70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm hugocum nasılsın.ben çok daha iyiyim.ya şimdide canım hiç yemek istemiyo.nasıl olcak bi ortayı bulamadım.bide sen bilirsin bu spor işlerini aç ken mi yapılmalı spor.yoksa tokkenmi?.kaydirigubbakcemile2.

iştah açan şeyler yemiyosan artık ondan kapanmıştır iştahın canın yemek istemez ama sen yinede metabolizman yavaşlamasın diye 3 ana ve ara öğünlerini mutlaka ye. sabah geçte kalksan o gün öğünlerini ona göre düzenle. bendede iştah yok canım. bende 6 haftadır çok acıktım deyip yediğim olmadı hiç. öğün atlamayınca aç kalmıyoruz ondan heralde canım. ama böyle daha iyi. öğün atlayınca bi sonraki öğünde aç oluruz ve daha çok yemek isteriz ve kalorili yiyeceklere uzanabiliriz. heleki iştah açan şeylerse diyet bozulabilir

regl dönemim bitmediği için vücudumdaki şişlik hala daha sürüyo kendimi şiş hissediyorum ama geçsin tekrar tartılıcam. bakalım 70 e az kaldı. heralde 70 i haftaya görürüm inşallah. geriye kalır şimdilik 5 kilo. onuda vereyim sonra 60 a inmeyi düşünüyorum. 60 benim için çok iyi bi kilo. sporda var o zamana kadarda tüm yağlar erir heralde

ben haftada 1 kilodan fazla vermek istemiyorum çünkü kas kaybı olur diye korkuyorum. o yüzden hiç şok diyet falan uğraşmam. öğünlerimi düzenli yerim, sporumu yaparım gerisi gelir zaten. yağlardan kurtulmak güzel. ve yaptığım beslenme ve spor yağlarımdan kurtulmamı sağlıyo. kalçalarım 100 üst belim 84. orta göbeğin olduğu yer 90 alt karında 90. ama özellikle spor yapanlar karın kasları gelişiyosa bel bölgesi kalınlaşabilir yağda olduğu için korkmayın sakın. siz oradaki yağların özelliklede göbekteki yağların azalmasına bakın

Uzun zamandır giremiyodum foruma bende kilo verdim başladığımdan bu yana 2.9 kilo vermişim hihoyyyt iş yerimdeki yemekhane yemeklerinden biraz uygulamam zor da olsa yavaş yavaş ilerliyorum

kate beşibiyerde çayında neler var faydasını görüyo musun ? daha önce hiç denememiştim merak ettim

canım butarz çaylar bağırsakları çalıştırır. ve iştahı keser. tek başına kilo verdirmez ama diyet ve sporla işe yarar canım

arkadaşlar ben bu tarz çay falan kullanmıyorum çünkü iştahım zaten kapalı. açlıkta hissetmiyorum zaten ve doğal olarak vücudum kilo kaybetsin istiyorum. acelem yok. doğal olarak beslenme ve sporla verirse daha zor olur geri alması diye düşünüyorum. zaten beslenme ve sporu oturttum artık ve kilo almam artık. kiloda veriyorum yağlarım gidiyo dolayısıyla gerek görmüyorum ama bitkisel çaylar kullanılması sakıncalı değildir heralde. ama ben gerek görmüyorum. günde 1 saat spor ve doru beslenmeyle vücut kilo veriri ve yağlardan kurtulur. metabolizmayı yavaşlatan en önemli faktörlerden biride yağdır. vücut yağdan arınınca daha hızlı çalışır. zaten spor yapıyosanız eskiye göre daha hareketli oluyosunuz yorulma hissi olmuyo. ama sadece diyetle zaten yavaş çalışan metabolizma dahada yavaşlıyo ve üşüme halsizlik çok oluyo

o yüzden aç kalmadan ve şok diyet yapmadan 3 öğün ve ara öğünle ve günde en az 45 dakika sporla tüm yağlardan kurtulmak ve spor sayesinde kasları korumak ve kay kaybını en aza indirmek mümkün. şok diyetler çok kas ve su kaybettirip tartıda çok kilo verdirmiş gösterir oysaki yağlar hala durur ve sarkar. kas kaybedince yağlarda dahada sarkma oluyo. o yüzden şok diyet yapılmamalı karnım tok diye o öğün atlanmamalı ve tokta olsak mutlaka yenmeliki metabolizma yavaşlamasın ve sporla yağ yakımı gerçekleştirilmeli. sporsuz malesef yağdan çok kas gider ve diyet bitip istenen kiloya ulaşınca tekrar yeme düzeni başlayınca bu sefer kaslar yine oluşur ve zaten gitmeyen yağlarla beraber yine çok kilo almış gözükürüz. gerçekten zayıflamak ve yağlardan kurtulmak isteyenler mutlaka spor yapmalı haftada en az 5 gün ve günlük 45 dakika. ve öğün atlamadan doğru beslenilmeli.

diyet süresince yediklerimiz iştah açmadığı için canımız bişey istemiyo bu normal. ama böyle diye öğün atlanmamalı. yada azcık yiyeyim aç değilim denmemeli. eksik beslenmede bi süre sonra bizi kalorili yiyeceklere sevkeder. çok hassas bi denge var onu iyi korumalı.

günaydın kızlar nasılsınız
iyiyim bugün.tartıya baktı 500gr vermişim ve kendimi rahat hafif hissediyorum

spor yapanlar özellikle calsiyum almalı. süt yoğurt tüketmeli hergün. kaslar protein sayesinde oluşur. et, balık ve süt ürünleri günlük tüketilmeli. kaslar ne kadar oluşursa vücut o kadar fazla kalori yakar ve yağlar gider. dengeli hergün diyetimizde et, süt, yoğurt sebze olursa vücut temel ihtiyaçlarını karşılar. eksiklik olursa bi süre sonra vücut kalorili şeyler ister. karbonhidrattan yoksun vücut bizim keke börek istememize sebep olu. o yüzden her öğün eğer karbonhidrat içeren pilav falan yoksa mutlaka ekmek yenmeli. ama yağı azalmış pilav varsa ekmek tüketmeye gerek yoktur. ekmek yemek istemeyen yağı az konmuş bulgur pilavı yiyebilir hem doyurucudur hemde pirinç gibi iştah açmaz. pirinç sevenlerde kabuklu pirinç tüketebilir. ben hergün yoğurt, et ve sebze ve ekmeği düzenli teketiyorum ve inanın hiç daha canım ne börek ne kek ne makarna pilav istedi. tatlı içinde meyve tüketiyorum ve akşam az şekerli sütlü kahve ve 2 tane diyet bisküvi. buda tatlı isteğimi kesiyo. ama şuanda 1 paket sütlü çikolata yesem evet yine kilo veririm ama bu sefer iştahım açılır ve tekrar yemek isterim. diyetim zora girer. belki bi süre sonra dayanamayıp bırakabilirim. unutmayın beyaz un, şeker, patates, pirinç iştah açar ve diyet süresince uzak durulmalı

sadece diyetle zayıflayanlarda mutlaka sarma olur. heleki göbek olanlar zayıflayınca hem kas hemde yağ verdiklerinden çok sarkma olur ve istenen kiloya inilse bile sarkmadan dolayı yine çok yağlı gibi gözükür. ama spor toparlar vücudu. özellikle kolları kalın olan arkadaşlarda zayıflayınca iç koda çok sarkma olur ve resmen sallanır. o yüzden herkes mutlaka 2 tane dumbell edinsin arkadaşlar. 15 ytl en fazla fiyatı. ve bunlarla haftada iki yada üç kez kol ve göğüs çalışsın. heleki göğüsleri benim gibi iri olanlar mutlaka spora ek olarak çalışmalı. kol sarkıkları egzersiz olmadan malesef toplanmıyo arkadaşlar. ben her hafta çalışıyorum ona rağmen yinede göğüslerimde az olsa sarkma oluyo. internete dumbelle evde kol çalışma diye yazın internette resimli olarak nasıl yapılacağı gösteriliyo. hemde resimler hareketli. çok rahat uygulayabilirsiniz. ve şuda var malesef kol kasları uzun zamanda oluşuyo hemen sonuç alınmıyo. özelliklede pazu zor oluşuyo. ben 2 yıldır yaptığımdan kollarım kaslı ama üst bedenime kilo aldığım için malesef kollarımda yağlıydı ama şu aralar bayağı hem azaldı hemde kol çalıştığımdan toplandı kaslarda gözle görülür derecede belli. kolların kaslı olması görüntü açısından süper oluyo. tüm vücut zayıf olsa bile heleki yazın sarkık kollar çok kötü duruyo.

evet canım ya benimde oldum olası kollarım hep kalındır kol çalışmam gerek.lastikle çalışıyorum bende.baya bir acıma oluyor ama.

vucut bize ailemizden genetik mirastır. bazı insanlar üst bedenine daha fazla kilo alır bazıları alt bedenine bazılarıda orantılı alır. bunu değiştirmek mümkün olmaz. kilo alınca ğer orantılı alınmıyosa mutlaka bazı bölgeler daha fazla kilo alır. ama sporla ve doru beslenmeyle bunu bi ömür düzeltmek mümkün. doğumdan sonra göbek çoğu bayanda kalır ve çok zordur ve uzun zaman ister göbekten kurtulmak o yüzden mutlaka yağ kaybetmek için spor şart arkadaşlar hem kas kaybetmemeli hemde hergün sporla 25. dakikadan 45. dakikaya kadar yağ yakmak mümkün. sporu ömür boyu yapanlarda yağ olmaz arkadaşlar. iri olunur ama yağlı olunmaz. çünkü çok yese bile kas kütlesi fazla olduğundan kalorileri yakar.

yani kollar benide rahatsız ediyo. heleki yabancı sanatçılar kaslı kollarıyla televizyonda gözükünce daha bi rahatsız oluyorum. kolların acıyosa demekki çalışıyodur kasların. ben artık kollarda belli seviyeye geldim çok acıma olmuyo ama çok yorgunluk oluyo kollarımda. buda doğru çalıştığımı gösteriyomu. sporcu sitelerde okumuştum. orada uzmanlar çok güzel açıklıyolar.

evde das eden arkadaşlar dans ederken karın kaslarını sıkıp dans etsin. yürüyenler koşanlar falan. bakın kaslarınız nasıl çalışacak ve göbeğiniz nasıl toparlanacak hemde 1 haftada. sonuca inanamayacaksınız. bizzat kendim yapıyorum ve göbeğim gayet toplu ve sarkma yok. elleyince yağlar eridiği için yumuşak oluyo ama dışardan bakınca gayet topu duruyo sarkma yok

sen hangi spor sitelerine bakıyorsun canım.valla doğumda benim basen çok oldu.önceden her yerim orantılıydı am aşimdi tam armut kadını oldum.o yüzden özellikle basen ve göbek gitsin istiyorum ama basen gitmiyo bi türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…