı haftada 1- 1,5 Kg olmalıdır. Kilo vermede aktif süreç bir ayda 4 ila 6 Kg, iki ayda ise 8 – 10 Kg olmalıdır.
Kalıcı kilo kaybı daima yavaş olmalıdır. Bundan hoşlanmak durumunda değil ancak kabul etmek zorundasınız. İdeal kilo verme hızının üzerine çıkıldığında, yani hızlı kilo verirken vücut sadece yağdan değil, kas dokularından ve vücut suyundan da kaybeder. Bu durum ise bin bir güçlükle verilen kiloların hızlı bir şekilde geri alınmasına neden olur.
bende dün markete gittim.tam tahıllı ekmek aldım.kepekli galeta aldım ara ögünler için coştum bu hafta bakalım nasıl oolacak.sonuç katecim gerçekten spor olayına katılıyorum.ben hele yere oturdummu kalkamıyorum kolay kolay oturdugum yerden kimi görürsem şunu uzatırmısın bunu getirirmisin.utanıyorum da.ama şimdiş kimseye iş yaptırmak yok kalıp gibiyim zaten boyumda uzun degil.yusyuvarlak gözüküyorum.guclubacismile.:sinifsinif:.
En uygun kilo verme hızı haftada 1- 1,5 Kg olmalıdır. Kilo vermede aktif süreç bir ayda 4 ila 6 Kg, iki ayda ise 8 – 10 Kg olmalıdır.
Kalıcı kilo kaybı daima yavaş olmalıdır. Bundan hoşlanmak durumunda değil ancak kabul etmek zorundasınız. İdeal kilo verme hızının üzerine çıkıldığında, yani hızlı kilo verirken vücut sadece yağdan değil, kas dokularından ve vücut suyundan da kaybeder. Bu durum ise bin bir güçlükle verilen kiloların hızlı bir şekilde geri alınmasına neden olur.
çok güzel bi özetleme işte bu arkadaşlar.
çok güzel bi özetleme işte bu arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?