sen hangi spor sitelerine bakıyorsun canım.valla doğumda benim basen çok oldu.önceden her yerim orantılıydı am aşimdi tam armut kadını oldum.o yüzden özellikle basen ve göbek gitsin istiyorum ama basen gitmiyo bi türlü.
iyi geceler kızlar ya bugün ben bozdum birazcık..ana öğünler tamam da ara öğünde yediğim o kekler mahvetti beni kaydirigubbakcemile dayanamadım :gitme: ben de şu detoksu deneyeceğim yarın http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html 2 gün bi deneyeyim dedim hem rahatlatıyormuş dayanırım ben buna zaten hep sevdiğim şeylerden.
aslında bugün buraya mesaj yazmaya yüzüm yok ama suç ben de değil kekte alsanaalsanasmile aslında değil tabi yiyen benim kaydirigubbakcemile3
hepinize iyi geceler çok çok öptümmm:1hug:
hugocuk sen bu topicten hiç gitme senin verdiğin bilgiler gerçekten çok faydalı hepsini okuyorum kilo versen bile başka topice geçme
yok canım geçermiyim hiç. burdayım. heralde 2 haftaya kadar 69 olurum ama burdayım zayıflayıp kurtulsamda yağlardan yine kaybetmeyelim birbirimizi. ama yazdıklarımı bi ömür uygulayan ve diyetten sonrada yağı az koyan kepekli un tercih edip hamur işlerini anlattığım gibi yapan iştah açan şeylerden uzak duran bi ömür kilo almaz. alsada kas alır ama yağ olmaz kimsede
arkadaşlar ben ton balığnı çok seviyorum ve özellikle haftada iki kere öğlenleri yiyorum ama yağını süzüyorum. hatta elimle sıkıyorum iyice. ama haftada 3 kere yemeği düşünüyorum. zaten yağı iyice süzülürse çok sağlıklı. hemde kas yapmaya birebir. sizce üçe çıkarsammı arkadaşlar bilgisi olan varmı[
canım bence sen yine 2 defa ye sonra çok fazla yersen ton balığından tiksinebilirsin.devamlı yemek istiyorsan tiksinmemek gerek.bu yüzden 2 defa yeterli bence
kate beşibiyerde çayında neler var faydasını görüyo musun ? daha önce hiç denememiştim merak ettim
canım butarz çaylar bağırsakları çalıştırır. ve iştahı keser. tek başına kilo verdirmez ama diyet ve sporla işe yarar canım
doğru söylüyosun ebruliciğim. tiksinebilirim. ben yine haftada 2 kere yiyeyim. birde benim kayınvalidemlerde lüfer gibi büyük balıklar çok yeniyo. ama onlar kızartıpta yiyolar. bende 1 balığı teflon tavada yağsız pişiriyorum ordayken. ama balığı pişirirken ateşi çok kısıyorum çünkü yağ olmadığından yapışıyo tavaya ve dağılıyo. zaten pişince bi tarafı tavadan ayrılıveriyo. çokta lezzetli oluyo. yağda kızartma balık yiyince 1 tane bile yense 2 yada 3 balık yemeğe eşdeğermiş diyetisyenden duymuştum ben. hem daha doyurucu oluyo. dün akşam salata yedim bayağı özlemişim 1 kaşık yağ kullandım. daha önce her akşam salata yemekten resmen tiksinmiştim ve anca anca geçmeye başladı bıkkınlığım.
slm kızlar nasılsınız.nasıl gidiyor diyet ve spor.opuyorumnanaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?