70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim bu zamana kadar kilo veremememin ve başladığım diyetleri yarım bırakmamın tek sebebi diyetteyken arada yediğim tatlılar ve hamur işleridir. evet arada yemek kilo vermeyi engellemiyo ama onu yediğimizde kan şekeri çok arttığı için tekrar yemek istiyorum ve diyet zorlaşıyo ve yarım bırakıyorum diyeti 2 kilo verdiysem tekrar geri alıyorum ve diyette yiyemediğim herşeyi yemek istiyo canım. bende artık canımın çektiğini sevdiğim şeyleri size anlattığım gibi hem kalorisi az hemde iştah açmayacak şekilde yemeyi öğrendim. gerçi canım istemiyo artık ama istese yaparım herşeyi

canım ben önce bu kadar şey öğrenmeden internette kas çalıştırma falan diye yazmıştım. pazucu var falan. onlara girdim. başlarda bişey bilmediğimden beslenme ve sporla ilgili eksiklerim oldu. her bilgide doru olmuyo. ama tam 1 yılda doru beslenmeyi gerek kitap okuyarak gerekse uzmanları dinleyerek öğrendim. sporsa bence önce yağ kaybı gerek. yağ kaybı içinde kardiyo yani yüzme bisiklet yürüyüş, koşma dans falan gerek. bunlardan uygun olanları yapabilirsin. 3 ayda burdaki herkes spor ve diyetle istediği kiloya iner buna eminim ama arada yenen ve iştah açan kaçamaklar olursa diyet zora girer. bu yüzden iştah açılmazsa canımız tatlı falan çekmez. eşim çok yer çikolata abur cubur. evde dolu çikolata falan ama inan yan bile bakmıyorum ben. ve ben başarıyosam sizde başarırsınız. yemekleri doğru yapmayı bilin. neyin iştah açacağını bilin. eksik beslenmeyin. öğün atlamayın. sevmediğinizi değilde sevdiğiniz sebzeleri etlleri yiyin. ete yağ kullanmayın. sebzeye 1 kaşık kullanın. pirinç ve patatesten şimdilik uzak durun. hamur işlerini kepek undan ve az yağlı ve şekersiz yada bal gibi tatlandırıcı gibi şeylerle tatlandırın. ve kilolara 3 ayda elveda diyin. sabırsız olmayın. kimse 1 haftada 5 kilo gerçek yağ kaybedemez. o su ve kastır. yağlar uzun zamanda oluşur ve zor gider ancak sporla çabuklaştırılır. sabırlı olun. her hafta kilo verilecek diye bişey yok. özellikle spor yapanlar kasları oluşacağı için tartıda rakamlar kolay düşmez çünkü kas yağdan daha ağır basar. o yüzden burada sadece diyet yapanlar spor yapmayanlar daha çok tartıda zayıflamış olurlar. çünkü kas kaybı rakamları hızla aşağı indirir. ama sporla beraber diyet yapanlar evet tartıda rakamlar kolay inmez ama yağlarda gözle görülür derecede azalır. bakın ben ne zaman kol çalışsam dumbelle ertesi gün tartı 500 gram fazla çıkıyo. oysaki değişen sadece kas artışı. yağlar tartıya fazla yansımaz. bunu bilin ve sabredin herkes kurtulacak yağlardan yeterki iştahınızı kontrol altında tutun ve sporu bırakmayın. o gün hiçbişey yapamasanız internette sevdiğiniz klipleri şarkıları bulun 1 saat dans edin zevkle. bu bile yağ yakmaya yeter

günaydın kızlar dünden detoks yapıcam demiştim ya o hayal oldu, sabah aç karnına tartılıp da bi kaç gram eksik görünce aman canım bugün de kalsın detoks dedim sempatiksalakcinni ama kahvaltıyı biraz abartmış olabilirim neyse bugün erken kalktım akşama doğru yürüşümü yaparım dansımı ederim vicdanımı rahatlatırım hihoyyyt

zaten bence eğer yağlar gitmiyosa ve kaslar eriyosa sarkma oluyosa o zaman zayıflamaya gerek yok. çünkü eskisinden daha kötü gözüküyo vücut. ve bi ömür diyet yaparak o hali korumak gerekiyo. çünkü diyet biter bitmez beslenme değişince kaslar yeniden oluşup zaten gitmeyen yağlarla vücut dahada kilolu gözüküyo. 1 ayda kimse 10 kilo almaz. vucut kolay kilo almaz. eğer aldıysa mutlaka öncesi diyet yapılmış ve spor yetersiz olduğundan çok kas kaybedilmiştir. ve tekrar diyetten sonra beslenme değişince kaslar oluşmuş ve sanki 10 kilo alınmış gibi gözükür ama işin aslı öğle değil arkadaşlar. bol kas kaybedilmiş ve azda yağ gitmiştir ama kaslar gidince beden küçülür. göbek varsa öylece durur ama 38 beden giyilir. ama yağlarda hep vardır aslında. bunu iyi bilmek gerekir. bakın tam 2 yılım beslenme ve sporu araştırmakla geçti. hergün internette bu konuyla ilgil şeyler okudum. televizyonda uzmanları dinledim. kolay olmadı buları bilmek. ama bu bilgiler beni sonuca götürüyo. yoksa bi ömür diyetle kas verip sonra geri alıp tekrar diyrt yapıp falan uğraşamam. insanda moral kalmaz. kısır döngü gibi ver al ver al. bilmeyen kilo verdim aldım sanır. oysaki kas vermiş kas almıştır

üstelik kas kaybıda tüm hastalıkalara davetiye çıkarır. herkes diyet yapıyo veriyo alıyo veriyo alıyo ama ne veriyo ne alıyo. diyet sektörü paralar kazanıyo. yani elimden gelse tüm insanlar anlatacağım saatlerce ama malesef gücüm buraya yetiyo. yazık ya. kilo yüzünden eşiyle sorun yaşayan hatta depresyona giren var. onlarda diyet yapıyo üstelik artık canına tak ettiğinde çokta azimliler ve nerdeyse aç olmayı göze alan var. diyetten ölenler var arkadaşlar yazık insanlar bazı şeyleri yanlış bilip eksiklikten kilo veremiyo. ağlayan gördüm kilosu yüzünden ya

ve böyle umutsuz görünce inanın çok üzülüyorum. bende zamanında çok yaşadım ve bilgi eksikliğinden yanlıştan dolayı veremedim. gerçekten çok üzülüyorum

hugocuk sen bu topicten hiç gitme senin verdiğin bilgiler gerçekten çok faydalı hepsini okuyorum kilo versen bile başka topice geçme

birde arkadaşlar ben size bu yazdıklarımın hepsini bizzat kendim uyguluyorum. ve göbeğimin yarısı gitti. sırtım eridi. az bişey kaldı. heralde 2 ayda bişey kalmayacak. eski bedenime göre şuanda çok iyi. ve eşimde memnun bende. bakmayın siz benim eşim çok takıktır yağlara falan. resmen hayatı zindan eder insana. ama artık sonucu gördükçe sesi kesildi yüzü gülmeye başladı. ordan burdan yağ çıkmıyo artık dolayısyla mutluyum. iştahımda kontrol altında olduğundan diyette hiç zorlamıyo hatta bi ömür böyle beslenebilirim o kadar rahatım yani. dolayısıyla gayet rahat geçiyo. tek sporda zorluyorum çünkü vücut alışınca yapılan aktiviteye yavaşlıyo. bende bu yüzden uyguladığım tempoyu vücut alışralışmaz hemen yükseltiyorum. bi tek spor benim için kolay değil ama zorda değil

hugocuk sen bu topicten hiç gitme senin verdiğin bilgiler gerçekten çok faydalı hepsini okuyorum kilo versen bile başka topice geçme

yok canım geçermiyim hiç. burdayım. heralde 2 haftaya kadar 69 olurum ama burdayım zayıflayıp kurtulsamda yağlardan yine kaybetmeyelim birbirimizi. ama yazdıklarımı bi ömür uygulayan ve diyetten sonrada yağı az koyan kepekli un tercih edip hamur işlerini anlattığım gibi yapan iştah açan şeylerden uzak duran bi ömür kilo almaz. alsada kas alır ama yağ olmaz kimsede

aynen öyle canım ben de bundan sonra şimdiki kadar diyet modunda beslenmesem de ilerde daha az yağlı ve kepekli şeylerle beslenmeyi düşünüyorum kilo almak istemiyorum bundan sonra da.

sağol canım bilgilerin için.bunları zaten biliyor ve uyguluyorum ama başkasından duymak ve kendinin uygulaması insanı motive ediyor.daha da gaza geliyor insan.evet hiç gitme buradan sürekli paylsşımda olalm çünkü bana moral veriyorsun

bişeyleri beraber paylaşmak beraber yapmak daha motive ediyo insanı. devamlı börek poğaça yiyenarkadaşlarla bu işi yapmak zor olur oysa burda bizim gibi herkes diyette ve daha kolay oluyo bence. motivasyon düşmüyo ve daha kararlı olyo insan iyiki varsınız kızlar bana moral oluyosunuz

arkadaşlar ben ton balığnı çok seviyorum ve özellikle haftada iki kere öğlenleri yiyorum ama yağını süzüyorum. hatta elimle sıkıyorum iyice. ama haftada 3 kere yemeği düşünüyorum. zaten yağı iyice süzülürse çok sağlıklı. hemde kas yapmaya birebir. sizce üçe çıkarsammı arkadaşlar bilgisi olan varmı

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................73..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

doğru söylüyosun ebruliciğim. tiksinebilirim. ben yine haftada 2 kere yiyeyim. birde benim kayınvalidemlerde lüfer gibi büyük balıklar çok yeniyo. ama onlar kızartıpta yiyolar. bende 1 balığı teflon tavada yağsız pişiriyorum ordayken. ama balığı pişirirken ateşi çok kısıyorum çünkü yağ olmadığından yapışıyo tavaya ve dağılıyo. zaten pişince bi tarafı tavadan ayrılıveriyo. çokta lezzetli oluyo. yağda kızartma balık yiyince 1 tane bile yense 2 yada 3 balık yemeğe eşdeğermiş diyetisyenden duymuştum ben. hem daha doyurucu oluyo. dün akşam salata yedim bayağı özlemişim 1 kaşık yağ kullandım. daha önce her akşam salata yemekten resmen tiksinmiştim ve anca anca geçmeye başladı bıkkınlığım.

kate beşibiyerde çayında neler var faydasını görüyo musun ? daha önce hiç denememiştim merak ettim

canım butarz çaylar bağırsakları çalıştırır. ve iştahı keser. tek başına kilo verdirmez ama diyet ve sporla işe yarar canım

Hogonun dediği doğru canım ben bu çayı iştahım kapansın diye içmiyorum

bağırsaklarımı çalıştırsın diye içiyorum.Oda günde en fazla 2 kere içiyorum.

Hergün walk at home (evde yürüyüş) yapıyorum.İlk başta 1 mile olanından 3 gün yaptım

1 gün 2 mile olanını yaptım.Bugünde 3 mile olanını yaptım.Ve her yürüyüşten sonra

mutlaka banyo yaptım ki vücudum hem pis kokmasın hemde ham olmayım diye kaydirigubbakcemile2

Canım balığı neden fırında yapmıyorsun?

En güzeli fırında yağsız olarak yapmak ben fırın kağıdına koyuyorum miss gibi oluyo valla cokacimcoook

slm kızlar nasılsınız.nasıl gidiyor diyet ve spor.opuyorumnanaktan.

süpper gidiyo betülcüm senin nasıl gidiyo?

Ya bişey söylüyüm mü kızlar ben bu spor olayını da işin içine katınca bir kez daha şunu

anladım eskiden ne kadar hantal bir hatunmuşum ya

iyiki başladım bu diyete ya bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…