slm hugocum nasılsın.ben çok daha iyiyim.ya şimdide canım hiç yemek istemiyo.nasıl olcak bi ortayı bulamadım.bide sen bilirsin bu spor işlerini aç ken mi yapılmalı spor.yoksa tokkenmi?.kaydirigubbakcemile2.
kilo verenler buraya eklesin kim fazla verdiyse diyerinin üstüne yazsın
hayell :........................................................ 2.700
aynı kiloda kalanlar :
kilo alanlar buraya :
yeni katılanlar buraya :
Kate_34
denizeliklim
arkadaşlar herkes alıntı yapsın daha iyi fikri olan varsa onu yapalım
Günaydın hanımlar
Şu anda beşibiryerde çayımı içiyorum.Sonra sporumu yapıcam.Ardındanda kahvaltımı yapıcam.Kahvaltıda kepek ekmeği arasına peynir koyucam tost yapıcam.
Öğlen çorba ve salata yerim.
Akşama ne yapacağıma karar vermedim daha
evet canım ya benimde oldum olası kollarım hep kalındır kol çalışmam gerek.lastikle çalışıyorum bende.baya bir acıma oluyor ama.sadece diyetle zayıflayanlarda mutlaka sarma olur. heleki göbek olanlar zayıflayınca hem kas hemde yağ verdiklerinden çok sarkma olur ve istenen kiloya inilse bile sarkmadan dolayı yine çok yağlı gibi gözükür. ama spor toparlar vücudu. özellikle kolları kalın olan arkadaşlarda zayıflayınca iç koda çok sarkma olur ve resmen sallanır. o yüzden herkes mutlaka 2 tane dumbell edinsin arkadaşlar. 15 ytl en fazla fiyatı. ve bunlarla haftada iki yada üç kez kol ve göğüs çalışsın. heleki göğüsleri benim gibi iri olanlar mutlaka spora ek olarak çalışmalı. kol sarkıkları egzersiz olmadan malesef toplanmıyo arkadaşlar. ben her hafta çalışıyorum ona rağmen yinede göğüslerimde az olsa sarkma oluyo. internete dumbelle evde kol çalışma diye yazın internette resimli olarak nasıl yapılacağı gösteriliyo. hemde resimler hareketli. çok rahat uygulayabilirsiniz. ve şuda var malesef kol kasları uzun zamanda oluşuyo hemen sonuç alınmıyo. özelliklede pazu zor oluşuyo. ben 2 yıldır yaptığımdan kollarım kaslı ama üst bedenime kilo aldığım için malesef kollarımda yağlıydı ama şu aralar bayağı hem azaldı hemde kol çalıştığımdan toplandı kaslarda gözle görülür derecede belli. kolların kaslı olması görüntü açısından süper oluyo. tüm vücut zayıf olsa bile heleki yazın sarkık kollar çok kötü duruyo.
yani kollar benide rahatsız ediyo. heleki yabancı sanatçılar kaslı kollarıyla televizyonda gözükünce daha bi rahatsız oluyorum. kolların acıyosa demekki çalışıyodur kasların. ben artık kollarda belli seviyeye geldim çok acıma olmuyo ama çok yorgunluk oluyo kollarımda. buda doğru çalıştığımı gösteriyomu. sporcu sitelerde okumuştum. orada uzmanlar çok güzel açıklıyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?