70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugüne kadar diyetler size çözüm oldu mu? Aç kalarak hızlı kilo verdiniz de ne oldu?

Hepsini daha kısa zamanda, fazlasıyla geri almadınız mı?

Eğer hızla kilo vermek amacıyla kendinizi açlığa mahkum ettiğinizde bilin ki, eninde sonunda çok fazla yiyeceğinizi de garantiliyorsunuz. Hiçbir diyet programı ömür boyu sürdürülemez; yapılacak davranış değişikliği ile ömür boyu sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanılmalıdır.

Bedeninizle iş birliği yapınız. Siz kilolarınızla mutlu değilsiniz de bedeniniz çok mu mutlu? Bedeninizin sizden istediği şey, onu doğal gıdalarla besleyerek asla aç bırakmamanız

bakın 3 ay diyorum 3 ayda dengeli beslenerek ve sporla 10 kilo vereceğiz arkadaşlar. aç kalmak yok. sadece düzenli beslenme ve sporla. şok diyet falan yapanlar öğün atlayanlar spor yapmayanlar hariç. onlar belki daha fazla kilo vermiş gözükecekler tartıda ama kas kaybı olduğundan öyle gözükecek. ve diyet biter bitmez tekrar geri alacaklar verdiklerini. bakın spor yapmayan yapana göre daha hızlı tartıda zayıflar çünkü daha fazla kas verir. ama vücudu sarkar, şekil bozukluğu oluşur. özellikle göğüsler ve göbek çok sarkar. ama spor yapan sarkmaz ve kilosuna göre çok daha ince gözükür. üzgünüm ama malesef böyle. ister katılın ister katılmayın bana sonucunu ilerde görürsünüz. üstelik şok diyet yapanlar aç kalanlar dengeli beslenenlere göre daha sıkıcı geçer diyeti. moral bozukluğu halsizlik üşüme olur. ve daha bi iradeli olmaları gerekir

bende 1 60.7180 kilom ve 85 dogumluyum.ayrıca 2 tane sezeryan dogum yaptım.ve göbegimi tahmin edersiniz sanırım.sempatiksalakcinni.

Sende benim gibisin işte canım benim 1 evladım var o da sezeryanla oldu göbek işi

benimde sorunum anlıyacağın.

Ama şöyle bişey var diyete başladım başlayalı vücudumda gözle görülür değişiklik var göbek

indi biraz yavaş yavaş toparlıyo kendini

ben bu yazıyı çok begendim..süper bi özet.ben normalde yedikten sonra mutlu oluyodum.hatta canım sıkılıyo diye yiyodum ama artık yedikten sonra mutsuz ve şişkin hissediyorum .bilmiyorumkismile

canım bu aralar çok su içiyorum iştahı kapatıyo birde sandaloz sakızı +sirkeli su+beşibiryerde çayı iştahı azaltıyor sanırım onunda etkisi var az yemek yediğim için kendimi rahat hissediyorum ama herşeyden yemeye çalışıyorum vaz geçilmezim salata az yağlı çobalar ve meyve 2 litre su içmeye çalışıyorum spora önümüzdeki hafta inşallah başlıycam kaydirigubbakcemile2

Kesinlikle doğru söylüyorsun canım.Ben bu şekilde haftada 1 yada 1,5 kilo vermeye razıyım

yavaş yavaş gitsin ama sağlığım yerinde olsun çabukça gidip beni sağlığımdan edecekse

hiç bir işe yaramazki tekrar 2,3 katıyla geri dönecek

öyle oluncada verilen emeğe yazık yani

inşallah canım. inşallah misafirlerin gidince başlarsın. aç kalınca mutlu oluyorum deyince bende öğün atlıyosun sandım. ondan demiştim.

.inş canım bende o günleri sabırsızlıkla bekliyorum.saçımı boyatmak istiyorum ama onu bile zayıfladıktan sonraya erteledim.ben kadınlar kulübünde walk at home buldum video olarak paylaşılmış.ama 1 ve 2 mil olanı var ikisini bir günde yapsam 3 mil le aynı şey olur.heralde.hareketleri yakınmı bibirine.olumunekankayizsmile.

sporu sıkılaşmak ve daha geç yaşlanmak için yapıcam gerçekten insan kendini daha güçlü sağlıklı hissediyor ara verince başlaması zor geliyor sanki geçen sene 2 saate yakın pilates yapıyodum keşke hiç bırakmasaydım (((

inşallah canım. inşallah misafirlerin gidince başlarsın. aç kalınca mutlu oluyorum deyince bende öğün atlıyosun sandım. ondan demiştim.

yok canım ya sofradan zaten aç kalkıyorum nerdeyse alışmışız çok ekmek yemeye az yiyince eksik besleniyor gibi oluyorum

işte ben haftada 1 kilo veriyorum bunları uygulayarak. bağımlı olduğum tüm yiyecekleri sildim attım hayatımdan. onun yerine sağlıklı yemek yapıp onlara bağlanmayı öğrettim vücuduma. yoğurda bağlandım. yağsız ete, 1 kaşık yağlı sebze yemeğine, meyveye bağlandım. akşamları sütlü kahve keyfimide yapıyorumya hiç sorun yok bende. inanın bir kez bile çikolata çekmedi canım. kek börek çekmedi. mntı dolma falan. zaten çekse nasıl pişirmem ve yapmam gerektiğini biliyorum yaparım ama çekmedi hiç. 6.cı haftadayım. 6 kilo verdim ve kas kaybını anladığımdan dolayı biliyorum kaslarımda azalmadı. elbet kasta gidiyodur ama spor açığı kapatıyo

bak canım şimdi sen eskisi kadar yemiyosunya o yüzden metabolizman ister istemez yavaşlıyo. daha az kalori yakıyo. açlık moduna giriyo ve ne versen onla idare etmeye çalışıyo. bi diyetisyenden duymuştum diyete girince metabolizma hızı yarı yarıya düşüyomuş. çünkü vücut yağ vermek istemez hiçbişey vermek istemez çünkü hastalık olarak algılar ve hemen önlemini alır. yavaşlar o yüzden spor yaparsan hızlandırabilirsin vücudunu daha kısa sürede verirsin. şuanda kasta kaybediyosun bunu unutma. kaslar eridikçe vücut daha az kalori harcar çünkü yağlar kaslar kadar çok kalori yakmaz varlığını sürdürebimek için. ne kadar kasın erirse o kadar az kaloriye ihtiyaç duyarsın. ama ne kadar kasın artarsa o kadar fazla kaloriye ihtiyaç duyar ve o kadar hızlı yağlardan kurtulursun

sadece kilo vermek için değil vücudu diri tutmak içinde şart

allah bağışlasın betülcüğüm. sen 60 kilo olsan bence yeter sana ama sende anladığım kadarıyla yağ fazlan var galiba. oturunca ondan bundan istiyorum dediğine göre bayağı yağın var galiba ve anladığım kadarıylada göbek bölgende toplanmış doğumdan dolayı. ve eğer bu tahminlerim doğruysa hergün spor sana şart canım. bana göre göbekten sporsuz kurtulmak imkansız. mutlaka kardiyo şart. ya öylee inatçı yağlarki yani yapıştımı resmen kopmuyo bidaha. heryer eriyo orası hala kalıyo. çok sinir ediyo insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…