aynen canım. ya ben battaniyede dururum yine olurda malum kuşlar var. onlar için istiyorum en çokta hafta sonu gelsede yansa. valla kuşlara bişey olucak hasta falan olucaklar diye ödüm kopuyo. şimdilik daha bişey yok
ben detoks metoks yapamadım akşama doğru çok üşüdüm bu havada ben de normal evde pişen yemeklerden yemek zorunda kaldım ama yine de akşama kadar o kadar çok wcye gittim ki biraz toksin atmışımdır herhalde kafamçokkarıştı
hugocuk geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
ben de 1 saat sporumu yaptım, aslında 45 dk aerobik, ağırlık geri kalan 15 dk da dans ettim yoruldum, kuru sebzeleri haşlayıp az yağla kavurdum yoğurtlu soğuk çorba bi dilim ekmekle onu yedim biraz da salata biraz da pilav hepsinden az az yedim
walk at home indirdim 1 millik güzel gibi izledim birazını ama şu anda yapamam onu pc salonda herkesin yanında yapsam deli diye dalga geçerler pcyi odama taşıyınca ki bu da bir kaç haftamı alır ona başlıcam.
bugün denk gelmedi yürüyüşe de çıkamadımi neyse akşam biraz daha dans ederim bugün de böylece biteer.
bu arada evdekiler akşam cips yiyeceklermiş inadıma yapar gibi, umrumda değiller laelaelaelaelae
boşver canım sen.sen kilonu verince yersin ve vereceğin kiloları düşün.ayrıca dün bende başlamıştım o detoksa ay içim bayıldı benim aynı şeyi yemektençakşam yedim ve bıraktım detoksu.ama 1 gün bile işe yaradı yani
arkadaşlar sabah tartıda 73 olup akşam 76 çıkmak normal mi yaa,öleceğim sinirden.bir insan bu kadar çabuk kilo alabilir mi ohaoldumsmile
arkadaşlar sabah tartıda 73 olup akşam 76 çıkmak normal mi yaa,öleceğim sinirden.bir insan bu kadar çabuk kilo alabilir mi ohaoldumsmile
slm kızlar herkes nasıl uzun zamandır giremiyorum
slm hayell cim nasılsın.baya coşmuşsun bakıyorumda.aklinialirimsmile.amaaan oluyo öle arada.sınrlı oldumu telafisi kolay.kaydirigubbakcemile2.tabi diyeti bozmamak en iyisi.bu arada misfirlerin gitme haberine sevindim.sositososito.bende dikkat ediyorum ama sabah beri her tartıldıgım da 200 gr fazla çıkyorum.olsun fark etmez yinede yemicem.opuyorumnanaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?